bogdan_st Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 (editat) Salut, Dupa multe zile de cautat pe net am gasit "OwnersManual VL800-2001"- 10,5MB si manualul de service care are 10 capitole, fiecare de aprox. 4-5MB. Are careva un ftp, sa le pun acolo? Bogdan <small>--- Mesaj completat în 02 Aug 2007 12:00 -------------</small><br/> Asa ca am o intrebare:ce sa dau jos pentru a putea regla amortizorul spate la volusia?Pot sa ajung la el din aproape in aproape, dar nu vreau sa-l "dezmembrez" inutil Am gasit si site-ul de unde am dat jos manualul de reparatie in engleza: http://vl800.freeset.ru/index.php?option=c...view&gid=14 Sunt 10 capitole! Viteza mare la download! Bikerbibi, pentru a seta amortizorul spate la VL800C, trebuie sa dai jos plasticul din partea stanga de sub sa, acolo unde se afla sculele, scoti sculele si cutia de plastic in care sta punga cu scule desfacand 3 suruburi in cruce. Atentie la suruburi ca au capul cam moale! IN trusa de scule gasesti si cheia de modificat setarea amortizorului spate! Bogdan Editat August 2, 2007 de bogdan_st Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 (editat) M-am si apucat de download. imi trebuie si OwnersManual VL800-2001. Nu e totuna cu manualul de service, nu?E de fapt manualul de utilizare, m-i se pare.... Cu amortizorul am rezolvat deja, dar, bineinteles...imi folosea sfatul tau inainte sa ma apuc ca asa nu imi stricam unul dintre suruburi Intr-adevar,f moale capul. Dintre multele motoare care le-am avut asta parca m-a prins cel mai mult.Asa ca se pare ca incep sa investesc in el mai mult si vreau sa scot ceva bobber din el...cu timpul...bineinteles A...acum am vazut ca pe acelasi site e si Owners Manual Thx Editat August 3, 2007 de bikertibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_st Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 M-am si apucat de download. imi trebuie si OwnersManual VL800-2001. Nu e totuna cu manualul de service, nu?E de fapt manualul de utilizare, m-i se pare.... Cu amortizorul am rezolvat deja, dar, bineinteles...imi folosea sfatul tau inainte sa ma apuc ca asa nu imi stricam unul dintre suruburi Intr-adevar,f moale capul. A...acum am vazut ca pe acelasi site e si Owners Manual Thx Super!!! ma bucur ca ti-a folosit link-ul cu manualul de service si OwnersManual. Imi pare rau ca nu am vazut postul mai din timp (nu am mai intrat de ceva vreme pe forum) sa-ti fi spus de suruburi. Ai modificat suspensia? cum se comporta acum? Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 31, 2007 Autor Share Postat August 31, 2007 Cati suntem cu Volusii? Bikertibi, bogdan_st, altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 recunosc ca initial nu am vazut topicul asta cand am intrat prima oara pe forum. plus ca sunt incepator si necunoscator. VL inseamna Volusia ? daca da, nu stiam. de aceea nici nu am citit topicul ca nu stiam ce inseamna titlul (asta e, unii e mai prosti). intre timp, din dorinta de acunoaste cat mai multi oameni si de a afla cat mai multe informatii am facut un topic numit Suzuki Intruder (in Chopper/Custom/Cruiser) in care am incercat sa cunosc cat mai multi posesori. iata-i pe cei cu care am discutat sau care doar i-am vazut pe forum. PS/ eu cu VL250 pot sa zic ca "sunt cu Volusii" ? Alexandria??? valliant Intruder VL800 Brasov Ionut coltzzpub Intruder 800VS Brasov chesterfield Intruder VS800 Bucuresti Alex A-L-E-X Intruder M800 Bucuresti Andreea a_deea Intruder 600 Bucuresti Daniel smire Intruder M800 Bucuresti George ultradm Intruder VL250 Bucuresti Cria cria Intruder VS400 Bucuresti katran Intruder VS1400 Bucuresti gabimaty Intruder C800 Bucuresti circel Boulevard M109R Bucuresti spednatz Intruder C800 Bucuresti adorlith Intruder 1400 Bucuresti renegade Intruder VS1400 Bucuresti traian Intruder VS800 Bucuresti bogdan_st Intruder VL800C Bucuresti Mihai spire Intruder VS800S Bucuresti spednatz Intruder C800 Dorohoi ravenshield Intruder VL1500K7 Focsani ilarie Intruder VL1500 Galati Bobby iboboc Intruder VL250 Medias Dan danm Intruder 800 Sibiu chopper_savage Intruder VL800 Timisoara rfuchs Intruder 1400 Targu Mures bikertibi Intruder VL800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 1, 2007 Autor Share Postat Septembrie 1, 2007 VL 800 e modelul Volusia sau Boulevard cum ii zice la americani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 VZ 800 nu face parte din familie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 2, 2007 Autor Share Postat Septembrie 2, 2007 E tot din familia Intruder, yes... Deosebiri: cu doi CP mai putin, motor mai turat, instrumente pe ghidon, tractiune pe lant, suspensie spate cu 2 telescoape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 off topic: mai erau 2 versuri din ciclul "C'asta-i tzara lu' Dracula In care ne bagam noi..." care sunau cam asa: " Suntem fratii lui Dracula/ Pentru bani sugem si..... sange" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 Bun off-topic... --- Mesaj completat în 09 Sep 2007 19:17 ------------- Ia ui' ce bobber facu' omu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 Niste roti interesante... http://www.bikersimage.com/?gclid=CMrbt_6zq48CFQ9bHgodZhI8JQ Cam asa arata o Volusie incaltata de gala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 4, 2007 Autor Share Postat Decembrie 4, 2007 Ce mai fac iarna posesorii de Volusii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 20, 2007 Autor Share Postat Decembrie 20, 2007 Iata un clip despre o modificare: http://s43.photobucket.com/albums/e387/mfm...rrent=evol1.flv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Calatorie de 2200 de km pe Chopper, Custom & Cruiser pentru cei interesati, detalii pe: /index.php?showtopic=170821 Scuze de offtopic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Fratilor...stie careva ce grosime are ghidonul de la Volusia de 800?Vreau sa imi cumpar un apehanger si trebuie sa stiu MUSAI pina maine la 11.00 Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Intrucat cat de curand ma voi desparti in conditii amiabile de Brunhilda (dar ramanem amici )vreau sa ma orientez catre un vl 800.intrucat urmatorul motor vreau sa aiba: 1 cardan 2 roata groasa pe fata 3 sa fie pana intr-o mie 4 cinci trepte 5 minim 50 de manji 6 sa se incadreze in 5000 de euri Moto l-am gasit ,as vrea sa stiu cum s ecomporta la drum? cam ce consum are? consumabilele cum sunt? si alte bune sau rele Ps-am citit tot topicul intruder dar nu prea am gasit nika concret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) 1 cardan2 roata groasa pe fata 3 sa fie pana intr-o mie 4 cinci trepte 5 minim 50 de manji 6 sa se incadreze in 5000 de euri Moto l-am gasit ,as vrea sa stiu cum s ecomporta la drum? cam ce consum are? consumabilele cum sunt? si alte bune sau rele Ps-am citit tot topicul intruder dar nu prea am gasit nika concret. Consum=oras-6% =extra urban 4-4,5%(max100 km/h croaziera) Consumabilele sant ok ca pret !! La drum e ok am facut si 600 km itr-o zi fara mare oboseala . Editat Iunie 2, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Consum=oras-6% =extra urban 4-4,5%(max100 km/h croaziera) Consumabilele sant ok ca pret !! La drum e ok am facut si 600 km itr-o zi fara mare oboseala . bune am auzit rele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Uita-te pe www.volusiariders.com, gasesti tot ce vrei despre VL800. Eu ma dau cu ea de 2 ani si n-am ce-i reprosa, doar ca nu e Harley, eventual... Editat Iunie 9, 2008 de chopper_savage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Uita-te pe www.volusiariders.com, gasesti tot ce vrei despre VL800.Eu ma dau cu ea de 2 ani si n-am ce-i reprosa, doar ca nu e Harley, eventual... venit cioparisti la tgv -venit 2 volusii-urcat pe unu -lasat bale pe motoru omului-imbolnavit irecuperabil rezulta-vand brunhilda la pret promotional 2800 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 bune am auzitrele? Sant motoare relativ noi,nu prea au apucat anii si km sa treaca peste ele !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 14, 2008 Autor Share Postat Iunie 14, 2008 Nu-s chiar asa noi, sunt din 2001, deja au si variante cu injectie - cele cu carb sunt mai simple. Ma bate gandul c-o customizez - o relocalizare de radiator, aripa spate bobber, sa cu arcuri, we'll see... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 (editat) Un C800 chopperit oleaca... Urasc stilul asta de instrumente electronice, ar fi fost primul lucru care il scoteam. Omul insa a preferat sa lase doar cilindrii descoperiti, sa faca o sa mai joasa si sa schimbe aripa din spate... Sunt curios de la ce a luat rotile fara spite... Editat August 16, 2008 de Darth Wraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 (editat) Un C800 chopperit oleaca... Urasc stilul asta de instrumente electronice, ar fi fost primul lucru care il scoteam. Omul insa a preferat sa lase doar cilindrii descoperiti, sa faca o sa mai joasa si sa schimbe aripa din spate... Sunt curios de la ce a luat rotile fara spite... E M 800 dupa rotile si motorul negru pe care la are !! E cioperit rau,a scos capacul de la cutia de scule,aripa e aceeasi,mai bine o lasa originala !! Editat August 16, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 Corect. Modelele astea noi cam seamana unele cu altele. Un proiect interesant in curs al unui membru de pe forumul volusiariders: Sau un bobber din Volusia: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate