Klaus Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 maine vreau sa cumpar niste teava sa fac niste ghidoane, cam ce dimensiuni ar interesa? macar asa la ochi daca are idee careva ce vrea... or sa fie si ieftine primele... ceva ghidoane inalte tot nu am ce face ca mia intarziat strungarul niste piese la nipru vreo 2 saptamani ca nu poate s ale faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 buna idee ...Klaus... shi io caut sa iau un ghidon...dar nu am reushit sa ma hotarasc...pa peste tot ...la fel... pe mine ma intereseaza dar ceva...mai mult lat decit inalt...de 1100 mm... cam asha ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 da ghidonul din poza nu are comenzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 salut maestre Ghidoane sunt ushor de facut, mai totzi de p-aci creca si-au facut la un moment dat ghidonu lor din tzeava. Io vroiam sa vad poze cu un chopper calumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 buna idee ...Klaus... shi io caut sa iau un ghidon...dar nu am reushit sa ma hotarasc...pa peste tot ...la fel... pe mine ma intereseaza dar ceva...mai mult lat decit inalt...de 1100 mm... cam asha ceva... magg,la Louis gasesti ghidon larg: Butterfly=1000mm(64,95eur) si WideBar=1010mm(59,95eur)...... ps: completeaza orasul la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 salut Blak... uite cam ce vreau eu...http://www.fehling.de/engl/v-bars11.htm...flyer bar-ul de 1110... da ...nu reushesc sa il comand de aksa...shi cei cu care am vb nu pot sa imi aduca unul...shti pe cineva...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 salut maestre Ghidoane sunt ushor de facut, mai totzi de p-aci creca si-au facut la un moment dat ghidonu lor din tzeava. Io vroiam sa vad poze cu un chopper calumea ti s-a rupt cumva suportul de la oglinda de cauti maneta de ambreiaj cu totul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 maine vreau sa cumpar niste teava sa fac niste ghidoane, cam ce dimensiuni ar interesa? macar asa la ochi daca are idee careva ce vrea... or sa fie si ieftine primele... ceva ghidoane inalte tot nu am ce face ca mia intarziat strungarul niste piese la nipru vreo 2 saptamani ca nu poate s ale faca Cred ca majoritatea japan au pe 24 sau 25 hd-ul... spor la treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 nu doar HD ci si moto japoneze mari( peste 500cc) au ghidoane de 1"(2,54cm). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 salut Blak... uite cam ce vreau eu...http://www.fehling.de/engl/v-bars11.htm...flyer bar-ul de 1110... da ...nu reushesc sa il comand de aksa...shi cei cu care am vb nu pot sa imi aduca unul...shti pe cineva...? Iti aduc eu, daca vrei da-mi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 maine vreau sa cumpar niste teava sa fac niste ghidoane, cam ce dimensiuni ar interesa? macar asa la ochi daca are idee careva ce vrea... or sa fie si ieftine primele... ceva ghidoane inalte tot nu am ce face ca mia intarziat strungarul niste piese la nipru vreo 2 saptamani ca nu poate s ale faca ma intereseaza si pe mine. Le faci din teava de inox? m-ar interesa un ghidon in genul celui de Honda rebel, poti face, si la ce bani? lasa-mi mesaj in prv, pls.merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 28, 2006 Autor Share Postat Septembrie 28, 2006 Se pare ca lumea pe aici prefera sa dea 70 sau 100 de euro pe un ghidon decat sa dea 25 - 40, in fine am facut astazi doua ghidoane si au iesit perfecte, maine mai fac unul si o sa le fotografiez. Daca vreti ghidoane de pe louis faceti-va alt topic nu-mi umpleti mie topicul cu tampenii. ma intereseaza si pe mine. Le faci din teava de inox? m-ar interesa un ghidon in genul celui de Honda rebel, poti face, si la ce bani? lasa-mi mesaj in prv, pls.merci Da se poate face in 25 de euro negru, sau 40 cromat dar tocmai astazi urmeaza sa intreb un prieten ce dimensiuni are la baia de crom un atelier din bucuresti. Merge si din inox dar nu am, daca faci rost de inox e ok. Asta e ghidonul de rebel de care spui? pentru ceilalti care vor mai fi interesati imi vor trebui urmatoarele: -inaltimea ghidonului -latimea ghidonului -o poza -diametrul tevii la bride pentru ca eu folosesc teava de 27 de 25 nu se gaseste la noi. -diametrul tevii la exterioarele ghidonului pentru manere. Pot face orice model de ghidon vreti, la care nu ma descurc voi spune dinainte ca nu pot iar din teava de 34 in viitorul apropiat. numai bine. buna idee ...Klaus... shi io caut sa iau un ghidon...dar nu am reushit sa ma hotarasc...pa peste tot ...la fel... pe mine ma intereseaza dar ceva...mai mult lat decit inalt...de 1100 mm... cam asha ceva... Acelasi raspuns ca cel de sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Asta e ghidonul de rebel de care spui? pentru ceilalti care vor mai fi interesati imi vor trebui urmatoarele: -inaltimea ghidonului -latimea ghidonului -o poza -diametrul tevii la bride pentru ca eu folosesc teava de 27 de 25 nu se gaseste la noi. -diametrul tevii la exterioarele ghidonului pentru manere. Pot face orice model de ghidon vreti, la care nu ma descurc voi spune dinainte ca nu pot iar din teava de 34 in viitorul apropiat. numai bine. Acelasi raspuns ca cel de sus dap, e genul de ghidon care-mi place. e ok si cromat, nu neaparat inox, ideea era sa fie "metalic lucios".cand poti sa-mi dai un raspuns ferm daq poti face cromate? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 29, 2006 Autor Share Postat Septembrie 29, 2006 Se face si cromat am vorbit intra in baia de crom, eu oricum am o groaza de piese de dat la cromat in tr-o saptamana de acu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 As fi si eu interesat de un ghidon gen apehanger, dar nu foarte inalt, pt. Dragstarul meu. Tre' sa fie de 1" grosime si as prefera cromat. Numai ca ma gandesc cum sa ascund firele electrice prin tzeava. Inca nu stiu ce dimensiuni, dar vreau sa iasa ceva gen HD Dyna Wide Glide. PM pt. stabilirea detaliilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 (editat) Niste risere si suporti de coburi pt un Savage de 650? Editat Septembrie 30, 2006 de chopper_savage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 30, 2006 Autor Share Postat Septembrie 30, 2006 pentru utzelu: ghidonul il am facut , luni iti dau poze si dimensiunile, daca se potrivesc imi spui daca-l trimit la cromat inaltime 45 latime 95 pullback 23 SAVAGE suportii de coburi ii fac miercuri daca ii vrei, cred ca nu trebuie sa mai astepti sa-i cromezi ca parca nici nu sunt la vedere.merg si vopsiti. scutesti si bani si timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Super! Ii prefer cromati, cat ar costa? Imi lasi un numar pe PM sa te contactez? Thank U! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 pentru utzelu: ghidonul il am facut , luni iti dau poze si dimensiunile, daca se potrivesc imi spui daca-l trimit la cromat inaltime 45 latime 95 pullback 23 Nu stiu inca ce dimensiuni imi trebuie. Daca la latime pot lua masurile de pe acum, la inaltime nu prea pot, pana nu-mi iau risere. Cele de pe motor sunt prea inalte, si merg la dragbar nu si la apehanger. Tu spuneai ca ai tzeava de 27. Cum faci atunci cu capetele, care trebuie sa fie la 1" (pt. grips si leviere frana/ambreiaj)? Banuiesc ca bagi tzeava la strung inainte de a o indoi, nu? Daca-i asa, atunci nu poti sa micsorezi diametrul tzevii la 1" pt. a se potrivi cu riserele (in loc sa alezez riserele)? Oricum astept pozele, ca sa-mi dau seama cum arata finisajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Am venit cu poze un ape hanger lustruit putin si unul mai micut vopsit negru nu stiu cum par in poze dar sunt facute cu sabloane si verificate nu difera nici un unghi cel mare are 95 45 23 cel mic are 100 27 23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Interesant cum da ape-ul pe Nipru. Parca imi place mai mult decat ghidonul actual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 N-arata rau deloc... Chiar misto. Iar cromat arata super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Salut! Merge treaba?,ma intereseaza si pe mine un ghidon identic cu cel mare (95-45-23),din poze ,cromat, se face? P.S. Transportul si plata se fac la posta rambus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Merge treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slim Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 m-ar interesa niste coarne te mai ocupi cu asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate