BxP_BV Postat Mai 11, 2011 Autor Share Postat Mai 11, 2011 "Intrebari si teste - Motociclete - Categoria A". Cartea dupa care am invatat pentru obtinerea permisului categoria A, in 2010. Cred ca mai este valabila si acum. Inca valabil, nu are numeni nevoie de manual? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redstarbiker Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Inca valabil, nu are numeni nevoie de manual? Eu am nevoie, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Carte legislatie categ A. pret 0 lei negociabil Revine pe piata la acelasi pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihail_ionescul Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Revine pe piata la acelasi pret. O vreau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Nu vreau sa fiu rautacios, dar prefer sa o dau cuiva care are nevoie de ea, pentru examen ( vad ca tu ai carnet de 5 ani ). Daca totusi o doresti pentru o astfel de persoana - 0726 277 393 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihail_ionescul Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 NU e pt mine. e pt prietena mea. o sa te sun MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Michelin Pilot Road 180/55/17 uzura 60-70% Salutare, Mai e valabil? Al meu a ajuns slick pe spate si deocamdata nu sunt bani de altul nou... Merci, Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Salutare, Mai e valabil? Al meu a ajuns slick pe spate si deocamdata nu sunt bani de altul nou... Merci, Vlad Din pacate pt tine si fericire pt CalinMZ ,nu-l mai am. Numai bine, Flr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Carte de legislatie cat A a ajuns la Levi's . Primul venit, primul servit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Salutare, Mai e valabil? Al meu a ajuns slick pe spate si deocamdata nu sunt bani de altul nou... Merci, Vlad salut, cat de slick a e? iau dat atele(sarmele)?? te pot ajuta(la schimb cu guma ta) cu o guma pe 190 pireli scorpion parca.. da-mi un telefon daca esti interesat, 0742.182.106 numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babinu nx650 Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Donez carte tehnica Honda Dominator NX500 / NX650 - este o copie a cartii originale, scoasa la imprimanta, 85 pagini. Daca cartea este pentru modelele de dupa 90'(cu toate ca nu cred)m-ar interesa. Multam fain, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi_C Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 (editat) Sorry Babinu, am aruncat-o acum 2 saptamani Editat Iulie 13, 2011 de Sebi_C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Salutare, Donez o piscina pentru copii mici , cu 3 colace care se umfla. Numai buna pentru curte sau o iarba verde . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Daca aveti vreodata nevoie de cutterari de autocolant. Veniti cu autocolantul si grafica si vi-l tai eu .... moca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 (editat) Donez ghete PROBIKER ACTIVE - PURTATE! Marime 44 Gheata dreapta a fost putin atinsa de toba (are o pata mai deschisa la culoare). Interiorul este in stare buna din toate punctele de vedere. Eu le-am luat de pe Louis (http://www.louis.de/_200636a87ac7303aa5a9e9b95d75c5a6c7/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=824&list_total=13&anzeige=0&page=0&artnr_gr=202680) PS In poze erau ude (proaspat spalate). Editat Octombrie 8, 2011 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phloren_84 Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 le-as vrea eu daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 tata poarta 44 si ar avea nevoie de ele .poarta bocanci din armata si astea ar fi perfecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 (editat) Donez ghete PROBIKER ACTIVE - PURTATE! Marime 44 Gheata dreapta a fost putin atinsa de toba (are o pata mai deschisa la culoare). Interiorul este in stare buna din toate punctele de vedere. Eu le-am luat de pe Louis (http://www.louis.de/_200636a87ac7303aa5a9e9b95d75c5a6c7/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=824&list_total=13&anzeige=0&page=0&artnr_gr=202680) PS In poze erau ude (proaspat spalate). S-AU DAT! Numai bine! Editat Octombrie 8, 2011 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 S-AU DAT! Numai bine! tata e fericitul posesor al ghetelor .multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babinu nx650 Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Donez scaun pentru copii.Nu este super profesional,dar cu copii mei a facut treaba buna. Primul venit primul servit. Babin Dan tel.0732199543 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Donez scaun pentru copii.Nu este super profesional,dar cu copii mei a facut treaba buna. Primul venit primul servit. Babin Dan tel.0732199543 salut ti-am trimit SMS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babinu nx650 Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Donez scaun pentru copii.Nu este super profesional,dar cu copii mei a facut treaba buna. Primul venit primul servit. Babin Dan tel.0732199543 S-A DAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 DONEZ imprimanta color A4 - HP Deskjet 560C in stare de functionare - are o singura problema la "tragerea foii" din sertar, remediata de mine prin montarea unui carton; nu are nimic rupt sau lipsa, poate are nevoie doar de un reglaj... - imprimanta sta nefolosita de aprox. 3 ani - ultima data cand am folosit-o printa la calitate foarte buna - nu stiu cata cerneala mai are in cartuse sau daca sunt uscate... NU TRIMIT PRIN POSTA! Daca sunteti intereast rog PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 De uscat, se usuca si la o luna - 2 de nefolosire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 DONEZ imprimanta color A4 - HP Deskjet 560C in stare de functionare - are o singura problema la "tragerea foii" din sertar, remediata de mine prin montarea unui carton; nu are nimic rupt sau lipsa, poate are nevoie doar de un reglaj... - imprimanta sta nefolosita de aprox. 3 ani - ultima data cand am folosit-o printa la calitate foarte buna - nu stiu cata cerneala mai are in cartuse sau daca sunt uscate... NU TRIMIT PRIN POSTA! Daca sunteti intereast rog PM! S-A DAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate