lantz Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Pe 4,5,6 octombrie va asteptam la Baile Boboci(Mzil-Prahova),ne strangem in binecunoscuta atmosfera de prietenie si armonie creata in decursul a mai multi ani.Detalii la pagina 4 post 73. /index.php?/topic/702361-planuri-pentru-intruniri-plimbari/page-4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Sunt amatori de o tura spre Horezu si cat se va putea spre Transalpina wk asta? O singura conditie: plecare din Pitesti cel tarziu la 9h00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Va salut stimati colegi...de vineri 21.02 pana duminica 23.02 sunt in Pitesti, dar, din pacate, nu vin cu motorul, am alte treburi ... daca iesiti cu motoarele in zilele astea poate ne vedem, mai ales la o bere ca tot am sofer... sa ma tineti la curent... vineri dupa amiaza "aterizez" in Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 (editat) Cineva interesat de tura asta? Editat Iulie 31, 2016 de Nikolaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Va salut stimati colegi...de vineri 21.02 pana duminica 23.02 sunt in Pitesti, dar, din pacate, nu vin cu motorul, am alte treburi ... daca iesiti cu motoarele in zilele astea poate ne vedem, mai ales la o bere ca tot am sofer... sa ma tineti la curent... vineri dupa amiaza "aterizez" in Pitesti. ar trebui sa fim impresionati??eventual sa venim sa cerem autografe? ,mai ales ca ai sofer?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Cineva interesat de tura asta? Ala eu, ala eu...duduie orasul de motociclisti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Ala eu, ala eu...duduie orasul de motociclisti ) clar... mai ales ca, chitrosii, au timp liber bani si dorinta de asa plimbare fix pe unde si cand ai tu chef ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 Salut, sint în Căciulata și vreau sa ma întorc prin com. Bujoreni-Valea Danului către Curtea de Argeș, cum este drumul pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 La 01.08.2016 la 0:56, Nikolaki a spus: Cineva interesat de tura asta? Ceva detalii sunt clar utile: - cati km inseamna tura? - la cate zile te-ai gandit pt tura? - in ce perioada? - ce varianta de cazare iei in calcul? (daca nu vorbim de cort, cazare din timp sau “la locul faptei”? - cati km/zi max si min? - tura este si turistica (obiective importante de vizitat, plaje spectaculoase, etc.), sau doar bifarea unor puncte pe harta? - etc Ai mai fost/organizat ture lungi ca asta? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Acum 5 ore, FlipperCo a spus: Ceva detalii sunt clar utile: - cati km inseamna tura? - la cate zile te-ai gandit pt tura? - in ce perioada? - ce varianta de cazare iei in calcul? (daca nu vorbim de cort, cazare din timp sau “la locul faptei”? - cati km/zi max si min? - tura este si turistica (obiective importante de vizitat, plaje spectaculoase, etc.), sau doar bifarea unor puncte pe harta? - etc Ai mai fost/organizat ture lungi ca asta? Multumesc! S-o fi întors deja din 2016 de când a propus tura. :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Acum 6 ore, bmwio a spus: Salut, sint în Căciulata și vreau sa ma întorc prin com. Bujoreni-Valea Danului către Curtea de Argeș, cum este drumul pe acolo? Despre starea drumului pe traseul meu aveți info? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Acum 2 minute, bmwio a spus: Despre starea drumului pe traseul meu aveți info? Am fost mai demult, dar țin minte că existau porțiuni de macadam și ceva denivelări în zonele înalte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Acum 47 minute, bmwio a spus: Despre starea drumului pe traseul meu aveți info? Încearcă să-l contactezi pe @nicon în privat sau poate găsești un nr de tel al lui undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Acum 6 ore, Geologu a spus: S-o fi întors deja din 2016 de când a propus tura. :))) Pfff !!! Asa ceva….!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Acum 12 ore, ENEOS a spus: Încearcă să-l contactezi pe @nicon în privat sau poate găsești un nr de tel al lui undeva. Am vorbit cu el, sintem amici vechi, mulțumesc. Am plecat din Complexul SPA Cozia, am trecut podul mai sus de Mănăstirea Cozia, am întrat pe centura pina la Jiblea, apoi am făcut stinga spre Roboaia, drumul este perfect, refacut pina la Ianculesti în AG, după 3 km macadam distrus și în continuare chiar dacă e asfalt este groaza, abia în Albești intram în normalitate. Rușine, Ag este la pământ cu drumurile am făcut Bran-Rucar-Câmpulung-Curtea de Argeș, CdAg-Tigveni-Blidari, jalnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate