Dobrescu Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 Ideea acestui party (motor-party) este urmatoarea: daca esti pasionat de motoare, atunci vino sa vezi modelele cele mai tari si motociclisti adevarati; daca esti motorist, atunci vino sa te intilnesti cu prietenii intr-un club - profm da o bere/un suc daca ai talon si casca la tine. pe monitoarele din locatie se vor derula filme cu motoare. locatie - club r 2 din regie; data/ora: simbata asta, de la 22.00. -- Sorin Mateescu Promotion Manager Radio ProFM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 va urez tuturor o petrecere frumoasa, eu sint gipsat si nu am cum sa vin....deh, m-au ajuns blestemele..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 care vreti suc gratis, sa va printez taloane ? casca nu va printez, ca nu cred ca iese bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 Parcarea din fata este rezervata MOTOCICLETELOR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ProFM Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 alte date: - parcarea ingradita din fata clubului va fi accesibila doar motocicletelor, nu si masinilor; aceasta parcare va fi pazita pe timpul desfasurarii evenimentului si va putea functiona si ca o mini-expozitie moto; - cei care se prezinta la locatie cu talonul de motocicleta si cu casca vor beneficia de intrare gratuita si de o bere, bere fara alcool sau cocktail fara alcool, la alegere, la fel de gratuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 sper ca sunt pazite si de curiosii care trebuie neaparat sa se urce pe ele. n-as vrea sa rup dintii nimanui cu cizmele de motor. care este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 daca primim si gagici gratis.... eu vin cu 2 casti si 2 taloane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ProFM Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 sper ca sunt pazite si de curiosii care trebuie neaparat sa se urce pe ele. n-as vrea sa rup dintii nimanui cu cizmele de motor. care este. la aia ma refeream. repet - un om va sta permanent in parcare special sa aibe grija de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 @zahei stai linistit ca romanu' e satul de tramvaie in cel mai rau caz te trezesti cu un grafitti de cartier pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 ce cool frate! acum, intrebarea de baza: care e R2? ala dinspre fabrica de paine, ala cu dumars-ul sau ala cu clubul max sau cum se cheama? @mike: o sa-mi pun o placuta cu numarul 41 ca sa stie lumea pe ce se urca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 R2 e ala cu fabrica de paine in fata si cu clubul de fitness laga PS. eu i-as schimba denumirea cel putin in "sageata albastra", dar nu prea se potriveste cu culoarea, nu de alta dar ar trebui sa-i coste de sa-i usture pe cei ce vor sa puna mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i666a Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 Intrebare ...intrebatoare....sa ma astept la manele? Ca daca da........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 va urez tuturor o petrecere frumoasa, eu sint gipsat si nu am cum sa vin....deh, m-au ajuns blestemele..... Ce patisi Coxane???? de te-ai cadorisit cu un gips??????...sper ca n-ai "sifonat" motorasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 Intrebare ...intrebatoare....sa ma astept la manele? draga mea, s-a specificat "motor party". evident ca manelele raman in cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 La ce ora?!!! Si cu ce ocazie?!!! Stie careva preturile din R2??!!! de curiozitate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 N'auzi mah ca e gratis. Ce, nu iti ajunge un suc?? Te limitezi si tu daca tot e dejaba. Si apoi berea e fara alcoohol si tie nu iti place sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 Cine ma serveste si pe mine cu o casca PLS:: ca nu dispun ca am motoarele acasa.In schimb am taloanele la amandoua.Asa ca fac schimb pentru o seara dau "un motor pentru o casca"... Nu va entuziasmati e sovietic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 Bere sa fie ca Baiazid vine. Ce daca conduc.... cu berea aia abia ca mai revin la realitate Se anunta toata gasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 You only get one shot at life, so why waste it on Honda!!?? tu esti asta coxanele? parca emigrasesi la sbz...sau acolo nu ai ce discuta cu bajetii? oricum poza ti se potriveste. tot nu ai raspuns de ce esti gipsat!!! R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 pai astept sa deskida iar situ sa pot sa ma tirez , acolo kiar ca am ce discuta cu lumea + ca nju-s suparaciosi ca astia de aici........m-am impiedicat pe scari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Aprilie 18, 2004 Share Postat Aprilie 18, 2004 puneti si voi poze, daca ati fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 Eu unul nu am ajuns...sambata m-a prins la o nunta de motociclisti , se stiu ei care.La ora 16 am legat motorul de gard si l-am eliberat de-abia a doua zi, dupa ce pericolul de a ma plimba cu el cu alcoolul in cap trecuse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 Am ajuns eu in Regie. Eu cu nevasta, Harley_x (Madalina), Tavi si Bobby. Am asteptat o juma de ora sa bage roc, ne-am luat cate-o bere (non-alcool) sau cate-un suc (se numea coctail fara alcool), am mai asteptat o juma de ora sa bage roc, mi-am zgait ochii la niste enduroaie, dar de la 22:00 pana la 24:00 nu a fost nici un pic de roc, asa ca m-am carat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 deci cate motoare au fost ni parcarea aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 Deci nu am pierdut nimic interesant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate