DariusB Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 https://www.facebook.com/pages/PDR-Cluj-Napoca-reparatii-indoiturigrindina/168841783225895 Baietii astia se ocupa de indoituri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zelotu17 Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Salutare.o indrumare pt un montaj de bord la un hornet pc34,bordul este replica koso rx2.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 stie cineva unde pot duce o aripa fata moto sa o dea cu lac? profi nu la sprei. eventual zona manastur ar fi grozav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Caut vopsitorie profi in cluj,vreau sa revopsesc tot motorul. Ovidiu 0721 760 459 / 0748 66 66 62 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Caut vopsitorie profi in cluj,vreau sa revopsesc tot motorul. Ovidiu 0721 760 459 / 0748 66 66 62 0745514552 Eci , incearca la el . Mie mi-a lucrat foarte bine pana acum , inclusiv revopsit total auto cu demontat complet ( interior, exterior ) . In Gheorgheni , pe Carcalechi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 un strungar bun unde gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 un strungar bun unde gasesc? 0741 363 926 Todorut, in zorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 0741132335 -fery in baciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 Unde se poate suda temeinic o fisură de aproximativ un centimetru lungime în partea de dedesubt a rezervorului? A fost sudată de două ori dar se pare că vibrațiile provoacă dezlipirea din nou și supurează îndeajuns încât să-mi murdărească motorul, fără să se formeze însă baltă pe jos. Merci anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 Unde se poate suda temeinic o fisură de aproximativ un centimetru lungime în partea de dedesubt a rezervorului? A fost sudată de două ori dar se pare că vibrațiile provoacă dezlipirea din nou și supurează îndeajuns încât să-mi murdărească motorul, fără să se formeze însă baltă pe jos. Merci anticipat! Suna la 0747280382 Alin il cheama si te rezolva, ii spui ca ai nr. de tel. de la Sergiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Salut! Stie cineva un service moto in Cluj, care sa verifice sincronizarea injectiei la Aprilia? Sunt prin zona si capra smuceste la turatii mici si medii. Banuiesc ca numai asta poate sa fie problema. Filtrul de aer si bujiile sunt noi. Sau stie cineva care ar fi cauza? Chiar si la ralanti motorul merge neregulat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 Salut! Stie cineva un service moto in Cluj, care sa verifice sincronizarea injectiei la Aprilia? Sunt prin zona si capra smuceste la turatii mici si medii. Banuiesc ca numai asta poate sa fie problema. Filtrul de aer si bujiile sunt noi. Sau stie cineva care ar fi cauza? Chiar si la ralanti motorul merge neregulat... La SF Moto gasesti tester de diagnoza pt orice model Aprilia, inclusiv 2015. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 Are careva drum prin Tg Mures azi, maine, poimaine? As avea nevoie sa aduc un obiect de otel de vro 70 de kg, nu mai mult, care ar incapea si in portbagajul unei masini. Ideea e sa nu bat drumul pana acolo numa pentru asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 are cineva cont pe amazon? vreau sa comand ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Baieti, am o problema la Z-ul meu. Din in cand se aude un zgomot intre suierat si scartait cand accelez si sunt in viteza. Cand las in frana de motor sau cand accelerez cu ea scoasa din viteza nu suna. Aveti idee ce ar putea fi? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 in ce zona auzi sunetu ?si pe loc face ?da-ne m-ai multe detalii ca asa c-am greu poate fii din multe locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Nu-mi dau seama foarte clar fiind in mers, dar mi se pare ca vine din fata sunetul. Dupa cum am spus mai sus pe loc nu face. Doar cand accelerez si sunt cu ea bagata intr-o viteza, deci in mers si accelerand. Ambele conditii trebuie sa fie indeplinite. Doar accelerand in gol nu suna. In mers dar in frana de motor(adica nu accelerez) din nou nu suna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 Uitate la lant ..sa fie uns si intins sau trebuie inlocuit .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 curatat bine ,uns ,inspectat de zale blocate ,arunci un ochi sa vezi starea pinioanelor etc incepi de aici dupa care le iei prin eliminare ,eu nu prea m-as arunca sa zic ca e lantu din moment ce zice ca aude din fata cert ii ca trebe sa incepi deundeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Salut, am nevoie de 3 spite folosite cu tot cu cap, de la roata spate de transalp an 97. Antonio tel.0764865403 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Nu-mi dau seama foarte clar fiind in mers, dar mi se pare ca vine din fata sunetul. Dupa cum am spus mai sus pe loc nu face. Doar cand accelerez si sunt cu ea bagata intr-o viteza, deci in mers si accelerand. Ambele conditii trebuie sa fie indeplinite. Doar accelerand in gol nu suna. In mers dar in frana de motor(adica nu accelerez) din nou nu suna. Vezi daca nu e rulmentul de la pinionul spate (daca are) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Salut, am nevoie de 3 spite folosite cu tot cu cap, de la roata spate de transalp an 97. Antonio tel.0764865403 rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 ma ajuta cineva in manastur cu 2 suruburi cu cap inbus de 10 si lungi de 4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 ma ajuta cineva in manastur cu 2 suruburi cu cap inbus de 10 si lungi de 4? te ajut eu colegu vorbim de surub cu cap cilindric si locas imbus sau cap inecat si locas imbus? da-mi detaliile te rog in mm:) ce intelegi prin cap de 10? diametrul capului, sau te referi la cheia de 10 de imbus, sau dimertul surubului? banuiesc ca lungimea e 40mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Locas de imbus. Daca imi zici de unde le iau vin cu surub sa vezi exact sa nu vorbesc aiurea eu. » Post actualizat in 14 Sep 2015 13:48 Sa vezi si pasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate