amedock Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 PENTRU CEI INTERESATI RELATII LA TEL 0728082892 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 AICI ESTE FILMUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator litlle wayne Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Frumusel rau ij-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SgcTm Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 PENTRU CEI INTERESATI RELATII LA TEL 0728082892 Asa trebuie sa arate si IJ-ul meu cand va fi gata ma refer la extetic si culori, app cat a durat intreaga operatiune si cam cat l-a costat ???poate si o lista exacta cu ce ati lucrat la el... sa nu ne spui cum am mai vazut pe alte site-uri "suna-ne sa iti spunem" sincer nu suntem la linia fierbinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 Asa trebuie sa arate si IJ-ul meu cand va fi gata ma refer la extetic si culori, app cat a durat intreaga operatiune si cam cat l-a costat ???poate si o lista exacta cu ce ati lucrat la el... sa nu ne spui cum am mai vazut pe alte site-uri "suna-ne sa iti spunem" sincer nu suntem la linia fierbinte... S-a facut tot de la roti, motor, seiile de piele, tobe cromate, instalatie electrica, aripi, a durat un an si a costat tot 1000 de euro din care 350 piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 unde ai cromat? si cam cat te-a costat ? pregatesc ei piesele? sunt interesat arata bine , fara zgarieturi , au fost si piesele pregatite bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 S-a facut tot de la roti, motor, seiile de piele, tobe cromate, instalatie electrica, aripi, a durat un an si a costat tot 1000 de euro din care 350 piese impecabil imi place saua,cat te-a costat sa o tapitezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Excelent! Bravo. Chiar mi-era dor de sunetul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 unde ai cromat? si cam cat te-a costat ? pregatesc ei piesele? sunt interesat arata bine , fara zgarieturi , au fost si piesele pregatite bine mu mai stiu exact dar au fost scump ei le pregatesc Mesaj completat impecabilimi place saua,cat te-a costat sa o tapitezi? seaua ete din piele de bovina si a costat 120 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 (editat) trebuie sa recunosc ca are ceva special, cred ca seile din piele si combinatia de culori- crom care nu este cea classica.Felicitari a iesit o mica bijuterie. Editat Noiembrie 23, 2010 de master_alexut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 frumos,arata super ok.chiar daca nu ai pastrat multe piese originale arata bine. felicitari. daca te bate un gind sa schimbi robinetul de benzina cu unul original sint amator si ofer chiar si diferenta pe linga un robinet original nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 domnule! va rugam respectuos a va aduce aminte ce si cum in legatura cu cromarea! felicitari pentru motocicleta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SgcTm Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 S-a facut tot de la roti, motor, seiile de piele, tobe cromate, instalatie electrica, aripi, a durat un an si a costat tot 1000 de euro din care 350 piese M-ar interesa niște tobe exact ca cele ale acestui IJ cam cât m-ar costa ? bănuiesc ca faceți și la comanda?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Mie, per ansamblu, nu imi place cum a iesit. Crom si polish in excedent care pe mine ma deranjeaza vizual, plus albastru metalizat cu protectiile de rezervor invelite in piele maro...mmm, nu e chiar ceva care sa ma dea pe spate. Ce imi place mult la IJ sunt tobele. Nu cred ca poate fi numit reconditionat, poate ...imbunatatit dintr-un anumit p.d.v. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SgcTm Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Mie, per ansamblu, nu imi place cum a iesit. Crom si polish in excedent care pe mine ma deranjeaza vizual, plus albastru metalizat cu protectiile de rezervor invelite in piele maro...mmm, nu e chiar ceva care sa ma dea pe spate. Ce imi place mult la IJ sunt tobele. Nu cred ca poate fi numit reconditionat, poate ...imbunatatit dintr-un anumit p.d.v. Întradevăr pielea aia maro chiar ii strica aspectul mergea mult mai bine neagra, iar in privința Crom/Polish e bun oricum nu o sa rămână asa (cred0 eu unul nu as tine un IJ doar de expoziție. Cred ca dacă nu ii dai unui IJ drum de munte, noroi, și alte cele ala nu mai este IJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Cateva poze se poate?.... Pentru noi astia din strainataturi unde legea copyright-ului se aplica, sau macar o versiune a filmuletului fara muzica sau ce o fi "ilegal" prin el. Cica: This video contains content from UMG. It is not available in your country. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius900rr Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Dany a-ti donea eu un robinet din ala daca esti interesat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 foarte frumos un proiect in care a fost pus mult suflet felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 mu mai stiu exact dar au fost scump Spune Domnule unde ai cromat ! Chiar vrei sa te cred ca nu mai stii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 (editat) o fi cumparat omul motocicleta asa, facuta gata, si atunci e si normal sa fi uitat unde a cromat, ca doar n-o fi un pusti de 12 ani si ii e frica ca nu cumva sa avem si noi jucarii ca si el Editat Noiembrie 24, 2010 de aurelian_mz_rt125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 domnule! va rugam respectuos a va aduce aminte ce si cum in legatura cu cromarea! felicitari pentru motocicleta! scuze cromarea s-a facut la bucuresti daca doriti am sa va dau si telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 toata stima pentru restaurare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 De cobinatia de culori nu zic nimic. Fiecare si-l face cum ii place. Oricum, e departe de a fi kitsch! Si daca nu e kitsch, nu vad nicio problema. Arata foarte bine. Asa ca ma alatur si eu celor care va felicita, pentru restaurare, achizitie. Sa-l conduci sanatos si sa aveti grija unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 O adevarata motocicleta de iesit duminica dupa masa la plimbare Cum ziceau si colegii, tot respectul pentru munca depusa! Munca apreciata doar de cei care au pus macar de cateva ori mana pe o surubelnita si un patent, dar in mod sigur cel mai apreciata de Dvs. cand ati vazut ce bijuterie a iesit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 A iesit bine se vede ca s-a muncit si s-au bagat bani. Oricum un ij-56 resaurat cam asa trebuie sa arate : /index.php?...8009&st=870 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate