Sari la conținut

Targu Mures. Vitezana Rosie. Mortal.


Lt. Navarro
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 67
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Din pacate Tg-Mures a pierdut un om care,a facut ca motociclismul sa fie practicat la o alta dimensiune in oras.Acum 30 de ani eram un pusti mucos care privea cu admiratie ce putea face Nyonyo cu un MZ.El a fost care a bagat microbul in mine.De obicei facea stunt-uri seara,s-au pe drumuri putin circulate,nu inteleg de ce ieri, a incalcat regula :baldy: Din pacate acest lucru i-a fost fatal.Nu am crezut, ca el va fii vredodata subiect in sectiunea accidente.

R.I.P Nyonyo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut discutii pe aceasta tema chiar ieri in ziua producerii accidentului cu colegii mei de serviciu. erau prin apropiere. imi spunea o colega ca la un moment dat (ea era in masina) a trecut pe langa ea o motocicleta cu oviteza f mare, chiar s-a speriat, l-a vazut imediat cum se strecura printre masini(intre cele 2 benzi).dupa nici 5 minute politia a oprit-o spunandu-i ca avut loc un accident mortal si sa astepte pana la fluidizarea traficului. a vazut o imagine deloc placuta, venise SMURDul si il acoperise cu un cerceaf. pe jos bucati de motocicleta, casca undeva aruncata si mult sange. Azi dimineata venind spre birou am vazut la locul accidentului lumanari aprinse si flori. Nu stiam cine a fost pana azi dimineata.Il stiam din vedere. Dumnezeu sa-l odihneasaca! Imi pare rau, insa, ca uneori sunt f multi motociclisti de la noi, din tg.mures total inconstieti. si eu sunt motociclista dar nu pot sa concep faptul ca nu respecta regulile de circulatie si cu atat mai mult, ruleaza cu o viteza nebuneasca ducand in spate fete imbracate in pantaloni scurti, tricou si slapi. PENTRU CE? NU VA LAUDA NIMENI PENTRU CA I-ATI DEPASIT CU VITEZA DE 140 km/h!!!

Inca o data DUMNEZEU SA TE IERTE SI SA TE ODIHNESAC IN PACE !! :baldy: :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci masina 1 este cea implicata in accident . 3 este locul unde era motocicleta dupa impact. Cea gri este tot masina 1 dupa impact. Era o dacie papuc , cabina dubla. Motocicleta a lovit portiera fata si cea spate . Motociclistul a ajuns sub masina . Imediat martorii au ridicat dacia pt a-l putea scoate de sub ea . Parerea mea este ca masina nr 1 nu s-a asigurat cand a schimbat banda ( probabil masina nr 2 ii facuse semn sa treaca ) motociclistul a venit din spate si a depasit prin portiunea dintre masina 2 si spatiul verde , altfel nu-mi pot explica pozitia daciei . Nu stiu politia la ce concluzie a ajuns . Insa la stiri prea s-a pus accentul pe viteza si mers pe o roata . Trebuie sa te asiguri si punct! Normal ca soferul l-a vazut doar in momentul impactului ... daca nu s-a asigurat.

 

RIP

 

Se pare ca m-am inselat cu schema anterioara . Papucul a iesit de pe banda de stationare , pe banda 1 venea o masina , iar pe 2 motociclistul. Papucul nu s-a asigurat .

 

inca o data , RIP. :angryfire: :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P.

:angryfire: :angryfire:

 

 

:angryfire: ;) DUMNEZEU SA TE IERTE SI SA TE ODIHNESAC IN PACE :) :finger:

 

Da era o yamaha YZF R6 din 2002.Era al meu.Tocmai i l-am vandut acum vreo 2 luni numai stiu exact :yikes:((((.Cine poate sa-mi dea un numar de telefon si o adresa unde sta familia lui.Trebuie sa ajung urgent la familia lui pt ca motorul este tot pe numele meu si trebuie sa il radiez.Astept mail la faf_r6@yahoo.com cu detali despre adresa sau numar de telefon. La Anul urma sa vina la Tg Mures sa ma invetze si pe mine unele altele de ale motociclismului ,dar .............. .Imi pare foarte rau,ieri seara cand am aflat nu imi venea sa cred ca este EL .Pana nu am vazut poza lui pe forum eu sincer nu am crezut asa ceva .Tot mai speram dar..... am sperat de geaba :yikes:((( se pare. VITEZA UCIDE !!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P. :angryfire: :angryfire:

 

trebuie atentie mare cu viteza... nu avem noi drumuri de mers cu 140 intr-o roata ...

oricum.. mare pacat.. am mai pierdut un tovaras ...nu-i de joaca.. :angryfire:

 

Sa-i fie tarana usoara !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...