Ilea Alin Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 (editat) Unitati autorizate ITP - Cluj Napoca In afara de RAR Cluj-Napoca (a.k.a Luna de Sus), doar 2 alte unitati sunt autorizate pt ITP Moto: Altoni Com, str. Campina, nr. 51-53 Merch Auto, Str. Giordano Bruno, nr. 1-3 La Altoni Com fac ITP-ul pt moto si auto de cativa ani, servicii excelente. Tarif pt moto: 90 RON Mersi fain,da intradevar,la Altoni pe campina mi-am facut ultima data acuma 2 ani.. Si inca o intrebare,in afara de rar unde stiu sigur ca trebuie programare,la celalalte doua trebuie sau pot sa ma duc direct? Editat Iulie 8, 2014 de Ilea Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 La Merch nu am fost pana acum, insa la Altoni nu ai nevoie de programare. Poti suna eventual inainte sa te asiguri ca nu este foarte aglomerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 La Merch nu am fost pana acum, insa la Altoni nu ai nevoie de programare. Poti suna eventual inainte sa te asiguri ca nu este foarte aglomerat. Bun,multam inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_eyes_6025 Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 La Merch am fost eu si sunt super baietii de acolo.Eu mi-am facut programare in aceeasi zi cand am sunat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 La Merch am fost eu si sunt super baietii de acolo.Eu mi-am facut programare in aceeasi zi cand am sunat! Am rezolvat la Altoni...Am sunat sa fiu sigur ca e ok si am rezolvat.Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Si-a facut cineva ITP-ul cu cauciucuri de teren(crampoane)? Oare sunt sanse sa nu treaca ITP-ul? Dimeniunile sunt cele din talon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Am facut eu fara probleme cu Mitas C09 chiar la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 (editat) Eu am facut ITP-ul acum doua zile la Merch auto la autogara,foarte de treaba baietii de acolo si am stat vreo 15 minute doar.Eu am fost si acum doi ani acolo pt ITP si ii recomand ! Apropo,nu trebuie programare...mie asa mi-o spus ! Editat Mai 6, 2015 de BabyDihor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 (editat) Apropo,nu trebuie programare...mie asa mi-o spus ! acum vreo 3-4 ani am fost acolo.... stateau baietii in hala, cafea seminte, ziare, etc.... nici o masina, nici un moto, numai eu singur, si ei.... intrebare, eu: buna ziua, facem un ITP? raspuns, ei: apoi nu asa merge, trebuie programare din timp.... amu' nu se poate..... in fine, tara libera, m-am dus la altii.... PS: poate s-au mai schimbat si ei de atunci..... Editat Mai 7, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jlan Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Ieri am fost la ITP pe Campina (in spate la rompetrol). Fara programare, lucrurile s-au miscat destul de bine, cam 30-40 minute a durat si a costat 90 de lei. Baietii erau semi sictiriti dar toti care eram acolo ne-am rezolvat problema fara tam-tamuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 17, 2020 Share Postat Septembrie 17, 2020 da, am fost si eu la ei cu 2 motociclete, baieti buni si operativi! (in Gruia, str Suceava, in fostul depozit Romtelecom) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate