Cap0ne Postat Iunie 7, 2022 Share Postat Iunie 7, 2022 E de luat Insurgency Sandstorm, mai ales cand e la reducere (si e destul de des la 30-50%). Eu sunt cu mouse & tastatura 90% din timp. Mai ales la shootere, n-as avea nicio sansa cu controllerul :)) Folosesc insa controllerul la simulatoare de zbor si chestii mai arcade/fighting, gen mortal kombat and stuff. Acum 5 ore, frigider a spus: as da bani pt asta. De la min 1:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 7, 2022 Share Postat Iunie 7, 2022 Acum 8 ore, Cap0ne a spus: De la min 1:00 Fin. Și în Day Z e așa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorD Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 Daca nu l-ati jucat incercati Red Dead Redemption 2. Printre cele mai bune jocuri create vreodata daca nu cel mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorD Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 1 hour ago, Clit Eastwood Jr. said: Era și mai bun dacă nu se îmbolnăvea Arthur de TBC Era numa o fost mai intensa povestea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 10, 2022 Share Postat Iunie 10, 2022 Haa,nu stiam de sudden strike. vad ca este si unul mai nout, 2017. N-am mai jucat un rts de o caruta de vreme. cred ca stiu ce fac in weekendul asta ploios :))) Ar fi misto si daca am face o data o chestie oldschool, un server de HL sau Cs 1,5 sau 1.6, intr o seara, cu poporu de pe aici. Sa o ardem oldschool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Iunie 10, 2022 Share Postat Iunie 10, 2022 RTS bun in stilul lui sudden strike este seria blitzkrieg, mie mi-a placut mai mult asta. Un rts care cere f mult micromanagement, nu are hit points (la vehicule si alte echipamente) si foarte detaliat e seria Men of War. Detaliat in sensul ca se termina munitia, gloantele si combustibilul la tancuri, tunuri, mortiere, gloantele la soldati, un tanc poate fi reparat doar daca iese unul din echipaj afara, deci e vulnerabil, etc. Orice poate fi tractat si reparat in afara zonei de conflict sau furat de la inamic. Unele chestii, dupa un punct, nu se pot repara (un tun anti tanc peste care a trecut un tanc) Daca de ex., in tanc este un singur om, atunci el va face pe rand toate actiunile: condus, incarcat tunul, intors turela si foc, iar ca sa treaca de la o pozitie la alta ii ia ceva timp. In plus, fiecare unitate poate fi controlata individual (tanc, mortier, soldat) sau capturata. De pe vehicule un soldat poate sa demonteze o mitraliera si sa o foloseasca, sau sa mute munitia dintr-un tanc in altul, daca se potriveste calibrul, poate sa ia munitia si echipamentul de pe soldatii decedati etc E si bine gandit ca interactiune cu mediul, totul se distruge, orice groapa de obuz, sant, zid poate fi folosita de soldati, elevatia terenului e importanta si cu suficenta penetrare un obuz trece prin mai multe ziduri sa loveasca tinta ascunsa dupa case. Asta l-am jucat si in retea si a fost distractie maxima dar necesita ceva timp pt a-l stapani. In single player e destul de greu, foarte pe alocuri, mai ales pe hard, AI-ul e f bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 10, 2022 Share Postat Iunie 10, 2022 Acum 3 ore, Pop Mihai Lucian a spus: RTS bun in stilul lui sudden strike este seria blitzkrieg, mie mi-a placut mai mult asta. frate la grafica cel putin - am zis ca am dat clic din greseala pe clip cu sudden strike. cum de nu am stiut de el ca am cautat (acum multi ani) jocuri la fel ??? poate-mi fac timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 22, 2023 Share Postat Mai 22, 2023 Vand rami Corsair Vengeance LPX DDR4, 4x8GB, 3200 MHz, CL 16 in stare buna si functionali . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Mai joaca cineva Dota de pe forumul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Nu joaca, ca n-au vrut ramii :)))) CS2 mai jucam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Anul asta e cam slabutz pe jocuri, am 0h din ianuarie. All time La dota am 6500h, iar la cs2 vreo 600h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 16 minute, robert23mg a spus: La dota am 6500h Cred ca te "iau" la ore, dar iti confirm diseara cand ajung acasa. Acum 4 ore, SONYC a spus: Cred ca te "iau" la ore, dar iti confirm diseara cand ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate