dakid Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 pun si eu poza cu "vaca" (prima moto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Si eu ca capritza din dotare ... in asteptarea ploii si .. a noroiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biss Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) am mai postat Editat Iulie 5, 2008 de ridenotdie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) cele doua ale mele ....simsonul il stiti din barul cargo si sporsterul posibil il stiti de pe forum simsonica 250cc si sporsterica 883cc in ultima poza a mea nevasta atirnind de ghidon aici aveti o mica filmare cu sporsterul Care aveti de gind sa faceti o tura cu motorul pina prin spania sau sunteti prin trecere, sper sa nu uitati sami faceti si mie o vizita, sunteti bineveniti....locuiesc in partea de jos din spania la 75 km de gibraltar unde e cald si bine tot timpul anului.. salutare numa bine la toti Editat Iulie 6, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 uite si a mea mobra .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaly2000 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 nu stiu daca mai e loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 si eu ... si the monstruletu' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 salut, Mi-am luat R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horny Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Asta ii baby meu ....si as vrea sa vad macar unu care mai are la fel sa nu ma simt singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bsabin2 Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 sal fratilor eu sunt nou in domeniul asta dar pasiune exista din totdeauna, sper ca nu va dura mult pana ma voi integra in comunitatea voastra, iar aceasta este trotineta mea, mie imi place si asta e suficient, asfalt uscat pentru toti si mare grija in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cealadau rf 600 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 salut...astai bestiutza mea cu care am facut primul meu drum deva-timisoara prin martie am venit noaptea pe ploaie ...nas repeta experientza. asfalt uscat va doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 salut...astai bestiutza mea cu care am facut primul meu drum deva-timisoara prin martie am venit noaptea pe ploaie ...nas repeta experientza. asfalt uscat va doresc As pare in poza parca ti-ar rapi-o alienii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 a mea .................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cealadau rf 600 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 As pare in poza parca ti-ar rapi-o alienii. eu sper sa nu atenteze la ea ca..... poza ii facuta seara si cu telefonul pe langa refectoare deaia erau si alienii prin preajma apropo poze cu al tau motor nu pui sau ti l-au rapi alienii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danubius Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 a mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 si a mea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 batranica mea din 88 "translapu" gri sau am altul verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 In topicul asta avem nevoie de mai mult offroad Iaca si tancul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Mini-Racheta Un mic burn-out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_gherman_agh Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Asta e rodul chinurilor si economiilor mele....am numere de AB, dar locuiesc in TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Old timere se admit ? ) Motocicleta mea e din 74 ....... inca merge foarte bine nb tuturor !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Old timere se admit ? Motocicleta mea e din 74 .......inca merge foarte bine Superba !!! Felicitari si respectul meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus zx9 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 fara prea multe modificari...o frumusete! parerea mea :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr900RR Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 My `lil Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate