angel_wings Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 stie cineva un strungar bun si care are scule calumea?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Userul GTR1000...aka feri de pe valea Seaca. Gugaleste nitel ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 cine imi poate spune pana diseara, unde as putea gasi vopsitorie electrostatica. trebuie pentru niste jante moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Are careva gentuta de scule ( dinaceea care se prinde de furca fata ) la motor si nu ii trebuie ... poate ne intelegem la un pret ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Decembrie 9, 2012 Autor Share Postat Decembrie 9, 2012 Are careva gentuta de scule ( dinaceea care se prinde de furca fata ) la motor si nu ii trebuie ... poate ne intelegem la un pret ... fa-ti paru ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Mno scuze da nu am inteles fraza....io`s mai roman asa din fire...si ardelean pe desupra... explica`mi in romana te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Stiti pe cineva care repara frigidere? am intepat furtunu cu freon de la congelator...si m-ar interesa cat ma costa reparatia +incarcarea...sa vad daca merita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Cu o incarcare te pot ajuta eu, depinde pe ce tip de freon ii. Cum vine asta ''ai intepat furtunu de la congelator?'' teava? sau vaporizatorul? Furtun n-are sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 imi explica si mie cineva cum pot sa pun un filmulet de pe youtube intr-o postare ? nu reusesc nici cum , imi da :merge_invalid_ext... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Mesajul asta l'am primit si eu cand am incercat sa pun poze cu una dintre motoarele mele. Nu am gasit nimic despre aceata eroare pe google. Varianta teoretica: daci copy/ paste la linkul filmuletului de sus din bara. La tot ce scrie acolo, gen: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Mesajul asta l'am primit si eu cand am incercat sa pun poze cu una dintre motoarele mele. Nu am gasit nimic despre aceata eroare pe google. Varianta teoretica: daci copy/ paste la linkul filmuletului de sus din bara. La tot ce scrie acolo, gen: si ai facut ceva sau si-a revenit singur? ca eu nici poze nu pot sa pun nici de pe youtube... http://www.youtube.com/watch?v=ZUtyycg99vI no vad ca aici merge , dar la mine in anunt vad ca nu vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Unde e anuntul? Tu esti ultimul care a postat? Ca si de aia se poate...pana nu posteaza altcineva, nu vei putea...teoretic. Eu o alta problema pe care o am, e ca nu pot deschide poze, decat daca dau ''open picture in new tab''....io am mai zis o data sa se mire lumea si Episcopia Banatului, in frunte cu Preacucernicul Patriarh, de forumu' asta, da' vad ca nu m'a ascultat nime' pana amu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Schimba tema, pe Old Times nu imi mergea nici mie. Am pus tema New Times si merge Unde e anuntul? Tu esti ultimul care a postat? Ca si de aia se poate...pana nu posteaza altcineva, nu vei putea...teoretic. Eu o alta problema pe care o am, e ca nu pot deschide poze, decat daca dau ''open picture in new tab''....io am mai zis o data sa se mire lumea si Episcopia Banatului, in frunte cu Preacucernicul Patriarh, de forumu' asta, da' vad ca nu m'a ascultat nime' pana amu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 ms de pont. ce m-am mai chinuit si eu cu ele de citeva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 (editat) Unde e anuntul? Tu esti ultimul care a postat? Ca si de aia se poate...pana nu posteaza altcineva, nu vei putea...teoretic. Eu o alta problema pe care o am, e ca nu pot deschide poze, decat daca dau ''open picture in new tab''....io am mai zis o data sa se mire lumea si Episcopia Banatului, in frunte cu Preacucernicul Patriarh, de forumu' asta, da' vad ca nu m'a ascultat nime' pana amu'. anuntul e la motociclete peste 999 cm cubi ...da eu sunt ultimul si nu mai pot sa scriu nimic nici sa atasez poze nici mie nu imi deschide pozele ...dau click si nimic ...de unde schimb tema ? Editat Decembrie 11, 2012 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 stanga jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 (editat) multumesc , am gasit...eu cautam prin setari test 1 merge , dar nu si in anuntul postat de mine pe forum:( Editat Decembrie 12, 2012 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 eu am pus "facebook" ca si tema =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 Userul GTR1000...aka feri de pe valea Seaca. Gugaleste nitel ;-) multam' mare domn esti:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Daca vrea cineva asa ceva, sa ma contacteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Eu vreau stiker de EXTERIOR ( am folii pe luneta ) cu BEBE LA BORD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 stie cineva unde se pun folii auto ieftine? sau pune careva? as fi interesat de un pret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 stie cineva unde se pun folii auto ieftine? sau pune careva? as fi interesat de un pret... ieftin nu stiu. la masterfol am pus la un golf3 la sotia cu 650 de lei. toate usile, luneta si parasolar pe fata. cele mai inchise posibil. iti da si tzidula de la RAR, si aia cred ca e cea mai importanta. de probleme la ITP sau in trafic eu n-am chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Eu vreau stiker de EXTERIOR ( am folii pe luneta ) cu BEBE LA BORD. Te rezolva nenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Tony din Zorilor. Ala pune ieftin, desi eu nu am ales in functie de pret ci de calitate, motiv pt care mi'am pus la Masterfoll de pe Dorobantilor. Masina combi...200 de euro, diferenta fiind la grosimea foliei, garantia extinsa a lucrarii( 7 ani) si in primul rand, reflexia razelor solare. Ca si transparenta, nu le'am ales pe cele cu 5% si cele cu 15%, pt ca vreau ca fiu'mio sa si vada ceva afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate