stebelsergiu Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Lumeeee,vreau sa imi cumpar si eu un enduro si nu stiu ce model ce marca!De un an de zile ma dau pe un Dragstar deci nu sunt chiar incepator pe doua roti dar la enduro is blana,asa ca va rog sa ma ajutati.Am 1,72 cm, 75 kg si un buget de vreo 1300-1400 de Eur.Deci ce imi recomandati pt un incepator endurist?ms mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Lumeeee,vreau sa imi cumpar si eu un enduro si nu stiu ce model ce marca!De un an de zile ma dau pe un Dragstar deci nu sunt chiar incepator pe doua roti dar la enduro is blana,asa ca va rog sa ma ajutati.Am 1,72 cm, 75 kg si un buget de vreo 1300-1400 de Eur.Deci ce imi recomandati pt un incepator endurist?ms mult! La rubrica Vreau si eu enduro sunt o gramada de raspunsuri pentru intrebarile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Dat fiind ca lumea din curtea de la servici care e populata in special cu enduristi imi tot recomanda sa-mi iau motocicleta serioasa (adica enduro sau cross) ca deja stiu sa ma dau pe motocicleta (am peste 30,000km facuti pe drumuri publice si de obicei asfaltate), ei imi tot spun mie ca la 1.69 si 53kg mi-ar veni bine un Suzuki de 250cc (cred ca DR250 sau asa ceva). E vorba de ceva care are seaua mai jos decat media si numai un pic peste 100kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 nu uita de echipament... la 250cc 4t sunt mai multe firme . si ca intrebare: enduro(soft/trail) sau enduro/hard enduro? ca difera motocicletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Lumeeee,vreau sa imi cumpar si eu un enduro si nu stiu ce model ce marca!De un an de zile ma dau pe un Dragstar deci nu sunt chiar incepator pe doua roti dar la enduro is blana,asa ca va rog sa ma ajutati.Am 1,72 cm, 75 kg si un buget de vreo 1300-1400 de Eur.Deci ce imi recomandati pt un incepator endurist?ms mult! Honda transalp, dar la 1300-1400 euro poti lua una adusa din Italia, inscrisul te mai costa 200 de euro( acum am inmatriculat-o eu pe a mea). Daca vrei te pot pune in legatura cu cineva care aduce din Italia la preturi foarte bune. Ce pot zice e ca mie mi-a nimerit una buna. A mea e din 1993 si a venit exact cum o vezi in poza, am fost cu ea la mecanic si dupa verificari a trebuit sa-mi regleze un tachet si la care o sa mai trebuieasca schimbate burdufurile de la furca, uleiul din furca si poate bujiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Honda transalp, dar la 1300-1400 euro poti lua una adusa din Italia, inscrisul te mai costa 200 de euro( acum am inmatriculat-o eu pe a mea).Daca vrei te pot pune in legatura cu cineva care aduce din Italia la preturi foarte bune. Ce pot zice e ca mie mi-a nimerit una buna. A mea e din 1993 si a venit exact cum o vezi in poza, am fost cu ea la mecanic si dupa verificari a trebuit sa-mi regleze un tachet si la care o sa mai trebuieasca schimbate burdufurile de la furca, uleiul din furca si poate bujiile. translapul e de enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 translapul e de enduro? Cine are asa crede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stebelsergiu Postat Octombrie 9, 2010 Autor Share Postat Octombrie 9, 2010 Nu stiu daca Transalpu i cea mai bun alegere.Eu vreau ceva cu care sa ma duc pe coclauri.drumuri forestiere,poteci de padure samd. Mesaj completat Mai degraba m-as orienta spre un DR-u de 250!sau...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 man, la 1400 euro iti iei motor peste 2000-2001, evident de cilindree mai mica vrei sa se inmatriculeze? uita de vechituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Nu stiu daca Transalpu i cea mai bun alegere.Eu vreau ceva cu care sa ma duc pe coclauri.drumuri forestiere,poteci de padure samd.Mesaj completat Mai degraba m-as orienta spre un DR-u de 250!sau...? spune enduro-cross atunci! aia e altceva, si da! poti face enduro si cu un transalp dar pe drumuri forestiere care nu sunt foarte "sparte", te-ai mira pe unde poti ajunge cu un transalp, dar evident ca la ce-ti trebuie tie ti-ar fi bun cu honda cr 250, parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 spune enduro-cross atunci! aia e altceva, si da! poti face enduro si cu un transalp dar pe drumuri forestiere care nu sunt foarte "sparte", te-ai mira pe unde poti ajunge cu un transalp, dar evident ca la ce-ti trebuie tie ti-ar fi bun cu honda cr 250, parerea mea. Nope. CR 250 e de motocross. Poate CRF 250 X. Dar e al dracului de scumpa. E model recent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stebelsergiu Postat Octombrie 10, 2010 Autor Share Postat Octombrie 10, 2010 Exista DR de 250 sau nu?Eu nu gasesc nicaieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Exista DR de 250 sau nu?Eu nu gasesc nicaieri! Exista. Din anii 80 si anii 2000. In anii 90 nu s-a fabricat de 250. S-a fabricat de 350. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Exista DR de 250 sau nu?Eu nu gasesc nicaieri! De ce neaparat 250 si nu 350 ca-s mai raspandite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 De ce neaparat 250 si nu 350 ca-s mai raspandite? De ce neaparat DR? Vreun KTM vad ca nu ii recomanda nimeni, cu toate ca sunt motoarele cu cea mai mare raspandire, si cu cele mai bune rezultate in enduro si motocross. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 De ce neaparat DR?Vreun KTM vad ca nu ii recomanda nimeni, cu toate ca sunt motoarele cu cea mai mare raspandire, si cu cele mai bune rezultate in enduro si motocross. Pentru ca omu nu cred ca vrea ceva in care sa bage bani la 3-4 iesiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stebelsergiu Postat Octombrie 10, 2010 Autor Share Postat Octombrie 10, 2010 Am inteles ca KTM-urile is foarte scumpe,si la bugetul meu de 1300-1400...ce KTM mi-as putea lua? Mesaj completat Si multa lume mi-a zis ca se cam strica destul de des,vb lui Maryusmaryus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 (editat) Pentru ca omu nu cred ca vrea ceva in care sa bage bani la 3-4 iesiri In ce bagi bani la 3-4 iesiri la un ktm? Sau cat de lungi sunt iesirile astea de care zici? Daca iti pare ceva extraordinar de greu sa cureti un filtru de aer(200 ml de benzina si un jet de spray de filtru) si un schimb de ulei(60 Ron) care il faci undeva la 25 de ore efective de mers cu motorul, atunci inseamna ca nici o motocicleta nu este buna. Sau cumva la alte mobre de enduro nu se schimba uleiul,nu se curata filtrul de aer,placutele de frana sunt pe viata,alte motoare de enduro nu fierb niciodatasi deci nu se pierde lichid de racire,lantul nu se unge niciodata... In ceea ce priveste stricatul, la Romanian Extreme Adventure anul asta,intreaba pe cineva care a fost acolo cam ce motoare s-au stricat si care au rezistat. Editat Octombrie 10, 2010 de siadimet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stebelsergiu Postat Octombrie 10, 2010 Autor Share Postat Octombrie 10, 2010 OK!Si un model de KTM in banii asti imi poti recomanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 OK!Si un model de KTM in banii asti imi poti recomanda? Eu am vandut un 250 sx din 2007 in primavara cu 2100 euro. Motocicleta era in stare perfecta si cu f multe accesorii.Sunt sigur ca o sa gasesti un motor dupa 2000 cu banii pe care ii ai, mai ales pe vremurile astea,cand preturile au scazut si se apropie si iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 ma o yamaha dt 200r la 1000 euro asa cum e sau 1100 pusa pe picioare, saptamana viitoare intra in pregatiri(schimb piston+ambielaj) la REA au cazut si ktm-uri si husaberg-uri si yamahe si onde pt ca e o competitie extrema! cat despre dr imi trebuie doua zile sa distrug unul la ktm ma chinui de 4 ani si aproape am reusit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 ma o yamaha dt 200r la 1000 euro asa cum e sau 1100 pusa pe picioare, saptamana viitoare intra in pregatiri(schimb piston+ambielaj) la REA au cazut si ktm-uri si husaberg-uri si yamahe si onde pt ca e o competitie extrema! cat despre dr imi trebuie doua zile sa distrug unul la ktm ma chinui de 4 ani si aproape am reusit! La REA tu ai venit cu KTM-ul stricat de acasa. Un DR nu ar fi rezistat nici macar in prima zi acolo.Si nu este clar ca un motor care a rezistat la o competitie extrema, la plimbari hobby te scoate la pensie? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stebelsergiu Postat Octombrie 10, 2010 Autor Share Postat Octombrie 10, 2010 Da de unde legenda asa cum ca KTM-urile se strica repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Da de unde legenda asa cum ca KTM-urile se strica repede? Pai se strica repede pentru ca se folosesc intens. La fel si Honda, Yamaha, BMW, etc. Probabil legenda vine din perioada dinainte de 2000 cand modelele dual purpose (nu cele de competitie), bazate pe motorul LC4, erau intradevar nu foarte fiabile. Dupa 2000, nu poate spune nimeni ca atat modelele dual purpose LC4 si LC8 cat si cele de competitie EXC si SX ar fi nefiabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madmack Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 mai adaugi ceva si te rezolv cu un 250 exc din 2003 ... e foarte buna pt inceput Mesaj completat mai adaugi ceva la buget si te rezolv cu un 250 exc din 2003 ... e foarte buna pt inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate