ianachim Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 GATAAAA FRATEEEE superba cartea senzationala cartea extraordinara cartea nemaipomenita cartea super mocangeala ..pardon DONATIE....., scandal.... banuieli si discutiii in van gataaaa ori o sa incep sa ma intreb sigur NU sunt singurul din lume cu doar cartea asta in >>bilbiloteca<<< nu este nici CIORAN, nici TUTEA nicinicinici etc sunt randuri scrise de un om plecat la drum, ca oricare dintre noi, care le.a asternut pe hartie sunt vorbe scose pe gura ca oricare motociclist care isi povesteste excursia pur si simplu povestea spusa destul de neaos a unei calatorii de apreciat 1. ideea cu..vand kilometri.... o buna strategie de marketing 2. pozele...jos palaria....in general pozele sunt date si de peisaj...poti sa ai mana dar sa nu ai ce sa fotografiezi deci sa.i multumim si mamei naturi pentru ceea ce a creat in calea povestitorului 3. excursia si traseul .....adica efortul depus si curajul de a pleca 4. NU in ultimul rand faptul ca a fost PRIMUL care a scos o carte despre MOTOCICLISM si numai MOTOCICLISM dar repet nu ma mai frecati cu CARTEA daca un om mai priceput in ale ..scrierii... se apuca sa citeasca acest forum din povestile unora dintre noi scoate 50 de carti de ture moto deci ..concluzionand FELICITARI OMULUI pentru cele 4 puncte enumerate dar mai lasati "BIBLIA motociclistului ROMAN" cu ovatiile astea ps. pentru aplaudaci, mama e la pitesti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Very good point my friend, parca acu a pus el nene coada la pruna, gaura la covrig, toarta la cana... Ba nene, voi nu prea cititi, nu? Bibilia motociclismului romanesc, peste ani de zile o sa se predea la scoala din ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 dacă regret ceva e că mihai nu mai vrea să dea pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 dacă regret ceva e că mihai nu mai vrea să dea pe aici. pentru cei ce nu stiu, cartea e la pret redus. Preț vechi: 59,9 lei , Preț nou : 35,94 lei (-40%) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 dacă regret ceva e că mihai nu mai vrea să dea pe aici. Vanity, my favorite sin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 vanitos, nevanitos, eu îl regret pe mihai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 vanitos, nevanitos, eu îl regret pe mihai. ...si eu il regret (plang+deplang) pe Belbody si vechea lui poza cu tigareta si palarie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Am cautat cartea in 5-6 librarii din Constanta si nu am gasit-o Ma ajuta cineva sa fac rost de ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Am cautat cartea in 5-6 librarii din Constanta si nu am gasit-o Ma ajuta cineva sa fac rost de ea ? de ce nu ti-o comanzi de pe net? mai pui 10 lei la transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 pentru cei ce nu stiu, cartea e la pret redus.Preț vechi: 59,9 lei , Preț nou : 35,94 lei (-40%) Si unde o gasim ? am cautat in cateva librarii si nici nu au auzit de ea !!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Si unde o gasim ? am cautat in cateva librarii si nici nu au auzit de ea !!!... http://editura-art.ro/carte/vnd-kilometri aici o gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 http://editura-art.ro/carte/vnd-kilometriaici o gasesti. done, ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 http://editura-art.ro/carte/vnd-kilometriaici o gasesti. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Cartea mea e pe drum....tre` sa faca 2000 de km pana la mine. Mersi Marius \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 cred ca mai trebuia adaugat la inceput ce e cu "vand kilometrii" intra direct in subiect si unul care nu stie, nu prea intelege cine sunt cei carora le sunt adresate scrisorile. in afara de explicatii. ideea de a vinde km e geniala si da o culoare aparte cartii.. poate la urmatoarea editie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Watt Club Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 (editat) Buna seara Avem o supriza pentru voi Intrati va rog aici sa vedeti ce v-am pregatit vineri pe 17 -> /index.php?showtopic=611641 Editat Decembrie 10, 2010 de Watt Club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Vanity, my favorite sin. Sa nu uitam insa ce e mai important : "I don't lose ! I win ! I win ! [...] That's my job, that's what I do!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate