chopperman Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) Inginer Ind. Alimentara Sef de Moara (un fel de morarul priceput) Editat Aprilie 27, 2010 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Administrator de domeniu (IT-st) la o alimentara nemteasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Fost militar, actualmente pensionar, adica concediu de la 01.01-31.12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Eu am cea mai tare slujba din lume. Babysitter la copilul meu pe banii statului cu indemnizatie 85% din salariu, adica de vreo 6 ori salariu minim pe economie. Pacat ca tine doar 2 ani ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 confectii metalice; suduri si toate alea'....... numa' asha am putut io sa-mi fac neshte comenzi avansate din inox/fier bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Sofer TIR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 macelar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 inginer in industria alimentara...la papa bun .salam,carnati,sunca etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 tehnician dentar...fuck dintzi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 tehnician dentar...fuck dintzi.... se pare ca nu sunt singurul.noroc si sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Bijutier... licentele nu mai conteaza ..ca asa este in viatza,nu toate ies cum ti-ai propus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zvoner5 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Eu, student la Automatica in cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca. Din pacate doar la jumate ca nu se mai termina odata facultatea asta Proaspat posesor de Virago 535. Permis peste 2 saptamani, deocamdata bat coclaurile cu ea ca sa nu ma salte politia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Eu, student la Automatica in cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca. Din pacate doar la jumate ca nu se mai termina odata facultatea asta Proaspat posesor de Virago 535. Permis peste 2 saptamani, deocamdata bat coclaurile cu ea ca sa nu ma salte politia Bine bine,da meseria care este ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zvoner5 Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Bine bine,da meseria care este ?? Pai, inginer in devenire Da' si scoala asta ii destul de a dracului incat sa nu poata nimeni zice ca tai frunza la caini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Pai, inginer in devenire Da' si scoala asta ii destul de a dracului incat sa nu poata nimeni zice ca tai frunza la caini Cea mai frumoasa felie din viatza este facultatea si cea mai urata armata (chiar daca ramanem in cap numai cu chestiile asa zis ,,haioase"...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_balea84 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Tehnician sunet scrie pe cartea de munca. In practica cam tot ce tine de sonorizare lumini si video la nivel de conferinte, congrese, concerte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Fost maistru militar (aviatie), actualmente tehnician telecomunicatii la NXDATA si student in anul 3 la Inginerie Aerospatiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 Inginer TTTF. Am trecut prin multe meserii, in prezent ma ocupa de publicitate (si o fac in ultimii 10 ani). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Hmmm, nu chiar dar as putea sa-l scot din priza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 am trecut si eu prin multe meseri ....vb romanului stiu sa fac de toate dar nici una calumea acuma sunt operator cablaje la o fabrica auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate