AndreiShadow Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Da , ce sa zic ...mumoasa domne' ,e foarte reusita ...nu mai zic s-o stapanesti sanatos ca ma repet ... sa ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Multumesc tuturor pentru aprecieri...ce sa zic....am impresia ca merge mai bine decat arata . Este o reusita pe deplin: design, performanta, pozitie de condus, sound, sper si fiabilitate. Este o motocicleta foarte prietenoasa cu calaretul nefiind nicidecum brutala in regim 'normal' de utilizare. Am avut Kawasaki si inainte, ce-i drept cu totul altceva, tot motor cu injectie ceva mai mare si cu 2V, am fost foarte multumit de performantele sale desi nu mai era chiar nou-noutz, insa per total m-a facut sa ma duc tot spre Kawasaki chiar daca exista si pareri mai putin bune (unele nefondate si doar din auzite). Ce sa zic...astept sa apara si top-case-ul (deocamdata nu a iesit de pe linia de fabricatie suportul pentru el) si atunci va avea forma completa dorita de mine : O MOTOCICLETA DE ZI CU ZI. Sa ne vedem sanatosi pe sosele. Salutare tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Multumesc tuturor pentru aprecieri...ce sa zic....am impresia ca merge mai bine decat arata . Este o reusita pe deplin: design, performanta, pozitie de condus, sound, sper si fiabilitate. Este o motocicleta foarte prietenoasa cu calaretul nefiind nicidecum brutala in regim 'normal' de utilizare. Am avut Kawasaki si inainte, ce-i drept cu totul altceva, tot motor cu injectie ceva mai mare si cu 2V, am fost foarte multumit de performantele sale desi nu mai era chiar nou-noutz, insa per total m-a facut sa ma duc tot spre Kawasaki chiar daca exista si pareri mai putin bune (unele nefondate si doar din auzite). Ce sa zic...astept sa apara si top-case-ul (deocamdata nu a iesit de pe linia de fabricatie suportul pentru el) si atunci va avea forma completa dorita de mine : O MOTOCICLETA DE ZI CU ZI.Sa ne vedem sanatosi pe sosele. Salutare tuturor ! Te-nverzisi de tot observ cred ca arata mult mai bine cu lateralele de la givi decat cu topcase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 (editat) Te-nverzisi de tot observ cred ca arata mult mai bine cu lateralele de la givi decat cu topcase Asa e, nu contest, dar toate la vremea lor.... Editat Martie 29, 2011 de AndreiShadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Super tare.. mobra asta cred ca merita un topic la "Motocicleta mea" avand in vedere ca e cam singura din Ro deocamdata, si sigur sunt destui care vor update-uri despre ea pe masura ce cresc km. Once you go green.. you stay that way. Kawa rullz ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 arata foarte foarte tare motoreta asta in pozele facute de tine si z1000 Naked arata foarte tare si ca orice motocicleta arata si mai bine in realitate decat in poze. sper sa o vad pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Oare imi asculta dorinta mos Craciun? A mea sa fie neagra cu sidecaseuri detasabile pentru o tura- doua pe batranul continent @Andrei: Cum se simte la drum lung? Oboseala la poponeatza? Parbrizul cum e? Mie nu prea imi place estetci , cand e ridicat de tot dar presupun ca isi face treaba. Inainte de asta ce motor aveai sa stiu cam la ce se compara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Oare imi asculta dorinta mos Craciun? A mea sa fie neagra cu sidecaseuri detasabile pentru o tura- doua pe batranul continent @Andrei: Cum se simte la drum lung? Oboseala la poponeatza? Parbrizul cum e? Mie nu prea imi place estetci , cand e ridicat de tot dar presupun ca isi face treaba. Inainte de asta ce motor aveai sa stiu cam la ce se compara Ultima motoreta detinuta VN1500 DRIFTER..alta gasca in alta traista. Parbrizul isi face foarte bine treaba cand e ridicat la drum. Nu este obositoare poztia din cauza ghidoanelor inalte. Probabil ca daca era neagra ma imbolnaveam de nervi frecand la ea. Negrul se zgarie si cand te uiti la el si se umple de praf ca la balamuc. Am avut doua masini negre si m-am lecuit. Altfel spus nu o prea vad facand touring ca pestele in apa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markko40 Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Felicitari cu intarziere ce-i drept! S-o folosesti sanatos si asfalt uscat! Sunt usor mahnit dupa citirea acestui topic in care brandul Kawa e cam "tavalit" de unii!! Ceea ce pot sa va spun e faptul ca toti suntem mai mult sau mai putin subiectivi! In rest numai de bine tuturor si sa ne bucuram de mobrele pe care le calarim indiferent de marca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarazin Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Am avut doua masini negre si m-am lecuit. Altfel spus nu o prea vad facand touring ca pestele in apa.. cam mare distanta intre posturi, dar totusi sa incerc: cum e dupa 1 an cu bijuteria? ce ai schimba la ea si ce nu? ai facut vreun drum mai serios cu ea? cum s-a comportat? eu fac oras si touring 350 zile pe an cu z750 si nu am cuvinte, dar un frate mai mare mi-ar surade dai cu condeiul ,nu fi zgarcit cu detaliile ..... desi sunt convins ca nu as regreta investitia. respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarazin Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 (editat) cam mare distanta intre posturi, dar totusi sa incerc: cum e dupa 1 an cu bijuteria? ce ai schimba la ea si ce nu? ai facut vreun drum mai serios cu ea? cum s-a comportat? eu fac oras si touring 350 zile pe an cu z750 si nu am cuvinte, dar un frate mai mare mi-ar surade dai cu condeiul ,nu fi zgarcit cu detaliile ..... desi sunt convins ca nu as regreta investitia. respect alors ? nimeni,nimic? alti proprietari de z1000sx ? pareri, opinii? Editat Septembrie 12, 2012 de sarazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanwyp Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 Salut! Ma intereseaza acest model, ma poate ajuta cineva cu informatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate