radufaramoto Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Si eu de-abia astept sa-mi iau ceva gen f4/f4i insa acum iarna e mau greu cu schimburi/vanzari moto S-o stapanesti sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2011 Si eu de-abia astept sa-mi iau ceva gen f4/f4i insa acum iarna e mau greu cu schimburi/vanzari moto S-o stapanesti sanatoasa! e timp pana la primavara. Succes sa gasesti ceea ce cauti! Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 mai putine vorbe,mai mult poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 17, 2011 Autor Share Postat Aprilie 17, 2011 Proaspete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 misto moto, sa va jucati frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 18, 2011 Autor Share Postat Aprilie 18, 2011 misto moto, sa va jucati frumos promit sa nu ne certam! Super merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 superba cbrul sa o stapansti sanatoasa si cati mai multi km ,te dai cu ea pe pista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 18, 2011 Autor Share Postat Aprilie 18, 2011 superba cbrul sa o stapansti sanatoasa si cati mai multi km ,te dai cu ea pe pista? Multumesc, asemenea! Mai intru din cand in cand pe micutul Amckart dar nimic special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Multumesc, asemenea! Mai intru din cand in cand pe micutul Amckart dar nimic special. AMC??? Cand,cand?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 5, 2011 Autor Share Postat Iunie 5, 2011 Hahaha, da, n-am mai fost de mult... New pics: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 (editat) Am citit topicul si am o intrebare. De ce ai schimbat Hornet-ul pe un CBR F4i? ( mai ales ca au aceeasi cilindree) Naked vs Sport( sau sport touring,nu imi dau seama unde se incadreaza F4i). Ai avut vreun motiv obiectiv? A fost doar asa un moft a cerut inima altcv ? S-o stapanesti sanatoasa Diferentele sunt mari la capitolul geometrie? Mers pe viraje ? Editat Iunie 5, 2011 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 5, 2011 Autor Share Postat Iunie 5, 2011 Am citit topicul si am o intrebare. De ce ai schimbat Hornet-ul pe un CBR F4i? ( mai ales ca au aceeasi cilindree) Naked vs Sport( sau sport touring,nu imi dau seama unde se incadreaza F4i). Ai avut vreun motiv obiectiv? A fost doar asa un moft a cerut inima altcv ? S-o stapanesti sanatoasa Diferentele sunt mari la capitolul geometrie? Mers pe viraje ? Nu a fost un moft. Efectiv nu mai suportam ca la drum lung ca ma sufle vantul foarte tare. Cum atingeam 130 km/h deja devenea deranjant, ajungeam cu febra musculara la ceafa/spate, datorita incordarii. Asta a fost principalul motiv, am vrut o motocicleta care sa ma apere de vant. Apoi mi-am dorit o motocicleta mai puternica. Nu se compara sub nicio forma nakedul cu un Sport-touring la capitolul geometrie/viraje. Este cu totul alt stil de abordare, de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Hahaha, da, n-am mai fost de mult... New pics: Poza 3, nice. Poza 1, foarte frumoasa. Cat despre poza 2, chiar nu am cuvinte, este superba. Foarte gandita, foarte lucrata, detalii ravasitoare. Una dintre cele mai frumoase fotografii moto-related, ever! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 5, 2011 Autor Share Postat Iunie 5, 2011 Poza 3, nice. Poza 1, foarte frumoasa. Cat despre poza 2, chiar nu am cuvinte, este superba. Foarte gandita, foarte lucrata, detalii ravasitoare. Una dintre cele mai frumoase fotografii moto-related, ever! Felicitari! :rusinica: Phaaa....multam mult. Daca-ti cumperi CBR, imi esti dator cu o plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 5, 2011 Autor Share Postat Iunie 5, 2011 Eu nu am CBR da...daca mai pun un R pe carena se pune? ) Nu-i nevoie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 5, 2011 Autor Share Postat Iunie 5, 2011 Stas...deci pot sa te plimb si cu CB-ul =)) Dar la cat de mici suntem amandoi cred ca o sa stam cu picioarele pe pamant si fuge capra de sub noi =)) Era vorba de o plimbare, gen fiecare pe mobra lui, la o bere/cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Hahaha, da, n-am mai fost de mult... New pics: nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 6, 2011 Autor Share Postat Iunie 6, 2011 nice Thanx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Thanx! ahh ...era sa uit! si motorul e fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Laudarosilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 8, 2011 Autor Share Postat Iunie 8, 2011 ahh ...era sa uit! si motorul e fain Hahhaa, danke!!! Laudarosilor d-aia suntem pe un site unde impartim aceeasi pasiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 bre daca va plangeti ca sunteti prea inalti mai datimi si mie cate 1-2 cm din cracii vostri lungi sa am si eu macar 1.72-1.75,eu nu am stat atat in ploaie sa cresc cand eram mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Am citit topicul, insa nu am vazut nici o vorba despre pret. Care a fost pretul "bestiei" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 A cumparato cu diamante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate