gabitzu_mobristu Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 problema kawasaki zzr 600 , an 92 de o saptamana sare din viteza a 2-a cand accelerez problema s-ar putea rezolva cu un ulei mai gros + metabond sau trebuie schimbati neaparat crabotii ? multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 problema kawasaki zzr 600 , an 92 de o saptamana sare din viteza a 2-a cand accelerez problema s-ar putea rezolva cu un ulei mai gros + metabond sau trebuie schimbati neaparat crabotii ? multumesc ! Trebuie vazut ce este uzat anume:furca,canale selector,pinioanele. In nici un caz nu o sa rezolvi problema cu ulei mai gros sau tratament de motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Stiu ca saritul dintr-a doua e boala ZZR-urilor. Stiu ca asta nu te incalzeste cu mare lucru dar e o problema foarta comuna la tipul asta de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 11, 2010 Admin Share Postat Octombrie 11, 2010 Asa este.. si eu am avut unul de 1100 si sarea.. Sfatul meu..sa nu mergi asa cu el, la un moment dat se poate sparge ceva pe acolo, iti blocheaza cutia si daca esti in mers te pune-n cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Ca sa nu mai zic de Metabond, daca pui prea mult ai sanse sa nu mai pleci de pe loc din cauza ambreiajului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Octombrie 13, 2010 Autor Share Postat Octombrie 13, 2010 are cineva schema de la cutie sau repair manul pentru zzr 600 din 92 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 http://www.cycle-parts.com/motorcycle-part...B-ZX--6/12-527/ intri pe site si dai la trasmission. Desi e cam clar ce s-a dus(pinionul 2 cu 6 + furca) recomand sa desfaci motorul inainte de a comanda piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 sal .. am eu manualul de zzr 600 in format electronic .. daca vrei iti fac un cd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 http://kawasaki.com/kawasakinew/accessorie...elCode=ZX600E11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Credeam ca numai R6 '99-'02 e celebra pt saritul din a 2-a . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Octombrie 14, 2010 Autor Share Postat Octombrie 14, 2010 sal .. am eu manualul de zzr 600 in format electronic .. daca vrei iti fac un cd da da il vreau:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 sefu e pinion e boala lor baga repede search la dezmembrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate