Calin26 Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Auzi la ei....daca e lucios nu e bun! Mai oameni buni..sa-l vedem terminat si abia apoi sa ne plangem de asfalt! Din ce se vede deocamdata e bitum d'ala ca pe strada..si mna..n-o fi el ca pe circuitele renumite dar sunt sigur ca e bun de facut ture pe el! Doamne ajuta sa-l vedem terminat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frigider Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 sus cu circuitul!!! O sa il termine buangiii dupa ce vand eu moto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cip M Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Sunt curios cati dintre voi veti merge sa va dati constant, macar o data pe luna, 5-6-7 luni / an si sa scoateti din buzunar 70-100 de Euro /zi pt intrare + 25 Euro benzina + 100 Euro niste gume SH + transport, cazare,masa, adica ~ 250--300 Euro / iesire . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecscosmi Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Sunt curios cati dintre voi veti merge sa va dati constant, macar o data pe luna, 5-6-7 luni / an si sa scoateti din buzunar 70-100 de Euro /zi pt intrare + 25 Euro benzina + 100 Euro niste gume SH + transport, cazare,masa, adica ~ 250--300 Euro / iesire . Simplu. Cei care au bani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 cate un strat pe an pentru ca e nevoie sa se aseze bine - asa cere acreditarea FIM E vorba de banii care nu sint. E mai bine cite un strat pe an, in primul an ,o sa se lase asfaltul pe ici , pe colo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clansman Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Sunt curios cati dintre voi veti merge sa va dati constant, macar o data pe luna, 5-6-7 luni / an si sa scoateti din buzunar 70-100 de Euro /zi pt intrare + 25 Euro benzina + 100 Euro niste gume SH + transport, cazare,masa, adica ~ 250--300 Euro / iesire . Probabil tot cei care dau acum 1000+. Nu e panica man! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cip M Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 (edited) Adica foarte putini din cei care striga ca nu au unde sa se dea si ca la noi nu se face nimic. Pe mine personal nu ma intereseaza in mod deosebit un circuit la Adancata (pt ca am Hungaroring, Euroring, Pannonia, Brno, Slovakiaring, Rijeka, etc. mai aproape de casa si pe autostrazi) dar m-as bucura sa vad niste poze cu userii acestui forum care se vor da macar de 2-3 ori/an acolo Edited July 29, 2014 by kyp-76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimbrutza Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Se organizeaza scoli de pilotaj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
littlekriminal Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 (edited) Adica foarte putini din cei care striga ca nu au unde sa se dea si ca la noi nu se face nimic. Pe mine personal nu ma intereseaza in mod deosebit un circuit la Adancata (pt ca am Hungaroring, Euroring, Pannonia, Brno, Slovakiaring, Rijeka, etc. mai aproape de casa si pe autostrazi) dar m-as bucura sa vad niste poze cu userii acestui forum care se vor da macar de 2-3 ori/an acolo Crema nu sta neaparat pe forum, am fost si eu la circuit, nu stiu cati de acolo sunt pe forum. Sunt multi care sunt impatimiti maxim si nu-si pierd vremea pe aici. Aici e loc de amuzament si alte chestii, in principiu. La circuit vor veni o gramada de oameni, si gandeste-te ca circuitul ala nu o sa fie numai pentru motociclete. Bine ar fi sa vina cat mai multa lume, probabil ar fi mult mai putine accidente pe strada si am da din ce in ce mai putin cu "RIP". Edited July 29, 2014 by littlekriminal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Cam de 3 ori /an tot or sa vina, plus ROSBK-ul care va avea minim 4 etape pe Adancata, plus FRM-ul. Vor fi multe masini. La Secuiesc au fost 42 moto in weekend. Acolo, cu un cauc spate nou, te dai 6 zile. La unul mare, te tine 2 zile, dupa ce incepi sa mergi mai tare, doar 1 zi. Aici e cheltuiala foarte mare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristilvk Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 @cmd...poti sa`ti iei si unditele la tine, poate scoti pestisoru auriu cand mergi la adancata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmd Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 asta o sa facem peste noapte Cristi,in apa aia sulfuroasa o sa prindem ceva calumea ...ceea ce ne trebuie :un somn dupa cateva pahare de palinca de Draganesti *** sa-l vedem terminat ca de restu' ne ocupam noi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Nu va imbatati cu apa rece, pozele arata doar un TEST de asfalt. Am pus o intrebare pe contul Motorpark si mi s-a raspuns ca e doar test de asfaltare. Pina acum nu s-a mai intimplat nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorge Lorenzo Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Nu va imbatati cu apa rece, pozele arata doar un TEST de asfalt. Am pus o intrebare pe contul Motorpark si mi s-a raspuns ca e doar test de asfaltare. Pina acum nu s-a mai intimplat nimic. Asa da. Era prea SF pentru Romania sa se treaca deja la asfaltarea unui circuit. Eu cred ca o sa fie gata cam in aceeasi perioada cu Autostrada Comarnic-Brasov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 (edited) Motor Park Romania . Buna ziua , dupa cum se vede si din anuntul pe care noi l-am facut acum ceva timp scrie ca facem teste de asfalt si nu am inceput asfaltarea !!!! » Post actualizat in 05 Aug 2014 15:02 Asfaltul turnat, 500m, a fost decopertat, era prea valurit, acum se asteapta alta masina de asfaltat. E si asta un semn bun. Edited August 5, 2014 by JAGI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Nepotii tai se dau pe Brno. Dupa ora 17 costa doar 25euro sedinta, e pomana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eusebiu Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 se pare ca se misca treaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theos_ Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 asa pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimbrutza Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 deci etapa aia de autoslalom de pe 6-7 septembrie (parca) se tine pe asfalt? au tot ce ii trebuie in rest? boxe, tribune, etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorge Lorenzo Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Ma, nocturna nu e gata, dar in rest e ok circuitul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Mai nasol cu zonele de protectie (piscinele cu pietris), fara ele, te cauta 3 zile prin buruieni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorge Lorenzo Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 (edited) Mai nasol cu zonele de protectie (piscinele cu pietris), fara ele, te cauta 3 zile prin buruieni. Se intampla si la case mai mari Pe circuitul asta din clip, nu stiu cum le dau voie cu motociclete... cu pomii aia pe marginea pistei, te simti in siguranta maxima. Edited August 7, 2014 by Jorge Lorenzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristilvk Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 s`au pus poze noi pe fb de la adancata..incepe sa arate bine treaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmd Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 am trecut astazi pe acolo cand ma intorceam de la mare si se lucra intens ,era ceva agitatie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis_sbz Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 am trecut astazi pe acolo cand ma intorceam de la mare si se lucra intens ,era ceva agitatie Poze, video, timpi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts