yamcsi Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 unde gasesc suruburi prindere parbriz ? sunt de vanzare suruburi din inox de tot felul pe Muncii, inainte sa ajungi la Emerson este o cladire albastra pe dreapta, Italinox parca. De acolo am cumparat si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 de pe okazii am luat eu cu 30 roni suport si dinala in care se baga gps-ul sau telefonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 salut! Ma ajutati cu o informatie va rog?stiti unde sunt gume SH si le si monteaza? Sau doar de unde pot lua. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Nu stiti unde se gaseste in Cluj, sau daca se gaseste, incarcare freon R12, pt masini mai vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 (editat) are cineva de imprumut sau de vanzare : http://www.oglinzimoto.ro/oglinda-moto-retrovizoare-dreapta-p-311.html?osCsid=3b8ba1f3b103ebb23991f34416bd67f5 ? ma intereseaza sticla , deci plasticul poate sa fie si deteriorat . Editat Aprilie 23, 2013 de autosos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Care cartofi sunt mai buni pentru pireu? Cei rosii sau cei albi? Vreau doar raspunsuri serioase. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 cei albi , de dangau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Am nevoie de un ghidon pt Honda NTV650 /'97 . E din teava de 22mm ,cromat . Am cumparat unul asemanator de la Louis dar nu 'tine' , trebuie originalul sau confectionat unul la fel cu originalul .Teava cromata poate fi inlocuita cu succes de teava de inox ,acum problema mea e modelarea ; firmele de confecti metalice din Cluj la care am apelat ori ca nu se ocupa cu asa ceva ,ori nu acum sant ocupate cu onorarea unor comenzi ,unele nu au raspuns la telefon . Stiti ceva firme/persoane care pot sa faca un ghidon ca si originalul deoarece am ajuns la concluzia ca dimensiunile date de constructor sant ok ,din practica ultimilor ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Doua cuvinte: Feri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Am fost ,momentan e prins in alte proiecte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Salut,unde se poate gasi asa ceva sau cine poate face?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) La un atelier de confecti metalice . Nu stiti unde se gaseste in Cluj, sau daca se gaseste, incarcare freon R12, pt masini mai vechi? Parca R12 e interzis de astia de la uie (sau confund cu alt R) ;oricum la toate freoanele scoase sant inlocuitori 1:1 . Editat Aprilie 24, 2013 de mottofreee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 is interzisi cei ce au in compozitia lor clor deoarece distrug stratul de ozon , daca nu ma insel (tre sa ma uit in coolpack mai exact ) il inlocuieste R404A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Tot am nevoie de un ghidon pt Honda NTV650 /'97 . E din teava de 22mm ,cromat . Am cumparat unul asemanator de la Louis dar nu 'tine' , trebuie originalul sau confectionat unul la fel cu originalul .Teava cromata poate fi inlocuita cu succes de teava de inox ,acum problema mea e modelarea ; firmele de confecti metalice din Cluj la care am apelat ori ca nu se ocupa cu asa ceva ,ori nu acum sant ocupate cu onorarea unor comenzi ,unele nu au raspuns la telefon . Stiti ceva firme/persoane care pot sa faca un ghidon ca si originalul deoarece am ajuns la concluzia ca dimensiunile date de constructor sant ok ,din practica personala a ultimilor ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ros46 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Tot am nevoie de un ghidon pt Honda NTV650 /'97 . E din teava de 22mm ,cromat . Am cumparat unul asemanator de la Louis dar nu 'tine' , trebuie originalul sau confectionat unul la fel cu originalul .Teava cromata poate fi inlocuita cu succes de teava de inox ,acum problema mea e modelarea ; firmele de confecti metalice din Cluj la care am apelat ori ca nu se ocupa cu asa ceva ,ori nu acum sant ocupate cu onorarea unor comenzi ,unele nu au raspuns la telefon . Stiti ceva firme/persoane care pot sa faca un ghidon ca si originalul deoarece am ajuns la concluzia ca dimensiunile date de constructor sant ok ,din practica personala a ultimilor ani. asa ceva nu te intereseaza? /index.php?/topic/195522-bursa-locala/page-319 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) Cum spuneam ,am incercat cu tot felul de ghidoane dar numai cel original/ identic cu originalul merge ,in sensul ca nu am probleme in timp cu el (original e de 750mm ). Cel de aluminiu e din bara sau teava ? Editat Aprilie 25, 2013 de mottofreee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ros46 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Cum spuneam ,am incercat cu tot felul de ghidoane dar numai cel original/ identic cu originalul merge ,in sensul ca nu am probleme in timp cu el (original e de 750mm ). Cel de aluminiu e din bara sau teava ? e din teava, si e de 823mm anvergura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai7us Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Tot am nevoie de un ghidon pt Honda NTV650 /'97 . E din teava de 22mm ,cromat . Am cumparat unul asemanator de la Louis dar nu 'tine' , trebuie originalul sau confectionat unul la fel cu originalul .Teava cromata poate fi inlocuita cu succes de teava de inox ,acum problema mea e modelarea ; firmele de confecti metalice din Cluj la care am apelat ori ca nu se ocupa cu asa ceva ,ori nu acum sant ocupate cu onorarea unor comenzi ,unele nu au raspuns la telefon . Stiti ceva firme/persoane care pot sa faca un ghidon ca si originalul deoarece am ajuns la concluzia ca dimensiunile date de constructor sant ok ,din practica personala a ultimilor ani. eu mi-ammontat un portbagaj pentru o honda rebel ,facut la comanda daca vrei sa il vezi poate iti place si te pun la curentu cu omul care mi la facut ,poate reuseste ceva si pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Din teava , la NTV anvergura e si mai mica de 750 iar pt a incapea comenzile cu mansoane sant folosite unghiuri mici . De fapt vreau sa-mi montez si un portbagaj si o bara de cadere...acestea sunt optionale ,deocamdata primeaza ghidonul si dupa ce e sus mai vad eu .Desigur ca vreau sa vorbesc cu omul care face asa ceva (portbagaj). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai7us Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) Din teava , la NTV anvergura e si mai mica de 750 iar pt a incapea comenzile cu mansoane sant folosite unghiuri mici . De fapt vreau sa-mi montez si un portbagaj si o bara de cadere...acestea sunt optionale ,deocamdata primeaza ghidonul si dupa ce e sus mai vad eu .Desigur ca vreau sa vorbesc cu omul care face asa ceva (portbagaj). in seara asta ma duc la lac in gheorgheni , eventual poti sa vii acolo sunt cu o honda rebel rosie pe la ora 19 30 - 20 00 sunt pe acolo Editat Aprilie 25, 2013 de mihai7us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marutza06 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Salutare. Ma poate ajuta vreun user cu un Suzuki Sv650(an 99-02)? Nu-mi mai functioneaza semnalizarile, nici becul de semnalizare din bord si vreau doar sa incerc cu alt releu, sa vad daca acela ii ars . Intreaga operatie ar dura 5 minute, releul fiind deasupra bateriei.... Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Cate fire si de ce culoare vin la releu? Pune si niste poze cu 'impricinatul' la locul lui ,poze cu mufa de conectare . in seara asta ma duc la lac in gheorgheni , eventual poti sa vii acolo sunt cu o honda rebel rosie pe la ora 19 30 - 20 00 sunt pe acolo Am vazut prea tarziu msg dar nr meu de tel e 0745 255962 .Al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marutza06 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Cam multe ,trebuie sa vad sch electrica . Modelul asta de motor are si avarii? Alarma are? E alarma din fabrica sau after market? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Caut pe cineva in Cluj care poate sa-mi repare o geaca de piele. Partea interioara care tine protectiile in unele locuri e rupta si ar trebui recusuta de partea exterioara (piele). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate