axi Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Mai degraba replica ta a fost una imbecila ba fratiilor va rog io terminati cu vorbele aiurea...( fiti solodari si voi si uniti... aste-as teorii...asa a vrut Dumnezeu si asa a fost...mergem inainte.. azi am fost tot impreuna la capela... am plansss si sincer pentru amndoi am avut mult respect.. acum totul e in zadar... am povestit cu tatal lui dragos si voi nici nu va imiaginati cata suferinta a adunat in el, nici nu mai pote sa planga.... R.I.P dragos si alex!!! maine seara ne intalnim la capela.. toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 terminati cu replicile imbecile ... de ce sa-i ierte, au gresit cu ceva ? poate ca s-au nascut intr-o tara de (cuvant urat). Sa-i odihneasca da, dar de iertat cred ca nu are ce sa ierte, la varsta asta ce pacate grave crezi ca au facut sa merite asa ceva ? Spune-i asta si lu' popa la slujba, cand se roaga pentru iertarea pacatelor celor ce nu mai sunt printre noi. Eu unul nu vreau sa ii copiez pe americani cu "RIP" si o zic cat se poate de romaneste: DUMNEZEU SA-I IERTE! Condoleante familiilor indurerate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei127 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 R.I.P. Pacat de ei ca erau atat de tineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 (editat) R.I.P. acum prea putin mai conteaza cine a fost vinovat. voi conduceti cum stiti mai bine si rugati-va sa sa faca toti la fel. Editat Martie 23, 2011 de Kenno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
consumabile.moto Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Rest in peace .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonusicu Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Dumnezeu sa-i ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
townbiscuit Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 vitezele se aduna. dupa cum s`a mai subliniat, 2 obiecte care se ciocnesc frontal cu viteze fiecare de 5 m/s este tot una cu un singur obiect ciocnind un punct fix cu viteza de 10m/s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 MAI TERMINATI FRATILOR CU FEL DE FEL DE DISCUTII CARE NU SI AU ROSTUL....OR MURIT DOI OAMENI...PUTIN RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Dumnezeu sa-i ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 vitezele se aduna. dupa cum s`a mai subliniat, 2 obiecte care se ciocnesc frontal cu viteze fiecare de 5 m/s este tot una cu un singur obiect ciocnind un punct fix cu viteza de 10m/s. am mutat problema pe PM - astept raspuns cu afirmatii pertinente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Infiorator Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Dumnezeu sa ii odihneasca,nu pot sa cred ca moartea iarasi pandeste motociclistii.pacat....2 familii indurerate si noi ceilalti purtam inca o tragedie in suflete..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 OFF : pt cine mai are dubii apropo de viteze si fortele de impact : http://www.scritube.com/tehnica-mecanica/M...ica44818112.php la capitolul: 1.1.11.4 Ciocniri b Ciocnirea elastica ON: trist accident, dar si mai trist ca lumea inca se aventureaza noaptea cand e destul de rece la viteze destul de mari pe strada in trafic mult. am vazut impact frontal masina + motor fiecare la aproape 100 km/h si nu arata ca ce e in pozele astea. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 /index.php?showtopic=642891 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cos Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 In memoria prietenilor nostri Dragos si Alex,doi baieti tineri unul de 19 altul 21 ani,care in seara zilei de 21 martie s-au izbit cu motocicleta de o masina ce venea pe contrasens pe drumul national ce leaga Alba de Sebes.Au murit pe loc fara nici o sansa,toata lumea este ingrozita,Dumnezeu sa-i ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 in memoria lor!... DROGOS SI ALEX!..... VETI RAMANE MEREU IN SUFLETELE NOASTRE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 in memoria lor!... DROGOS SI ALEX!..... VETI RAMANE MEREU IN SUFLETELE NOASTRE! Dumnezeu sa ii ODIHNEASCA IN PACE PE AMANDOI si sa il inatreasca in mod special pe andrei, fratele geaman a lui alex... ii e greu:(( R.I.P PS: dragoss ai fost si esti cel mai bun prieten al meu.. deja mi-e dor sa ne dam... si sa reglam carburatoarel noaptea la 12 la suzuki:(((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 R.I.P. astazi am trecutpe la locul accidentului, si am vazut o multime de lumanari:(( si mi-am adus aminte de dragos:(( tare greu sa treci peste asa cv, dar asta a fost.. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 R.I.P. astazi am trecutpe la locul accidentului, si am vazut o multime de lumanari:(( si mi-am adus aminte de dragos:(( tare greu sa treci peste asa cv, dar asta a fost.. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 @Crazy-devil ... ma omue mai panicat eu stiu pe altcineva care se ocupa de chestia asta... si am crezut ca este acea persoana.... Dumnezeu sa ii ierte si sa se odihneasca in pace....sper sa se faca dreptate si condoleante familiilor Am gasit un filmulet care ma socat .. si nu mi se pare normal... eu i-am dat flag ca scene de genu asta si commenturi nu au ce cauta Cei care au probleme cu inima sa nu se uite (REPET NU IMI APARTINE ) http://www.youtube.com/watch?v=nO2vkTCsKeM...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Martie 28, 2011 Autor Share Postat Martie 28, 2011 @Crazy-devil ... ma omue mai panicat eu stiu pe altcineva care se ocupa de chestia asta... si am crezut ca este acea persoana.... Dumnezeu sa ii ierte si sa se odihneasca in pace....sper sa se faca dreptate si condoleante familiilor Am gasit un filmulet care ma socat .. si nu mi se pare normal... eu i-am dat flag ca scene de genu asta si commenturi nu au ce cauta Cei care au probleme cu inima sa nu se uite (REPET NU IMI APARTINE ) http://www.youtube.com/watch?v=nO2vkTCsKeM...feature=related la 13 ani care ii are 'uploaderul'..ce te astepti. Lui i se pare cool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 incredibil.. unii nu au minte nici cat o gaina.. offff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Japon Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 N-au viata lunga cei ce pun asemenea clipuri pe net. Scrie numele lor pe bara de protectie a unui camion. Mare pacat de cei 2 baieti ! Dumnezeu sa ii ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate