Purghy Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 (editat) Pt. cine vrea sa duminica, 1 octombrie vezi aici: Excursie DN1 - Predeal - Rasnov - Bran - Cheile Gradistei - Dambovicioara - mai vedem Editat Septembrie 28, 2006 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 un nr de km estimativ, ora de plecare 8:00? de unde? se poate ceva mai detaliat? ma intereseaza! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Pentru mine e prea devreme 8, propun la 10, astfel prindem toata perioada mai calda din zi, cu retur in jur de 18! De acord cu Cheile Gradistei, noi ziceam sus in poiana la coliba haiducilor ca sa ne dam pe curbe, dar daca majoritatea o sa vrea Gradistea bine! Mai vorbim,sunt sigur, vremea sa fie buna ca destinatii se gasesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 (editat) un nr de km estimativ, ora de plecare 8:00? de unde? se poate ceva mai detaliat? ma intereseaza! multumesc! Cine sa mai uita la nr de km ? Nu facem turul Romaniei, asta e sigur ... probabil in jur de 300 max. Ora de intalnire [mai bine spus] este 8:00 la Arc, probabil plecarea la 8:30 [cel tarziu]. Nu plecam la 10 pentru ca viteza maxima va fi de 100-110, deci nu ne grabim dar nici ziua nu mai este ce a fost, gata, a venit toamna ... Va asteptam pe toti .... care vreti in "grup" ! Editat Septembrie 28, 2006 de alexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 f interesant, daca ma primiti as aparea pe la 8 la Arc Duminica. Cu motocicleta solo binenteles. Viteza de drum de 100 e perfecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 8-8.30 suna bine, fac un efort si ma trezesc mai de dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 incerc si eu sa fac ochi desi e greuuuuuu. merg bine cu o medie de 90 si top 100 - 110 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Vedeți că sunt peste 400 km, nu 300. Dacă scap de servici Âşi nu apare altceva, poate vin Âşi eu, că nu am mai ieÂşit din BucureÂşti de mult. Nu promit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Mai treceti unul pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 La 8? Sper sa ma trezesc, si sper sa nu ajung ca nebunul primul la 8 si apoi sa astept pana la 9 cand ne strangem toti... Damn, n-am lantu uns. La cat dracu sa ma trezesc sa-l mai fac si p-ala Totusi alte ocazii un stiu daca o sa mai fie deci ma chinui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 La 8? Sper sa ma trezesc, si sper sa nu ajung ca nebunul primul la 8 si apoi sa astept pana la 9 cand ne strangem toti... Damn, n-am lantu uns. La cat dracu sa ma trezesc sa-l mai fac si p-ala Totusi alte ocazii un stiu daca o sa mai fie deci ma chinui. f#ck bine ca ai zis...sa il ung si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 f#ck bine ca ai zis...sa il ung si eu! acum am aflat si eu de la Silenti ce planuiti Ma bag si eu>ne vedem maine dimineatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Bagati si voi un nume si un nr. de telefon, poate comunicam pe drum!Eu plec pe la 10.00 si sunt cu topicul cu Poiana Brasov Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Ma bag si eu. Tel : 0729028182. Daca are cineva chef sa ma trezeasca si pe mine careva ii dau o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Incep eu primul cu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) zis si facut.. chiar daca noi nu am confirmat ca mergem, nu puteam sa lasam asa grup fara fotograf Supergrupul la drum: Pauzele lungi si dese... Ajunsi la Rasnov: alexxx vrea armura noua: Ei si, evident ca ne'a razbit foamea... maaaare greseala sa mergem la Cheile Gradistei... de ce? pai ne'au rapit 3 ore jumatate de plimbare... da, 3 ore jumatate pentru o portie de mancare.. Drumul de intoarcere: Cativa membri ai grupului (in actiune): A, si sa nu uit, mare atentie la cai Sa speram ca revine vara, sa mai organizam o iesire, doua, trei... toate bune Peisajele Editat Octombrie 2, 2006 de wrongname Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Foarte frumos!Noi ne-am gandit sa coboram din Poiana spre Rasnov sa vedem daca va gasim la cheile gradistei dar ne-a oprit o politista ca cica era raliu!Asa ca n-am mai ocolit din nou Brasovul, am ramas in poiana, am manca si-am luat-o spre casa pe Cheia! Frumoase poze!La cat ati plecat pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Foarte frumos!Noi ne-am gandit sa coboram din Poiana spre Rasnov sa vedem daca va gasim la cheile gradistei dar ne-a oprit o politista ca cica era raliu!Asa ca n-am mai ocolit din nou Brasovul, am ramas in poiana, am manca si-am luat-o spre casa pe Cheia! Frumoase poze!La cat ati plecat pana la urma? cred ca se facuse 18:30... si noi vroiam sa venim in Poiana si am aflat ca e raliul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 A fost superb. Evident cu exceptia mesei. Noroc de subiectele aprinse care s-au dezbatut. Pesonal n-am observat ca au trecut 3 ore de cind am comandat. Apropo, n-a fost nimeni inspirat sa-i faca o poza ospatarului cind o facea pe nervesu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Eu ma bucur ca ati venit toti, e frumos cand mergem multi, chiar daca e mai greu sa stam la masa. Da, chiar acum ma gandeam ca drumul de intoarcere a avut peisaje super [cat a mai fost zi si am vazut ceva] si nu-mi pare ca ne-am intors pe acolo [desi coloana mea e de alta parere ], asta e, acum veti stii sa apreciati o intoarcere pe .... Cheia, sa zicem. Dragos - ramane in plan asa: Rasnov - Poiana - Brasov - Cheia [poate ne saturam de atatea serpentine, desi ma cam indoiesc ]. Hai, mai bagati pozne care aveti si o saptamana super va doresc ! Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Cunosc bine zona, e super faina. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) Ati vazut ca se poate face o excursie de o zi nu foarte departe? Sa nu va mai aud cu: - Unde sa mergem ? - Aaaa... Hai la Cheia! Am avut parte de peisaje superbe, serpetine faine, aventuri bune, aventuri rele samd. Hai sa pun si eu ce am cules: Editat Octombrie 2, 2006 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) hahahahaha toata lumea a facut poza asta???? /index.php?...t&id=118036 EDIT: daaaa, toata ziua bunaziua cheia, ei bine, a fost demential traseul, dar tot nu l'am prins pe cel care a fost cu ideea sa mancam la Cheile Gradistei ca ii rupeam picioarele Editat Octombrie 2, 2006 de wrongname Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Pai nu suntem niste mandrii posesori de motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Pai nu suntem niste mandrii posesori de motociclete? Ce sa mai la deal la vale ....am facut o super excursie care a avut de toate, si bune si rele ( drumuri) si frumoase si urate ("peisage", respectiv ospatari) am cunoascut oameni de "comitet" si abia astept sa repetam aventura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate