Shamok Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) E normal ca atunci cand cuplez treapta 1 de viteza sa se auda un "clank" deranjant , iar moto sa se miste nitel in fata..? Chestia nashpa e ca se intampla cateodata si la vit. 2 , iar daca incerc sa cuplez f. incet se aude o karaiala de pinioane de ti se rupe sufletu' . Ce-o fi..? E normal..? Daca nu cum se poate remedia problema?? Multzam' si... ASFALT USCAT...!!! Editat Octombrie 2, 2006 de Shamok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Ai putea sa incerci sa mai intinzi un pic cablul de ambreiaj, din cate spui tu asta pare a fi cauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 cam toate fac un "clank" cand bagi in viteza . poti sa incerci varainta cu reglarea ambreajului . oricum de "clank" nu scapi . da nu-i problema , la hona nu prea se strica cutia de viteze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Ai putea sa incerci sa mai intinzi un pic cablul de ambreiaj, din cate spui tu asta pare a fi cauza m-am gandit si la asta...si l-am intins de i-au sarit figurile...insa degeaba, nu asta era kauza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 eu la ij cand aveam relantiul prea mare ...tot asa caraia si nu intra in a ntaia ...poate nu este asta cauza dar zic si io ....si clank fac cam toate motoarele .....mai nou mie imi face urat de tot cand dau din a 3 a in a 2 a face un clonc cam tare ...dar nu cred ca este ceva grav ...sau daca e asta e ...nu am ce ii face ...o sa ii pun ulei nou sa vad daca mai face asa (am impresia ca de la asta e) ...si o sa ii starng si eu in pic ambreiaju ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 incep sa ma mai linistesc....da' totusi...e cineva care a scapat de chestia asta...? p.s. motoarele noi fac la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 si a mea face clanc cand cuplez 1 dar face un clanc mai tare cand am ralantiu mare si am cablu de ambreaj intins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 toate fac "clank", noi sau vechi! si caraiala aia e normala cand cuplezi incet, lasi crabotii sa se frece intre ei mai mult! nu prea face bine! schimbarea se face ferm si scurt, nu puternic! si sa dea sa plece de pe loc iar e normal, se rupe filmul de ulei dintre discurile de ambreiaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 Sfaturi din ce in ce mai linistitoare... merci mult..!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 ce ulei ai in motor sa nu fie prea gros pt veme rece ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Si a mea face "clank!" cand cuplez treapta1.Inainte facea si cand schimbam in jos,asta pana cand mi-am dat seama ca tre sa ii dau un mic sprit inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 incep sa ma mai linistesc....da' totusi...e cineva care a scapat de chestia asta...? p.s. motoarele noi fac la fel? DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 p.s. motoarele noi fac la fel? DA! Baga ulei bun, si angajaza ferm fiecare treapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate