Magic4Ce Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Masina parcata in fata scarii cu carligul spre sosea, eu cautam loc de parcare si ma agat cu bara lateral stanga (aparatoarea chiuloasei) de la nipra ferind un dobitoc ce a iesit k din pusca in fata mea de carligul aluia cu vre-o 30Km/h max si acum stau la pc cu geniunchiul luxat si ruptura de ligamente(cred , k inca n-am fost la doctor dar genunchiul meu face niste scheme ciudate si e cat o minge d rugbi). data viitoare o sa incerc sa stau departe de lucrurile mari si fixe din calea mea. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 nasol, insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 naspa ... multa santate ... sa te faci bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 sper sa te inseli si sa nu fie nimic grav. Bafta multa! Te asteptam cu vesti dupa o vizita la un medic competent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Insanatosire rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 frate mergi la medic...nu e de joca...fierul se repara...ai avut ghinion, d obicei din accidentele cu nipru scapi mai ieftin...insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Mergi la medic obligatoriu! lasa`l pe el sa zica daca esti bine sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Eu nu prea am inteles cum s-a intamplat accidentul dar inteleg ca ai dureri mari asa ca mergi la Urgenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Din experienta proprie iti spun sa te duci la doctor, risti sa ramai cu ligamentele de la genunchi slabite si sa ti se deplaseze rotula cand ti-e lumea mai draga. pe langa faptul ca si la un pas gresit ti se va deplasa rotula, durerea e crancena. Chiar nu e de joaca cu chestia asta, eu din teribilism de pustoaica m-am ales cu ambii genunchi aproape functionali. asa ca cel mai bine e sa te duci la doctor si sa-ti faca un control amanuntit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 nu ai genunchiul luxat...ci mai degraba o entorsa...ca daca il aveai te suiai pe pereti. Exista posibilitatea sa ai ligamentele incrucisate rupte sau meniscul rupt, ciobit. Etc.. nu are rost sa ma apuc eu sa-ti fac capul calendar cu faze dastea pe un forum...Oricum meniscul si ligamentele trebuie operate, pt ca altfel risti sa ramai cu piciorul vraishte!!! Si daca ai o entorsa teoretic iti trebuie pus piciorul in ghips pt 2 sapt ca sa ti se refaca ligamentele laterale. Te duci la urgenta la floreasca la camera de garda si spui ca ai avut accident in ziua respectiva, nu cu nu stiu cate inainte!!ca o sa te ia la intrebari de ce n-ai fost imediat. Mai oameni buni cand mai aveti belele...MERGETI LA DOCTOR IMEDIAT!!!! nu amanati la infinit ca va faceti mai rau!!! Spor la treaba si fugi al doctor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Du-te la doctor si la unul competent! Eu am neglijat si acum am ruptura de menisc operata, ruptura de ligamente ce trebuie operata si gonartroza (distrugerea cartilagiilor de la genunchi). Si din prostie acum am de tras doi trei ani ca popa ca sa ma fac bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 nashpa ca primul tau post sa fie aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 du-te macar la un consult... nici sa nu te gandesti sa nu te duci te poate scapa de muuuulte probleme pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Doctor Ovidiu Trancau - de la spitalul foishor - mergi la el spunei ca tea recomandat un pacient motociclist multumit ... nu mai amana ... va fi mult mai rau mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Mergi la doctor,dar nu le spune ca a fost accident moto...astfel nu se va lungi povestea cu politie,declaratii,constatari... In rest,daca inca mai scrii...esti bine Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 6, 2007 Autor Share Postat Februarie 6, 2007 mi-am adus aminte k am postat si eu aici candva si am revenit cu detalii entorsa - 2 sapt pic in ghips si acum mai resimt accidentul k dak alerg 200m incepe sa joace. si apa putina a fost acolo dar s-a retras ) merci pt suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 du-te la doctor, eu nu m-am dus...astept sa-mi treaca dar nu prea pot sa urc scarile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate