dan.c. Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 Mama, mama, ce pofta m-a luat! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 (editat) Mda...pe fb...articolul e scris in ungureste si tradus in romana...asa ceva..In alta ordine de idei arata foarte bine circuitul. SSa speram ca la anul este gata. Editat Octombrie 19, 2017 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 Daca omu` scrie 5 randuri pe facebook se numeste articol? Toate pitipoancele ce-si pun statusuri de 3 ori pe zi is jurnaliste atunci... Si nu, nu este tradus, este pur si simplu un comunicat scris in 2 limbi. Care este problema, ca nu inteleg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 Care este problema, ca nu inteleg? ordinea l-a deramjat pe colegu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 Nem tudom, dar venim la circuit. Prietenul nostru din Curteni ne va fi cu siguranta gazda la vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 Nem tudom, dar venim la circuit. Prietenul nostru din Curteni ne va fi cu siguranta gazda la vara. Cine bawsule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 tu nu stii ca nu ai Hayabusa (...@punky) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 (editat) Dar voi ati vazut glisierele de metal aflate la citiva metri de pista? Asta-i circuit 100% doar pt auto. » Post actualizat in 20 Oct 2017 18:30 https://www.facebook.com/peter.ferenc/photos/pcb.1920858288167751/1920857878167792/?type=3&theater » Post actualizat in 20 Oct 2017 18:32 Sa ne spuna Crazy Devil cum e cind intri in parapetul de otel!!! » Post actualizat in 20 Oct 2017 18:35 Prin comparatie, pe Hungaroring, linga una din curbele largi se afla un parapet de beton, distanta e mult mai mare decit glisiera de otel de pe Mures, am vazut cum o motocicleta a intrat in unghi destul de mare in zid, facuta bucati, rider in salvare. Editat Octombrie 20, 2017 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 (editat) Jagi, vorbesti de curba 3 de dupa sicana(Hungaro)? Daca da, am vazut și eu fix in fata mea unul care nush ce-a facut si s-a dus racheta prin pietris, si a dat drumul fff tarziu motorului, amandoi ajungand in parapet. Salvare, sesiune anulata. Sincer, am un feeling ca nu sunt doar cativa metri si ca acele glisiere sunt pe zone unde nu prea ai avea(evident imi dau cu presupusul la nivel teoretic) cum sa ajungi, plus ca vad pe acolo si zone de degajare cu pietris. Adica, pana mea, Adancata nici acum n-are asa ceva. Sau? Nu cred sincer sa fie atât de aproape glisierele in zonele periculoase. Plus ca:ALEA NU-S GLISIERE CA SI ALEA DE PE DRUMURILE PATRIEI. Daca ar fi a treia bucata de tabla longitudinala pe acele glisiere intalnite pe marginea drumurilor nu ar fi aprope nici o problema. Crazy s-a rupt in stalpisori ca a intrat SUB glisiera. Mare diferenta! Daca ai o glisiera "safe" pana mea... Adancata e o gluma proasta dar pt asta tot e ridicata in slavi. Asta nici nu e gata si ne plangem, deși pare sa aiba zone generoase de degajare/pietris? Pai? Si la Adancata ziceai ca lipsesc zone de pietris, asfalt de cacao anul trecut, si tot ai mers și-ai tras de mobra. Editat Octombrie 20, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Pai daca n-are omu in tara unde sa mearga in alta parte...vorba aia..rau cu rau..dar mai rau fara rau. Mie unul imi place ce vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Dap, corecta vorba. Doar ca de data asta, desi eu sunt de genul meu mai "cautator de nod in papura", mi se pare ca e chiar ok ce se intampla cu acest circuit. Repet, pe mine personal nu ma incanta desenul circuitului, pare prea rapid pt gusturile mele(imi plac cele tehnice) dar mi se pare ca e chiar ok dpdv al safety-ului. Sa speramca la anul vedem in realitate cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 (editat) Sa speram ca la anul vedem in realitate cum e. colegule, eu mi-am luat gandul deocamdata de la treaba asta.... in 2008 a fost demarat proiectul! deci 2008!! am zis, amu-s noua ani de atunci!!! in 2011 trebuia finalizat, amu scriem 2017.....mama ma-sii de treba! barajul de la BICAZ a fost construit mai repede!! PS: cel de la Vidraru in 6 ani a fost construit.... Editat Octombrie 23, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 (editat) Dap, stiu povestea. Doar ca, pare-mi-se, etapele anterioare finalizate nu aratau nici pe departe atat de bine ca si ce vedem acum. Adica, plm, inca o bucata de "drum" lipseste, in rest, boxe, cladirea aia, asfalt nou si pare turnat bine, vibratoare, parapeti, zone de degajare. Wtf could possibly go wrong? Editat Octombrie 23, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Wtf could possibly go wrong? just the time is ticking....., sorry, the decades Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 30, 2017 Share Postat Octombrie 30, 2017 https://www.facebook.com/dannychis25/photos/a.293899074410013.1073741830.274436559689598/320920495041204/?type=3&theater. Unde te opresti in caz ca ratezi curba? La Adancata e de 3 ori mai lata zona de degajare decit ce e in poza asta, si tot s-au dus riderii direct in gard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 30, 2017 Share Postat Octombrie 30, 2017 (editat) Jagi, nu pricep cum esti tu sigur de unele lucruri. Stii ca-n general sunt de acord cu ce spui,dar aici nu. Motivul e simplu:poza ce ai pus-o pare sa fie într-o curba de viteza mica, nici macar medie. Dacă o pierzi acolo, pana ajungi in parapet esti in picioare cu tigara aprinsa. Sensul de mers fiind al acelor de ceasornic, trasa teoretica fiind pe vibrator,ai loc berechet sa "parchezi" mobra. In rest, unde par sa fie curbe de viteza mare ai pamant,piscina se pietris,pamant si la sfarsit parapeti. Din poze pare chiar ok, și știi prea bine ca si mie-mi place sa caut nod in papura. In special cand vine vorba să-mi pun pielea la bataie. Intrarea in sicana de pe Brno e in coborare, pat pietris, si parapet. Guess what, nimeni n-a patit nimic acolo niciodata din cauza parapetului. PS:pfoa, acum observ ca este si o diferenta notabila de nivel pe circuit. Gizas, ce de propulsoare de vechituri(sper ca al meu nu va ceda prea repede) o sa crape pe acolo. Daca era o idee mai tehnic era impecabil. Ca latimea si lungimea lui par numai bune. Editat Octombrie 30, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 30, 2017 Share Postat Octombrie 30, 2017 Poate cazi pe frinare, poate ratezi frinarea si o "indrepti". La cei fara experienta se intimpla des. » Post actualizat in 30 Oct 2017 10:50La Brno ai loc dublu fata de cit ar fi minim necesar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 30, 2017 Share Postat Octombrie 30, 2017 (editat) Stai putin ca acum mi-am dat seama care curba e. E prima curba de dreapta dupa scurta linie dreapta in coborare din pozele anterioare(cea cu pat pietris pe exterior). In curba de dreapta nu ai ce indrepta/frana, vii de pe primul viraj. Si si daca gresesti, viteza sunt ferm convins ca e suficient de mica incat sa nu fie un pericol pt motociclisti. Dar, sa speram ca la anul clarificam situatia. » Post actualizat in 30 Oct 2017 11:09 Acum am observat inca un aspect. Mi se pare mie sau vibratoarele sunt "fine"? In acest caz, in mod cert cineva se gândește și la motociclisti. Editat Octombrie 30, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Octombrie 31, 2017 Share Postat Octombrie 31, 2017 Poate nu e cel mai safe circuit care îl avem...Dar e unu în plus și e mai aproape de noi ăstia care stăm unde se agață harta în cui. E mai safe decât pe stradă. Și curba de dreapta din poză nu pare ca e una care vine după o linie dreapta. Sa se deschidă odată și după putem comenta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 31, 2017 Share Postat Octombrie 31, 2017 (editat) Ba da, curba de dreapta din poza vine dupa o curba de stanga in coborare de pe o scurta(foarte scurta) linie dreapta. Si total gresita afirmatia ca nu e(va fi, momentan ni avem nimic concret in privinta suprafetelor de degajare, doar niste poze ) cel mai safe circuit pe care-l avem? Alalalt(a se citi Adancata) e mai safe, sau cum? Suntem carcotasi din nastere oricum. Editat Octombrie 31, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 31, 2017 Share Postat Octombrie 31, 2017 Ba da, curba de dreapta din poza vine dupa o curba de stanga in coborare de pe o scurta(foarte scurta) linie dreapta. Si total gresita afirmatia ca nu e(va fi, momentan ni avem nimic concret in privinta suprafetelor de degajare, doar niste poze ) cel mai safe circuit pe care-l avem? Alalalt(a se citi Adancata) e mai safe, sau cum? Suntem carcotasi din nastere oricum. Daca privim prin prisma parapetilor, macar acolo nu ai , te duci pe camp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 31, 2017 Share Postat Octombrie 31, 2017 (editat) Da da, stim cu totii ce inseamna la Adancata "te duci pe camp". Anyways, nu are sens sa continuam discuția comparativa, greseala mea ca am inceput-o. Hai cu anul nou si cu circuitul nou sa putem carcoti la subiect. Editat Octombrie 31, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 31, 2017 Share Postat Octombrie 31, 2017 ............... Hai cu anul nou si cu circuitul nou sa putem carcoti la subiect. 2018 sau 2028?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Octombrie 31, 2017 Share Postat Octombrie 31, 2017 2018 sau 2028?? lasa bre caterinca si pune mana si ia motor pentru circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 31, 2017 Share Postat Octombrie 31, 2017 (editat) apoi la cum ma duc eu, si Soimul face fata cu brio.... ....inca cateva planete trebuie sa se mai alinieze, si cumpar gixerul colegului CMD..., sau alalalt gixer (al colegului Ceapa din Pitesti) de treisfert care a mai fost pus pe aici la vanzare... vom vedea ce aduce viitorul atat dpdv al circuitului cat si dpdv financiar pt mine Editat Octombrie 31, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate