Vizitator Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Daca as baga banii astia il el as mai avea o sansa sa-l si vand... as zice ca e o afacere. Dar in conditiile in care in Romania, cam ramai cu el pe viata... nu stiu ce sa zic. Ori bag 197 de euro + taxe postale http://www.oldtimergarage.eu/catalog/product_info.php?products_id=2443 Ori 245 + TVA + taxe postale... Cred ca e singura mea optiune... pe viata! sau la fier vechi... Editat Septembrie 11, 2012 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 La cei 245 nu se mai adauga si taxe postale, numai TVA. Cat despre Leszek, e un escroc. Are si piese bune, dar nu se sfieste sa vanda gunoi, cand are ocazia. Sau faci o carpeala si pui un altul, ""mai putin uzat"". Apoi ai sanse mari sa injuri comunistele ca sunt nefiabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Salut! Ural M62 de vanzare. /index.php?/topic/93871-bursa-comunistelor/page__st__5200__gopid__3228166#entry3228166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 As vrea sa stiu daca arborele cotit (crankshaft) la ural 650 poate fi reparat sau trebuie schimbat: http://www.youtube.com/watch?v=Z8B3YiJJ32k http://www.youtube.com/watch?v=KKvtoCRIF84 Se pare ca are un joc axial destul de mare. 0.35mm Cel radial nu-l simt la mana. Daca se poate repara... stie cineva unde? Jocul axial nu te deranjaza!Este necesar sa existe un joc axial si la vibrochen ca si intreg , si la fiecare biela pentru a compensa dilatari si dezalinieri.Datorita jocului axial la biele , uleiul ajunge la fusta pistoanelor si in cilindrii... Nu repara ce merge!...ala-i un motor bun care are nevoie doar de benzina , ulei si pedale..Nu stii ce inseamna un ambielaj rau:bielele se pot roti in in toate axele si cu jocuri radiale de 1mm...si tot merge si asa... Si oricum nu ti-l repara nimeni.Nu ai sa gasesti omul care sa aiba presa pentru el , sa faca rectificarile la manetoane , role noi , sa-l preseze la loc...centrat etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 pentru ce model este aceasta furca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 pentru ce model este aceasta furca ? Dnepr, asa pare a fi, poza din alt unghi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 pentru ce model este aceasta furca ? Zice bine amicul Bach, de nipru tre sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Partea de strangere pe telescoape a lower bridge-ul nu se imbina ca la nipru si ...uper bridge-ul e gros in partea din fata si subtire la interiorul furcii,unde se face fixarea pe ax...nu e de nipru...poate chiar din fericire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Ural M63 toata ziua. Si noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Cat despre Leszek, e un escroc. Are si piese bune, dar nu se sfieste sa vanda gunoi, cand are ocazia. Sau faci o carpeala si pui un altul, ""mai putin uzat"". Apoi ai sanse mari sa injuri comunistele ca sunt nefiabile. O intrebare fara pic de rautate in ea: cum sa face ca sunt atatea site-uri unde aceeasi piesa este cu muuult mai ieftina decat la Ural Romania. Sa fie toti escroci sau toate piesele sa fie "mai putin uzate", respectiv contrafacute? Niste exemple: 185.33€ http://www.russiangarage.com/product_info.php?products_id=69 179,48€ http://moto-boxer.com/product_info.php?cPath=24_59&products_id=1804 Drobu, mersi. Am inteles ce am de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Ural Romania vinde ambielaje pt 750, nu 650, nu are nici o treaba cu 650. Plus ca piesele de la Ural Ro sunt OEM, celelalte nu-s mereu de aceeasi calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Ural M63 toata ziua. Si noaptea. CORECT si multumesc. O intrebare fara pic de rautate in ea: cum sa face ca sunt atatea site-uri unde aceeasi piesa este cu muuult mai ieftina decat la Ural Romania. Sa fie toti escroci sau toate piesele sa fie "mai putin uzate", respectiv contrafacute? Niste exemple: 185.33€ http://www.russianga...?products_id=69 179,48€ http://moto-boxer.co...roducts_id=1804 Drobu, mersi. Am inteles ce am de facut. A comandat cineva de pe cele doua site-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Ural Romania vinde ambielaje pt 750, nu 650, nu are nici o treaba cu 650. Plus ca piesele de la Ural Ro sunt OEM, celelalte nu-s mereu de aceeasi calitate. Ural Romania poate furniza piese (ambielaje in cazul nostru) pentru ambele modele, si 650, si 750cc. Pretul este mai mic la magazinele online din cauza ca marfa nu vine pe cai oficiale (facturi, tva, vama, etc) si de cele mai multe ori nici macar nu vine de la fabrica Ural... hint: "vindem piese pentru Ural si Chang Jiang" )))))))))))))))))))) Oricum sunt toti o apa si-un pamant, doar din cand in cand revigoreaza paginile de internet, denumirea magazinelor online, stocul de fier v... aaaa... de produse. Deci, chestiile originale costa. Platim, bine, nu platim, nu se supara nimeni. Poate doar rusul de la fabrica, cel care ramane fara loc de munca daca toata lumea il sunteaza la cumpararea de piese. Rus care, pe de alta parte, nu are nici o vina in toata chestia cu dealer, vama, factura sau tva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Drobu, mersi. Am inteles ce am de facut. adica nimic ca e bun. Daca vrei rezerva ia unul de la dany daca a mai gasit ca-mi aduc amitne ca spunea ca gaseste ambielaje foarte bune de Ural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 A comandat cineva de pe cele doua site-uri? Doar de pe unul dintre ele, dupa ce am intrebat pe sovietsteeds - ca acolo foumul este mai activ pe partea asta de urale - si-am primit verde. http://www.sovietsteeds.com/forums/viewtopic.php?f=13&t=23622 Taxele postale au fost mai mici pentru ca mi le-au trimis din Polonia, nu din Spania... Gasesti un review la final - cu poze. Dar e cum zice Valicaddy... n-au nicio treaba cu piesele originale. pistoanele, cel putin... Ah, si puteam sa-l mai adaug si pe asta: http://www.ural-zentrale.de/index.php/cat/c15_Engine.html/page/1 E interesant cum variaza preturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Ural Zentrale - familia Klinger, alta turma de idioti. Le-a luat 5 mailuri si 3 telefoane sa inteleaga ce e aia factura externa si de ce ea nu trebuie sa aiba tva. La 600EUR, evident ca suma respectiva conta.. si tot au furat la bani. Dar plm, sunt happy, era o piesa de calitate in colet pe care chiar am pus-o in motor. Ar trebui sa-mi ajunga, nu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Doar de pe unul dintre ele, dupa ce am intrebat pe sovietsteeds - ca acolo foumul este mai activ pe partea asta de urale - si-am primit verde. http://www.sovietsteeds.com/forums/viewtopic.php?f=13&t=23622 Taxele postale au fost mai mici pentru ca mi le-au trimis din Polonia, nu din Spania... Gasesti un review la final - cu poze. Dar e cum zice Valicaddy... n-au nicio treaba cu piesele originale. pistoanele, cel putin... Ah, si puteam sa-l mai adaug si pe asta: http://www.ural-zentrale.de/index.php/cat/c15_Engine.html/page/1 E interesant cum variaza preturile. Asculta de Drobu si Aleko ca asa e, ti-am spus si eu daca n-ai joc radial n-ai treaba momentan cu schimbatul, nu te adanci prea tare in buzunare ca s-asa ai celelalte de rezolvat, set si chiulase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Hai cu pozele domnu' _prd. Sa vada si ochiu' "la lume"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Io, indemnat de Cios: Ural, face bine la moral! Nevasta: Si cam rau la buzunar!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 (editat) foarte frumoasa jucaria, sa o stapanesti cu placere Editat Septembrie 15, 2012 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Multumesc. Jucaria presupune renuntarea la multe alte proiecte, pe langa asta m-am decis sa mai tin doar alte 2 motociclete. Garaj mic, curte mica, dupa buget, coane Fanica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Io, indemnat de Cios: Ural, face bine la moral! Nevasta: Si cam rau la buzunar!!! Ce e subliniat e cel mai important, restul e can-can! Să-l stăpînești sănătos! Ar trebui să ne vedem să ne dăm de băut reciproc, tu mie de două ori mai mult, ca să nu-ți cer drepturi de autor . Aaa, și lui Urse trebuie să-i cer! P.S. Toți uraliștii să strige în cor (pe cîte voci vor ei): URAL, FACE BINE LA MORAL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 (editat) Fugi tare, nu copiez eu pe altii. Nu auzi ca am fost indemnat de Cristi sa spun chestia aia subliniata cu rosu? Si sa crezi tu ca restul e can-can, cand mai treci pe la mine sa intrebi pe stii tu cine daca e de acord cu tine. Editat Septembrie 15, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Ural, face bine la moral! Buna asta! Iti doresc kilometri multi si probleme deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Garaj mic, curte mica, dupa buget, coane Fanica! Bugetarule. Âşi ioo: URAL, FAÂŞI GHINI LA MORAL !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate