SONYC Postat Martie 4 Share Postat Martie 4 Ce site-uri pentru anvelope moto recomandati? Vad ca anvelopemoto.eu are recenzii din ce in ce mai proaste, iar raspunsurile patronului la recenziile negative sunt.. cel putin golanesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adonys M. Postat Martie 4 Share Postat Martie 4 3 hours ago, SONYC said: Ce site-uri pentru anvelope moto recomandati? Vad ca anvelopemoto.eu are recenzii din ce in ce mai proaste, iar raspunsurile patronului la recenziile negative sunt.. cel putin golanesti. Anvelopelider. Sunt legit si au cam cele mai bune preturi. Pare shady site ul dar nu este. Am luat un set de Miche Road 6, fata a venit cu 1.5 luni vechime, iar spatele 3.5 luni. Plata este doar cu cardul, fiecare anvelopa vine separat si ajung cam in 3-5 zile lucratoare. Vin de pe undeva din Andorra, Spania, ceva de genul. Foarte multumit de ei, mai ales de treaba ca daca in descrierea anvelopei ai posibilitate de a bifa garantia(15 lei), daca faci pana iti trimit alta anvelopa la schimb daca le dai poze cu cuiul din anvelopa :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate