Taw Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Eu cred ca dizainărul de la Honda se gandeste de la an la an "Cum s-o fac fratilor sa fie mai urata decat modelul precedent?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 dimi.....si eu ti-as da de la mine o oglinda care la achizitie sigur nu costa mai mult de 50 de euro doar ca sa te fac sa scrii tu asa ceva pe un forum drept reclama.....sint curios daca te-ai fi dus cu un motor bubuitdin vreun defect de fabricatie, desi sansa sa se intample asa ceva este aproape nula...... prin cate tribunale trebuia sa treci.....hai ca vorbesti iar de pe wc....cu alte cuvinte.....te bucuri ca ai primit o oglina la schimb si ai platit vreo 1500 )) de euro extra la achizitie....bravo, esti clientul perfect ps: nu uita ca am adus motorete.....situ ce preturi de achizitie sint.....1500 zici tu?! crede-ma ca sint mai multi ....ai ramane uimit ce pret are un k5-k6 " la poarta" , dar inca odataw....toti trebuie sa traiasca si nu e prost cine cere !!!! Chestia cu oglinda a fost ceea ce mi s-a intamplat MIE ,vorbesc din experienta avuta nu din auzite. Asa cum m-au servit cu oglinda poate ma serveau si daca imi exploda motorul din cauza unor defecte de fabricatie....acum speculez si eu la fel cum ai speculat si tu ,caci vezi doamne mi-a luat ochii cu o banala oglinda. Da e posibil ,la fel e de posibil si daca imi exploda motorul sa mi-l schimbe.Dar vin si te intreb si eu:daca avea acel defect oglinda ,TU mi-ai fi schimbat-o? ...permite-mi sa iti spun ca ma indoiesc.Si apropo ,nu e chiar 50 euro o oglinda ,poate prin targuri o fi ,dar pe la nici o firma o oglinda (si mai ales cu semnalizare in ea) nu e 50 euro Ps:in declaratia vamala scria ca Suzuki-le meu(1000) a plecat de la Magyar-Suzuki cu vreo 8500 euro,asa ca eu zic ca am ceva habar cu ce bani pleaca din afara Pps:sunt in jur de 1000 euro in plus platiti ,pe care DA ,ii dau cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Ps:in declaratia vamala scria ca Suzuki-le meu(1000) a plecat de la Magyar-Suzuki cu vreo 8500 euro,asa ca eu zic ca am ceva habar cu ce bani pleaca din afara Pps:sunt in jur de 1000 euro in plus platiti ,pe care DA ,ii dau cu cea mai mare placere Cred ca, Coxanelu se referea daca ai idee cat face un K5, K6 la iesirea de pe poarta fabricii din Orezia, adica care sunt costurile de productie ale motoretei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 bravo emppu....ca de obicei silviu suceste vorbele sa iasa cum ii convin lui.....k6 la poarta e 4500 eur daca iei nu stiu cate bucati.....gandeste-te cat costa o oglinda care e la magazin 120 de eur.....hai pa ca esti praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Hahahahahahahahahahaha...ma bucur Coxanele ca poti cumpara TU direct de la poarta fabricii ...doamne ,ce distractiv esti. Nu cumpara B&S Motors direct de la poarta fabricii si au contract cu maghiarii si cumperi TU?!?!?!?!?.....very funny .Sper sa nu-mi vii acum cu tot felul de scuze de ce nu cumpara B&S-ul de la orezari direct ,ba ca nu au ochii migdalati ,ba ca nu au parul facut cu gel etc etc...te stiu in stare ,asa ca incerc sa te scutesc de asemenea scuze Ps:intelesesem remarca ta ,dar mi-e imposibil sa cred ca cineva de aici sau tu poti cumpara de la poarta fabricii ...era logic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 ma obligi sa te fac prost ....era vorba de cat castiga dealerii la o motoreta.....nu cumpar nici eu nici b&s si nici ungurii de acolo....era vb de cu totul altceva, dar cum am zis....mintea ta limitata nu poate accepta si alte pareri....crede-ma mai avizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Orice dealer catiga ,ca e vorba de masini ,de motociclete ,camioane etc etc ,CASTIGA!!!...si nu inteleg ce vrei sa subliniezi cu asta?!!? .Spui de comision ,pai adu tu asa ieftine (nu cu 1000 euro mai ieftin ca la reprezentanta) ca doar pleaca cu 4500 de la fabrica,nu? Sau daca nu poti(si binenteles ca nu poti) ,lasa reprezentanta sa ne tepuiasca pe noi si cumpara tu din alta parte.Simplu ,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 exact ....repet, nu e prost cine cere....atata timp cat exista optiuni lasa-mi dreptul sa-l numesc dobitoc pe cel care plateste cu mult mai mult ( ptr mine) pentru un produs imaginar....GARANTIA....dar deh, daca sint unii care se bucura la o oglinda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 hmm, dar oglinzile de zx4 cat de scumpe e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 (editat) www.indysuperbikes.com aici poti afla cat costa asa ceva ....dupa aia le poti monta in baie apropos....ai id-ul meu silviule....inceteaza sa te dai in spectacol gratis pe forum....eu unul sint satul Editat Septembrie 14, 2006 de Coxanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 www.indysuperbikes.com aici poti afla cat costa asa ceva ....dupa aia le poti monta in baie mai am o pereche cu care nu am ce face, ma gandeam ca poate le vrei tu io in baie nu pun decat de ktm sunt elitizd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 exact ....repet, nu e prost cine cere....atata timp cat exista optiuni lasa-mi dreptul sa-l numesc dobitoc pe cel care plateste cu mult mai mult ( ptr mine) pentru un produs imaginar....GARANTIA....dar deh, daca sint unii care se bucura la o oglinda.... Prefer sa dau 1000 in plus si sa ma bucur de o oglinda ,care in nici un caz nu e 50euro ,dar fie ca tine (de fapt tu mi-ai aduce-o moca ). Deci ,dupa tine ,sunt niste tembeli TOTI oamenii care isi cumpara masini de la dealeri ,ca deh ,la poarta fabricii sunt mai ieftine ,nu? ....asa e ,m-am bucurat la o oglinda ,dar oare daca o luam de la cineva ,ma mai bucuram chiar si de o banala oglinda?!?!...ma indoiesc ...asa ca ,sa fie bani caci tot de la reprezentanta imi voi lua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 nici nu vorbeam din punctul tau de vedere.....intretinut de parinti la 30 de ani.....stai parcat.....crede-ma ca daca ar stii de unde si cum....multi si-ar lua mai ieftin.....dar deh....banii nemunciti iti cad din buzunar ....ura, m-ai pupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Asa de batran arat?? ...stiu ca e rau(de fapt banuiesc) cand nu te poti baza pe ai tai ,ai casei . Nu te inteleg ,dar ca sa-ti fiu pe plac ,da te inteleg ...e mai bine? Ps:mai ieftin???....ma indoiesc.Am fost in primavara in Austria si ghici ce pret avea K6-le??!?!....da ,banuiesc ca stii ca ajungea la aceiasi bani la noi in tara ,nu?? ...asa ca ,unde e "afacerea"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 esti penibil.....tu nu te bazezi pe ai tai, ii parazitezi.... chiar nu poti sa accepti sa aibe altcineva ultimul cuvant?! ai fost in austria si ai vazut CE? o motoreta in SHOWROOM? ce luam eu si altii din depozite sint motorete fara taxe, neinmatriculate la ei....fara mwst, tva-ul lor si fara taxe....vezi ca iar vorbesti prostii?! ....mai bine spune-ne cum a fost in excursie pe banii parintilor )) ontopic" honda sucks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Ii parazitez ,ce le fac ,SUNT AI MEI si repet:iti e ciuda ca nu ai pe cine sa parazitezi si tu?!?! ...sau iti dau jet ei cand apelezi la ei? In Austria erau sute de motociclete in show-room ,poate sa iti confirme si Bracio preturile ,iar acum vorbesc din ce am VAZUT EU ,nu din reviste Ps:ok ,ai tu ultimul cuvant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KATANA Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 offtopic: ati inceput pe pro-bike si vad ca aveti de gand sa continuati aici ontopic: nu stiti despre ce vorbiti - un dealer de autovehicule/ motociclete nu castiga atat de mult din vanzarea acestora (pe langa cifrele de care ati auzit voi mai apar cheltuieli cu transportul, comisioane, salarii, etc cheltuieli care se reflecta in adaosul uni dealer). De regula un dealer castiga foarte multi bani din service (cu cat termenul de garantie este mai mare cu atat mai mult tu vei trece prin service-ul lui la revizii - obligatoriu) si din vanzarea de consumabile/ piese de schimb. Si va spun asta pentru ca lucrez in domeniu. . Ca idee, la vanzarea unui autoturism de aprox. 15.000 EUR (nu conteaza marca) dealer-ului ii ramane o marja (comision) net de 50 EUR, la moto s-ar putea sa fie putin mai mare dat fiind ca volumul de vanzari este mai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 @ Silviu... nu il agreez pe coxanelu' imi e antipatic rau de tot dar tre sa ii dau dreptate... Tu ai vazut DVI-ul insa in cei 8500 sunt inclusi si vreo 1500-2000 dreptul importatorului ca altfel nu ar putea sa ii bage la lizing... astea cu importatorii care nu fac profit nu o mai cred de mult... daca o motocicleta (platita cu CASH) intra in tara cu mai putin de 5000 de euro si se vinde cu 10.000 faceti si voi calcul castigurilor unui comerciant (vama +TVA e putin peste 50%) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Dar eu NU am contestat ca sunt mai ieftine la poarta fabricii. E PERFECT ADEVARAT. Dar cum pot lua eu de acolo ,cand nici macar o firma cum este B&S (ii dau exemplu pt ca am lucrat cu ei) nu poate lua direct de la poarta fabricii?!?! ....eu unul ,stiu ca nu se poate ,asa ca discutam discutii doar ca sa avem ceva de facut si trebuie sa ne multumim cu cele cumparate de la reprezentanta ,sau mai e varianta cand achizitionezi de la o "firma" care azi apare ,dupa amiaza dispare si care isi lasa un comision mai mic la acea motocicleta ,dar in nici un caz nu se face afacerea vietii. Repet ,daca stiti vreun mod de a o cumpara de la poarta fabricii ,anuntati-ma si pe mine ,pt ca intradevar acolo simti o economie la buzunar ,dar ca sa o iau de la x sau y cu 500 euro mai ieftina si sa nu beneficiez nici macar de cea mai mica garantie ,mai bine NU ,multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Dar eu NU am contestat ca sunt mai ieftine la poarta fabricii. E PERFECT ADEVARAT. Dar cum pot lua eu de acolo ,cand nici macar o firma cum este B&S (ii dau exemplu pt ca am lucrat cu ei) nu poate lua direct de la poarta fabricii?!?! ....eu unul ,stiu ca nu se poate ,asa ca discutam discutii doar ca sa avem ceva de facut si trebuie sa ne multumim cu cele cumparate de la reprezentanta ,sau mai e varianta cand achizitionezi de la o "firma" care azi apare ,dupa amiaza dispare si care isi lasa un comision mai mic la acea motocicleta ,dar in nici un caz nu se face afacerea vietii. Repet ,daca stiti vreun mod de a o cumpara de la poarta fabricii ,anuntati-ma si pe mine ,pt ca intradevar acolo simti o economie la buzunar ,dar ca sa o iau de la x sau y cu 500 euro mai ieftina si sa nu beneficiez nici macar de cea mai mica garantie ,mai bine NU ,multumesc nimeni nu ia de la poarta fabricii ci prin intermediul unui importator zonal (pt Suzuki e Ungaria, pt Yamaha e Grecia, pt Honda e Italia) Faza e ca piata este mica si nici un producator mare nu isi baga oficial coada ... daca se vand 100 de buc/an bine daca nu... asta e in loc de 1000 euro prima luam 990 ... din pacate cumparatorii care nu vor sa apeleze la un dealer obscur, cum este coxanelu', si vor garantie si tot tacamul... sunt nevoiti sa accepte conditiile dealerilor "oficiali" Am pus intre ghilimele deoarece nici un producator mare nu are statut de reprezentant al producatorului, ci de dealer agreat de aceea nu asigura garantie la motocicletele luate de la altii... In mod normal, indiferent de unde ai luat motocicleta, garantia ar trebui sa ti se asigure chiar daca esti in alta parte... crezi ca un francez care se duce in germania cu o motocicleta noua si are o problema nu este asistat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Exact!!! Deci ,trebuie sa ne multumim cu ceea ce ne ofera dealerii .Stiam ca se poate lua si de la dealeri motociclete noi iar daca renunti la garantie ,iti ofera un pret mai mic ,dar eu zic ca nu se merita totusi. Asa ca ,posibilitati exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 eazy....vezi-ti de visele tale.....dimi.....diferentele la un k5-k6 intre "mine", dealerul obscur si cel oficial....obscur cu firma.....este de mult mai mult de 500.....unii chiar muncesc pentru ce au copil batran ce esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Si de cat e acea diferenta, sau e secret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Iar se cearta acesti doi domni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Ia uimeste-ma Coxanele ,cu ce pret luam eu un K6 de la tine ,avand in vedere ca de la Unguri pleaca cu 8500??!?!....sa vad ce "afacere" am pierdut.Apropo ,daca diferenta intre tine si reprezentanta e sub 1000 euro (ceea ce cred in proportie de 99,9%),continua sa te eschivezi caci nu ma intereseaza ,daca este peste imi captezi atentia Ps:si tu ai zis ca participe pe banii altora la curse coxanele ,deci si tu parazitezi ...ahhhh ,scuze ,sunt sponsorizari Pps:cat de tare il rogi pe Raven sa-mi stearga posturile in care iti scriu pe sbz?!?!....oare chiar nu faci fata?! ....apropo ,asta e un ps off-topic ,nu te obosi cu eschivarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate