_Tex_ Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Sincer, mie toata zona Berchtesgaden imi place mult. Zona e intr-adevar superba. Eu o sa fiu din 27 iunie pina in 1 iulie in Dolomiti, mi-am luat cazare in Cavalese, mi s-a parut cel mai bine centrat fata de punctele pe care vreau sa le parcurg. Poate ne intersectam intr-o zi pe acolo, depinde cand va hotarati sa popositi in zona. Apoi ma mut inca vreo 5 zile la Sirmione. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Esti 100% sigur? Si pe google si pe via michelin vad M5 numai de la Szeged...poate confirma altcineva? Confirm ! Incepind cu data de 22 aprilie se circula pe Autostrada M 43, intre Mako si Szeged, iar acest lucru duce la o reducere a duratei calatoriei intre Arad si Viena cu aprox 30-45 min. Ruta Arad-Viena va fi cu o durata de sub 4 ore !!! Iar ungurii deja lucreaza la tronsonul Mako-Nadlac ( va fi finalizat in 2013). Pentru detalii, va pot raspunde PM. Deasemenea daca aveti nevoie de cazare in Arad ( in drum spre Viena), nu ezitati sa ma contactati, va pot recomanda mai multe locuri, cu papa bun si bere rece, pentru toate buzunarele... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Confirm ! Incepind cu data de 22 aprilie se circula pe Autostrada M 43, intre Mako si Szeged, iar acest lucru duce la o reducere a duratei calatoriei intre Arad si Viena cu aprox 30-45 min. Ruta Arad-Viena va fi cu o durata de sub 4 ore !!! Iar ungurii deja lucreaza la tronsonul Mako-Nadlac ( va fi finalizat in 2013). Pentru detalii, va pot raspunde PM. Deasemenea daca aveti nevoie de cazare in Arad ( in drum spre Viena), nu ezitati sa ma contactati, va pot recomanda mai multe locuri, cu papa bun si bere rece, pentru toate buzunarele... . Sa stii ca am sa te deranjez...eventual da'mi un nr de tel pe PM. Ce ma intereseaza pe mine e sa fie safe, in special pt motor peste noapte...io's destul de marisor si nu ma sperii prea repede. Tu presupun ca pui vineri cap-compas spre Viena, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Sa stii ca am sa te deranjez...eventual da'mi un nr de tel pe PM. Ce ma intereseaza pe mine e sa fie safe, in special pt motor peste noapte...io's destul de marisor si nu ma sperii prea repede. Tu presupun ca pui vineri cap-compas spre Viena, nu? Eu am stat la hotelul asta http://www.hotelphoenix.ro/ in noaptea dintre 1 si 2 ianuarie 2011. Il gasesti si pe www.booking.com . A fost OK. Parcare proprie supravegheata video, 150Ron pt 2 persoane (130Ron pt 1 persoana). Am avut cina si micul dejun incluse in pret. Un hotel amplasat la intrarea in Arad,nu trebuie sa il cauti e la strada,vis a vis de o benzinarie(OMV sau Petrom,numai tin minte exact). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 12, 2011 Autor Share Postat Mai 12, 2011 (editat) La recomandarea lui Didi, am stat de 2 ori aici si am fost multumit: http://pensiunea-panorama.ro/ Curte inchisa pt. moto/auto, abatere minima de la drum, f curat, pret rezonabil, posibilitatea de a rezerva simplu la telefon. Editat Mai 12, 2011 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Ce ziceti dc formam gasca in 23.06(pana in pranz) undeva in zona Brasov si apoi continuam spre Sibiu-Deva-Arad? Putem sa oprim seara la pensiunea Panorama, arata decent in poze. Vineri avem tot timpil sa ajungem la Viena. Ciocnim prima berica in tara / Sustinem economia nationala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 (editat) eu ma bag. oricum pt mine, din Iasi, cel mai ok drum, desi nu cel mai scurt, e prin BV. nr de telefon pe PM ca sa putem comunica mai usor? eventual ar fi bine daca am stabili o ora si un loc de inatalnire, gen MOL-ul de pe centura BV sau la OMV-ul din Codlea ca punct de adunare? Editat Mai 13, 2011 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Pana la urma , cati suntem ? Se poate o lista cu participantii ? Va multumesc anticipat Stima Didi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Pana la urma , cati suntem ? Se poate o lista cu participantii ? Va multumesc anticipat Stima Didi ce e grasule iti e frica ca nu o sa ai loc sa te lasi pe viraje de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 In functie de ora la care se pleaca din BV, eu pot veni cu o zi inainte (daca plecarea e devreme). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 eu ma bag. oricum pt mine, din Iasi, cel mai ok drum, desi nu cel mai scurt, e prin BV. nr de telefon pe PM ca sa putem comunica mai usor? eventual ar fi bine daca am stabili o ora si un loc de inatalnire, gen MOL-ul de pe centura BV sau la OMV-ul din Codlea ca punct de adunare? Da, la iesirea spre Codlea cred ca era un OMV, anul trecut am fost pe-acolo. Ar fi ok pt ca nu ne mai intindem prin oras. Dexxter, cred ca ne vedem la Mamaia. Vorbim...PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Vin si io daca vine si Didi cu Royal Star-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 ce e grasule iti e frica ca nu o sa ai loc sa te lasi pe viraje de noi Nu , vroiam sa stiu daca mai sunt si alti handy , in afara de tine pe care trebe sa-i car pe acolo -no offence la ceilalti Sa fiti iubiti Didi Vin si io daca vine si Didi cu Royal Star-ul Sorry, vin cu FJR - ul , Royal Staru e de vanzare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 14, 2011 Autor Share Postat Mai 14, 2011 Pana la urma , cati suntem ? Se poate o lista cu participantii ? Iata lista (pe camere), suntem 12 persoane (10 moto): 1. Cristi N & Cristi D 2. Didi & Vio 3. Adi (dexxter) & Maria 4. Ianchim & George (Bigfoot) 5. Razvan 6. Victor (ZIA) 7. Daniel 8. Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Iata lista (pe camere), suntem 12 persoane (10 moto): 1. Cristi N & Cristi D 2. Didi & Vio 3. Adi (dexxter) & Maria 4. Ianchim & George (Bigfoot) 5. Razvan 6. Victor (ZIA) 7. Daniel 8. Vlad Cu scuzele de rigoare, Maria intreaba daca Vio este de sex feminin. Nu de altceva, ea bea si cu barbatii, da' vrea doar sa stie >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 (editat) Cu scuzele de rigoare, Maria intreaba daca Vio este de sex feminin. Nu de altceva, ea bea si cu barbatii, da' vrea doar sa stie >< Cu scuzele de rigoare , Viorica este de sex feminin si bea mult ... Suc @ Mit : merci de lista , Max nu ne mai incurca ? @ Ian : iti aduc eu unguent ... Se spune ca cine are piciorul mare ( bigfoot ) , are si ...altceva mare Sa fiti iubiti Editat Mai 15, 2011 de dydy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Uitasem sa intreb de Max... @dydy: nu'i problema, ma bucur ca n'o sa fiu singurul cu pasager... @Vlad: s'a definitivat pretul final? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 16, 2011 Autor Share Postat Mai 16, 2011 @ Mit : merci de lista , Max nu ne mai incurca ? Max pleaca in Sardinia vreo 2 saptamani. @Vlad: s'a definitivat pretul final? Nu inca, nu am terminat cu cazarile; dar nu vor fi surpize neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Ma gandeam sa incerc un telefon la pensiunea din Arad. Poate rezolvam din timp rezervarea pt seara de 23.06 Pana acum inteleg ca s-au anuntat Cristi nobike si Dexxter. Cine se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 (editat) Confirm. Eu as vrea o dubla, te rog. Si sa nu uiti sa le spui sa ne lase sa bagam motoarele in curte. Inteleg ca ne intalnim si cu @nobike la Brasov/Codlea? Editat Mai 17, 2011 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 17, 2011 Autor Share Postat Mai 17, 2011 Din pacate Cristi N nu mai poate veni cu noi Pe de alta parte, am primit deja avansul si de la nea Vasile (@mustaciosu) care vine si cu sotia. El a participat si in 2009, la Tura 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 (editat) Inteleg ca ne intalnim si cu @nobike la Brasov/Codlea? Da Din pacate Cristi N nu mai poate veni cu noi Da, se pare ca n-am noroc la barbati . O sa preia Zia locul in camera dubla. Editat Mai 18, 2011 de nobike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Da Da, se pare ca n-am noroc la barbati . O sa preia Zia locul in camera dubla. Deci nu mai vii? Ca postul de mai sus se contrazice, @Vlad zice ca nu vii...So? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Deci nu mai vii? Ca postul de mai sus se contrazice, @Vlad zice ca nu vii...So? Stai, eu sunt Cristi nobike, si nu mai vine colegul meu de camera Cristi N. Eu vin si o sa stau in camera cu ZIA ca urmare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 18, 2011 Autor Share Postat Mai 18, 2011 Lista actualizata, tot pe camere: - Didi & Vio - Cristi & Victor - Adi & Maria - Vasile & sotia - Ianachim & George - Daniel - Razvan - Marius (Scufu) - new entry dar "veteran" al Turelor noastre - Vlad Va urma si o actualizare de traseu curand, cand sunt 100% de cazari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate