megamotoreta Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 nu am gasit alt topic pe tema asta. asadar,ca tot nu se mai termina iarna, si nu prea am ce face, pot sa curat cu ceva esapamentul prin interior? sa nu se imbacseasca catalizatorul, as turna niste...diluant ceva,as curata-o...sau benzina... P.S. am luat pe cineva pasager si la viteze mici mi s-a plans ca miroase urat, a incins, esapamentul si mi-a sugerat sa schimb uleiul, ca asta ar fi cauza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Daca toba e goala curata cu soda caustica..curata soda toata calamina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Toba cui breh? Tre' sa ghicim in stele? Daca e motor 2T, da, se imbacseste cu ulei si calamina... dar solutie "pasnica" de curatat inca nu am intalnit. Gasesti topicuri pe tema asta la coltul comunistelor. Cand aveam Mobra m-am enervat odata si am scos toba, am trantit cu ea de pamant pana a cazut toata calamina din ea. Nu stiam de ce nu mai merge calumea, am pus-o la loc si cu totul alta viata era! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 De obicei se arde cu ceva toba, mai sunt mesteri care le desfac, le curata, apoi le sudeaza la loc, dar strica toba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 1, 2011 Autor Share Postat Martie 1, 2011 e vb de maxiscuter, motor de 250, monocilindru in 4t. un prieten, stand in spate,viteza f mica, imi spune ca ar avea un miros de incins, de ulei ars,sau asa ceva, si ca ar trebui sa pun alt ulei sau sa curat teava. in acte este euro2, nu vreau sa distrug nimic prin ea,de aceea intreb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Daca e 4T nu trebuie curata cu nimic, a ce dracu voia sa-i miroasa, a zambile? Eventual scoate toba si trage-i cu ea in cap. Amicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 e vb de maxiscuter, motor de 250, monocilindru in 4t. un prieten, stand in spate,viteza f mica, imi spune ca ar avea un miros de incins, de ulei ars,sau asa ceva, si ca ar trebui sa pun alt ulei sau sa curat teava. in acte este euro2, nu vreau sa distrug nimic prin ea,de aceea intreb... oricum nu-ti verifica nimeni noxele la scutere sau motocilete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Daca miroase a ulei ars,este posibil sa pape ulei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 nu am gasit alt topic pe tema asta. asadar,ca tot nu se mai termina iarna, si nu prea am ce face, pot sa curat cu ceva esapamentul prin interior? sa nu se imbacseasca catalizatorul, as turna niste...diluant ceva,as curata-o...sau benzina... P.S. am luat pe cineva pasager si la viteze mici mi s-a plans ca miroase urat, a incins, esapamentul si mi-a sugerat sa schimb uleiul, ca asta ar fi cauza... salut in cazul asta nu mai lua pasageri ''dauneaza'' daca vrei am eu o toba de suzuki burgman, pt tine la un pret modic ,si sa platesti transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 2, 2011 Autor Share Postat Martie 2, 2011 Daca miroase a ulei ars,este posibil sa pape ulei! nu papa ulei, nu scoate fum deloc, doar miroase a incins la viteze f. mici. omul spunea ca asa-i mirosea si lui si a pus ulei Motul si gata... ma gandesc ca e posibil sa miroasa, fostul motor consuma ulei si presupun ca o fi ramas prin site, imbacsindu-le... deci nu ma complic, ce rost are sa repar ceva ce merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 ai putea sa scoti de tot gunoiul ala de catalizator sa lasi motorul sa respire si el un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 nu papa ulei, nu scoate fum deloc, doar miroase a incins la viteze f. mici. omul spunea ca asa-i mirosea si lui si a pus ulei Motul si gata... ma gandesc ca e posibil sa miroasa, fostul motor consuma ulei si presupun ca o fi ramas prin site, imbacsindu-le... deci nu ma complic, ce rost are sa repar ceva ce merge? de acord cu nea nea belbody ,lovestel cu toba pe amic ,nu se poate asa ceva sa miroase de la ulei apoi schimbi uleiul si nu mai miroase ,poate amicul are in 2 timpi asa ar mai merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Daca toba e goala curata cu soda caustica..curata soda toata calamina Nu merge. Am la activ 3 tobe pe care am incercat sa le curat cu NaOH(99.99%)+3l apa, se incinge toba la 90 de grade de la reactie, dar dupa o saptamana cu solutia inauntru, tot ramane calamina la greu inauntru. Am repetat reactia in eprubeta, si in 5 zile doar 20% s-a dizolvat. Toba de 2T, trebuie arsa si se duce cromul sau taiata si curatata mecanic, apoi resudata. ALte metode nu stiu, dar sunt interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Eu daca as avea scuter de 250, la care oricum nu verifica nimeni noxele, i-as da catalizatorul jos instantaneu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Eu daca as avea scuter de 250, la care oricum nu verifica nimeni noxele, i-as da catalizatorul jos instantaneu. la mine de exemplu au verificat noxele...deci nu e chiar asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Cum naiba sa-ti verifice noxele la mobra !!!!!????? Cu ce ocazie ? Nici macar nu sunt standarde la RAR pentru noxe emise de motociclete si scutere. Cel putin nu deocamdata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 la mine de exemplu au verificat noxele...deci nu e chiar asa Te-au fraierit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 , a ce dracu voia sa-i miroasa, a zambile? Mesaj completat la mine de exemplu au verificat noxele...deci nu e chiar asa probabil din curiozitate, sau ceva exces de zel amestecat cu prostie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate