bobo_biker Postat Ianuarie 5, 2016 Share Postat Ianuarie 5, 2016 cumpar coarne complete de m 72 astept oferte multumesc anticipat tel 0767387447 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 Ural M 63 din 1970 , inca in lucru dar incepe sa capete forma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 Frumos, bravo, ai pierdut ceva timp pe langa el sa iasa asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Bravo Ioane, are forme frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Ianuarie 25, 2016 Share Postat Ianuarie 25, 2016 Salut. Caut sa cumpar asa ceva,dar sa fie in cote,de fapt partea dreapta,cea cu grupul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 25, 2016 Share Postat Ianuarie 25, 2016 Cred ca le am eu. Tre sa ma uit sub alte fiare, o sa dureze o zi-doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Ce bobina ii aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 ... dubla pe 6V! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Asta am înțeles din poze. Am pus greșit întrebarea. De la ce utilaj e bobina aia așa frumoasă de zici ca-i nouă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 (editat) "Oficial" e de Triumph Norton dar o pune pe K 750 din poza de profil si da e noua, marti am primit-o din SUA Editat Februarie 5, 2016 de edyneagu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Mulțumesc! Dacă nu sunt indiscret pot să-ți cer un pm. cu detalii? S-o scânteiești cu spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 Ural M 63 din 1970 , inca in lucru dar incepe sa capete forma . Functioneaza ok si cu carburile originale dar cam picura benzina pe la surubul de jos al paharului , asa ca pentru mai multa fiabilitate voi monta K 65 cu flase . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 (editat) Frumos,vedeal-as si pe al meu in stadiul ca al tau. Editat Februarie 13, 2016 de cosminx11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Ca tot sa incalzit vremea a intrat si barca atasului in lucru . » Post actualizat in 10 Mar 2016 11:40Sa zicem ca e gata ... » Post actualizat in 24 Mar 2016 07:28De prin lume adunate ,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Turbo ca turbo , dar e tare esapamentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarj Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Ursule, iti place indicatorul meu? Daca tot e vreme de-aia de numarat... prafu din buzunare (=de chemat barza) iete ce i-am facut vitezometrului. Ca sa am habar noaptea cu ce viteza merg. Nu stiu sa reglez camera sa nu straluceasca in halul asta. M-am si jucat prin sistemul de lentile sa prinda si pe infrarosu pana am cam bramburit-o. Pe telefon se vede si mai nasol. In realitate arata ca la masinile straine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Ursule, iti place indicatorul meu? Daca tot e vreme de-aia de numarat... prafu din buzunare (=de chemat barza) iete ce i-am facut vitezometrului. Ca sa am habar noaptea cu ce viteza merg. Nu stiu sa reglez camera sa nu straluceasca in halul asta. M-am si jucat prin sistemul de lentile sa prinda si pe infrarosu pana am cam bramburit-o. Pe telefon se vede si mai nasol. In realitate arata ca la masinile straine. PICT0316.JPG Da! Lucrare angelica! Lucrare frumoasa! Se pare ca ti a luat o gramada de timp insa a iesit ceva frumos. Felicitari ! ... si de la mine ceva ca nu prea stau degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 im fac si eu putin loc printre voi un Irbit M61 in proces.... nu pot sa arat cum arata initial caci mai antai am obtinut actele si 4 roti , restul a fost nevoe sa astept 2 luni pana l-au scos de sub fierul vechi gramada. apoi celelalte sablare fina (bile de plumb) grund epoxidic grund final » Post actualizat in 29 Mar 2016 19:02....in continuare, cam asa arata la etapa actuala curand va fi gata...cu ea va astept la intrunirea Basarabeana din iulie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Foaret frumos , bravo , ce sa zic ai noroc de " piese di pi stoc " la indemana . Imi place combinatia de culori exotice pe care le folosesti iesind astfel in evidenta fata de noi care mergem in general pe tema militara . As vrea sa ajung o data sa-ti fac o vizita daca nui cu suparare , dar vorbim la un tel daca-mi lasi pe PM numarul . Succes in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 urmatorii paşi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 ..un nou tip de motocicleta denumita Ural https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1790003341233195&set=p.1790003341233195&type=3&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Salutare, Ma bate gandul sa cumpar un Ural 650 din 93-94 cu atas. Am avut Dnepru. Cum sunt ca fiabilitate, piese, mers etc.? Am ratat un Ural Tourist 650 din 94 original, impecabil, de la un studiou de filme. M am lungit la negociere si dintr o neintelegere a vandut o. In weekend merg sa vad un Chiang Jiang 750 din 72. Il vedeti in linkul de mai jos. Arata foarte bine insa nu stiu cat este de fiabil. http://m.finn.no/mc/all/ad.html?finnkode=75986230 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 O raită pana la Nistru, cu proaspatul M-61 Daca o fi ne vedem in iulie pe drumurile din Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Superba!!! » Post actualizat in 05 Jun 2016 20:35 Am fost ieri sa vad si sa probez Chang Jiangul. Motorul arata frumos. La drum ii tot sarea din viteza a doua si are nevoie de reglaje. Proprietarul avea in garaj doua Harley Davidson din 1926 respectiv 1927 si doua Triumfuri. Nu stiu ce sa zic, imi place cum arata insa nu cred ca sunt in stare aici de reparatii. A mai aparut inca una pe site, mai aratoasa dar si mai scumpa. http://m.finn.no/mc/all/ad.html?finnkode=76987803 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate