Ravenitza Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Va prezint noua mea iubita... CBR600 F4i sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Felicitari, chica! Arata foarte fain. Sa te bucuri de ea sanatoasa si km multi. Desi nu stiu cum poti tu (si altii/altele) sa te desparti asa usor de fosta motocicleta. Eu nu pot. De fiecare data cand ma gandesc ca la un moment dat va trebui sa-l vand p-asta micu' pt un upgrade... am un gol in stomac si o strangere de inima, asa ca de obicei alung repede gandul ca sa nu ma imbolnavesc de cine stie ce. In fine, congrats inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Va prezint noua mea iubita... ;) Ce urasc motociclistii astia....P iar pe tine te invidiez MAXIM Felicitari! E tare frumusica Steluta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2010 Felicitari, chica! Arata foarte fain. Sa te bucuri de ea sanatoasa si km multi. Desi nu stiu cum poti tu (si altii/altele) sa te desparti asa usor de fosta motocicleta. Eu nu pot. De fiecare data cand ma gandesc ca la un moment dat va trebui sa-l vand p-asta micu' pt un upgrade... am un gol in stomac si o strangere de inima, asa ca de obicei alung repede gandul ca sa nu ma imbolnavesc de cine stie ce. In fine, congrats inca o data! Multam Bubule! Sa stii ca prima motocicleta mi-a fost foarte greu sa o dau. Si acum ma gandesc la toate motoarele mele, pe unde sunt si cum or mai arata. Insa ca sa scap de gand, imi concentrez atentia catre noua jucarie si trece. In plus, pentru mine a fost destul de relaxant si gandul ca 2 din 3 motoare pe care le-am detinut, au ajuns tot pe mana unor fete...ceea ce m-a facut sa ma simt mai bine. Ce urasc motociclistii astia....P iar pe tine te invidiez MAXIM Felicitari! E tare frumusica Steluta ta Multumesc Iollele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Va prezint noua mea iubita... ;) windshield`ul este cel original ?? dupa forma nu pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2010 windshield`ul este cel original ?? dupa forma nu pare Don't know...nu m-a interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Bravo! S-o stapanesti sanatoasa! Acum ca ai schimbat rotile o sa schimbi si ghiozdanelul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2010 Bravo! S-o stapanesti sanatoasa! Acum ca ai schimbat rotile o sa schimbi si ghiozdanelul? Niciodata! E vedeta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 ti-am vazut azi fosta motoreta rosie RVN la mine la munca. A pastrat numarul sa inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2010 ti-am vazut azi fosta motoreta rosie RVN la mine la munca. A pastrat numarul sa inteleg. Nu nu nu, RVN-ul ramane la mine. Dar pana la inmatriculare sunt nevoita sa il las lor. Numarul asta B-xx-RVN a fost pe 4 motoare pana acum, e cu traditie Nu-l dau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Nu nu nu, RVN-ul ramane la mine. Dar pana la inmatriculare sunt nevoita sa il las lor. Numarul asta B-xx-RVN a fost pe 4 motoare pana acum, e cu traditie Nu-l dau! asa asa, ma si miram. bvo fato! s-o stapanesti sanatoasa pe Steluta si sa aveti parte de multe plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2010 asa asa, ma si miram.bvo fato! s-o stapanesti sanatoasa pe Steluta si sa aveti parte de multe plimbari Multam Simi! Calatorii frumoase iti doresc si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GJ 00 VEX Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Va prezint noua mea iubita... CBR600 F4i sport Multi km cu ea ,foarte faina ( ca seamana cu a mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Arata superb. Sa o stapanesti sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2010 Multi km cu ea ,foarte faina ( ca seamana cu a mea ) E chiar ca a ta? Merci, km multi si tie! Arata superb. Sa o stapanesti sanatoasa Multumesc domn Zircon Are ea cateva zgarieturi pe carene, sper sa le refac iarna asta si sa mai schimb cate ceva la ea (cum ar fi toba ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Barbatii urati isi iau motoare frumoase ca sa compenseze ( cica ! ) . Tu de ce nu ti-ai luat o mobra urata ca sa compensezi ?! E frumoasa , sa o stapanesti sanatoasa si sa ai grija de ea ca intr-un final sa aiba si ea grija de tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2010 Barbatii urati isi iau motoare frumoase ca sa compenseze ( cica ! ) . Tu de ce nu ti-ai luat o mobra urata ca sa compensezi ?! E frumoasa , sa o stapanesti sanatoasa si sa ai grija de ea ca intr-un final sa aiba si ea grija de tine ! Multumeesc, apreciez mesajul Am grija de ea asa cum am avut de toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Multumeesc, apreciez mesajul Am grija de ea asa cum am avut de toate That's new ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 S-o stapanesti sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Iti cam ia ochii. De inima nu mai zic . Enjoy it! (e un he sau o she?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 (editat) cat de frumoasa este ! sa te bucuri de ea ! PS - ca sa completez textul din semnatura: vand cbf pt ca plec din tara SI PENTRU CA VREAU SA IMI IAU UNA LA FEL CA STELUTA !! Editat Noiembrie 12, 2010 de nicolette Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2010 S-o stapanesti sanatoasa! Multumesc Niko! Iti cam ia ochii. De inima nu mai zic . Enjoy it! (e un he sau o she?) Inima mi-a furat-o inca de vreo 2 ani de cand stiu motocicleta Este o ea! Am cedat Amantul (Hornetul) pentru Stelutza cat de frumoasa este ! sa te bucuri de ea ! PS - ca sa completez textul din semnatura: vand cbf pt ca plec din tara SI PENTRU CA VREAU SA IMI IAU UNA LA FEL CA STELUTA !! Wow nu credeam ca place asa tare, ma bucur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_|ManiA|_ Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Misto misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 S-o stapanesti sanatoasa, la cat mai multi km ... p-o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GJ 00 VEX Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 E chiar ca a ta? Merci, km multi si tie! Multumesc domn Zircon Are ea cateva zgarieturi pe carene, sper sa le refac iarna asta si sa mai schimb cate ceva la ea (cum ar fi toba ) Colantul de pe carenele laterale difera (nu are stelute ) ...in mare parte arata la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate