stulewa Postat Februarie 20, 2011 Autor Share Postat Februarie 20, 2011 mda, era bun un ico dar bugetul coane Fanica, bugetul nu permite peste carena se vede relativ usor, nu vezi primii trei metri dar mai departe e ok, oricum la viteza maricica daca ai ceva de evitat in trei-cinci metri e cam tarziu... @macacu: am vorbit sandule si pentru SBK da tre sa ili schimb casca ))) si sa ma duc la sabin sa imi arate cum e cu genunchiu pe jos:P Mesaj completat iete si trakul :http://www.tuareg-rallye.com/track.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 iete si trakul :http://www.tuareg-rallye.com/track.pdf arata f bine! bravo coane Fanica, va fi o super experienta! Si oamenii astia sunt absolut decenti la bani fata de alti organizatori de raliuri prin desert http://www.tuareg-rallye.com/tua_pre_e.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Jumbales , asculta un om batran cu par la ...drum in fata curtii .. muta un trip in alta parte . de preferat JOS sub derulator .. o lovitura in zona superioara poate phute nu un trip ci pe amandoua .. Mesaj completat a doua varianta era / este sa tii cont de parte pe care ies firele din trip si sa le scoti spre centrul turnului ( din poze nu imi dau seama pe ce parte sunt dar am impresia ca sunt spre exterior ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 @Livanu: merci frumos, ce ziceai de suruburile alea rapide caut tot ce am si ti le aduc!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 21, 2011 Autor Share Postat Februarie 21, 2011 sarumana de sfaturi! Mesaj completat iata si prinderile rezervoarelor suplimentare de pe spate:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 cat de sus e rezervorul fata de carburator, ai nevoie si de pompa de benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Spor la treaba, succes la concurs si sa ne vedem sanatosi, sa-mi povestesti cum a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Ceva noutati ?? Cum mai arata motorul ? In ce stadiu esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Bai, lasati astea. Nu cumva raliul trece prin Libia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Bai, lasati astea. Nu cumva raliul trece prin Libia? Pai nu cred ca are ce cauta tocmai pe acolo... Oricum, e Tunisia in zona ,dar nu cred ca vor fi probleme . Multa bafta in continuare !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 2, 2011 Autor Share Postat Martie 2, 2011 organizatorii zic ca e totul ok, cica situatia politica e total diferita de a celorlalte state nord-africane... acu' om trai si om vedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shiva Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 organizatorii zic ca e totul ok, cica situatia politica e total diferita de a celorlalte state nord-africane... acu' om trai si om vedea... Las' Jumbalete, ca daca treci prin Libia si te vad aia, il dau jos pe Gadaffi si te pun pe tine in locul lui. PS:felicitocurile mele pt. participare! (V.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 3, 2011 Autor Share Postat Martie 3, 2011 BUNA ASTA! )))) Pai daca se intampla asa prima directiva e reluarea imediata si fara de intarziere a raliului Libiei ce a fost amanat acum cateva saptamani Asta ar face fericiti multi oameni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 sandule daca te pun aia presedinte sa nu ma uitzi cu functzia aia de primministru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 6, 2011 Autor Share Postat Martie 6, 2011 pai nu te pun io sandule, da intai tre sa vand flota ))) Mesaj completat a trebuit sa deontez motoreta pentru rar, maine am identificarea programata pe la pranz si dupa aia fuga la pipera sa fac actele... e panica mare, teoretic luni plec.... iate si o stire in presa virtuala pentru care ii multumesc lui Marc Sandu (DBZ)! http://www.dirtbikez...y.html#comments Mesaj completat a trebuit sa deontez motoreta pentru rar, maine am identificarea programata pe la pranz si dupa aia fuga la pipera sa fac actele... e panica mare, teoretic luni plec.... iate si o stire in presa virtuala pentru care ii multumesc lui Marc Sandu (DBZ)! http://www.dirtbikez...y.html#comments Mesaj completat a trebuit sa deontez motoreta pentru rar, maine am identificarea programata pe la pranz si dupa aia fuga la pipera sa fac actele... e panica mare, teoretic luni plec.... iate si o stire in presa virtuala pentru care ii multumesc lui Marc Sandu (DBZ)! http://www.dirtbikez...y.html#comments Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 pai , nu pun eu linku' : http://www.dirtbikezone.ro/catalin-mitache...areg-rally.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 azi il putem ajuta sa-si mareasca bugetul de participare intr-un mod foarte placut Cititi aici! /index.php?...=0#entry2779498 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 17, 2011 Autor Share Postat Martie 17, 2011 e he, dragii mosului, se cam apropie funia de par, cum ar zice batranii sau roata de start in cazul meu ) AMR 3 ZILE PANA LA PLECARE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Bafta maestre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3dscorpion Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Vedea-teas pe podium..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 21, 2011 Autor Share Postat Martie 21, 2011 za big day ieste tudei gata domnilor, deseara plec spre Maroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 drum bun mestere, da-le clasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Succes!!!! Bikere, cate zile de cursa sunt si cam cati km /zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Nu-i umili prea rau, Jumba Mai bine ajungi mai incet, dar intreg. Stii vorba 'ceea de la munte: "cel mai bun alpinist este ala viu". Te astept cu povestiri in tabara, la Craiova. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate