Ktm-Kox Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 m-am saturat de gume scumpe gen michelin s12 sau bf-goodrich si as dori sa imi spuneti de unde pot sa cumpar gume mitas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 chemtraders, intersectia 13 septembrie-trafic greu (sos. progresului) in curte la Marmosim (acuma s-ar putea sa vinda si din magazinasul din complexul Mirano care este peste drum, aceeasi adresa, in acelasi complex cu KawaMotors) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 De notat ca performantele si durabilitatea gumelor mitas nu sunt la nivelul celor occidentale, dar fiind de cca 3 ori mai ieftine, totusi merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 m-am saturat de gume scumpe gen michelin s12 sau bf-goodrich si as dori sa imi spuneti de unde pot sa cumpar gume mitas Nu stiu cat dai tu pe S12, dar nici nu se compara cu nici un Mitas. In functie de sursa poti sa gasesti la 130 - 150 E perechea de S12. O pereche de Mitas costa 90. La durabilitate Michelin tine mai mult decat dublu. Un prieten a chelit un Mitas la un singur concurs de enduro. poza atasata dupa a 2-a zi de concurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 incearca sa suni la numarul asta si in doua zile ai gumele acasa..0744506624..zoli..eu am iesit la 100 de euro cu tot cu montat...le trimite prin posta cu ramburs.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Nu stiu cat dai tu pe S12, dar nici nu se compara cu nici un Mitas. In functie de sursa poti sa gasesti la 130 - 150 E perechea de S12. O pereche de Mitas costa 90. La durabilitate Michelin tine mai mult decat dublu. Un prieten a chelit un Mitas la un singur concurs de enduro. poza atasata dupa a 2-a zi de concurs Da un`sa dat frate omul ala ?? De a chelit guma aia asa sau i-a dat de a iesit fum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Da un`sa dat frate omul ala ?? De a chelit guma aia asa sau i-a dat de a iesit fum. la concursul de enduro de la poiana marului. A fost destul de multa piatra si omului ii place sa mearga mai tare. Au fost approx 200km pe o yamaha WR 426. Dar asta e un caz extrem. Oricum, imi sustin ideea - e mai eficient sa mergi cu Michelin decat cu Mitas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm-Kox Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 mersii mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 e foarte slab mitasu si eu am terminat un c12 in trei zile au sarit crampoanele pur si simplu nu mai imi trebe nici gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 vreau eu michelin, de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Nu stiu cat dai tu pe S12, dar nici nu se compara cu nici un Mitas. In functie de sursa poti sa gasesti la 130 - 150 E perechea de S12. O pereche de Mitas costa 90. La durabilitate Michelin tine mai mult decat dublu. Un prieten a chelit un Mitas la un singur concurs de enduro. poza atasata dupa a 2-a zi de concurs mitas-ul din poza seamana cu un C-12 sau un C-02....am patit-o si eu la fel cand l-am bagat pe piatra crampoane rupte si crapaturi in jurul celor intregi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 BF Goodrich unde gasim ? Ai sa te saturi de Mitas rapid ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 cu 55 sau 60 E luati Dunlop de la Remus care aduce de la Auner - 0724 024 592 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm-Kox Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 Gume BfGoodrich de la noi de la deva si michelin la fel dar nu stiu daka trimite si in alte orase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Despre calitatea cauciucurilor Mitas inca nu ma pot pronunta dar despre seriozitatea importatorilor pot spune ca sunt ok.Am facut comanda, au intarziat vreo 3 zile dar avand in vedere ca si eu lucrez cu vama consider ca-i o intarziere absolut normala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate