jethro tull Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2011 O vinzi? Imi place. hei!!!cum s-o vand?!!!e abia al doilea simson!poate pe urmatorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Buna seara, care e pretul pentru epava de CZ 175 ? Un CZ 175 .Nu mai are: acte ,cilindru , piston, chiuloasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 (editat) salutare cautand pe la fier vechi divese piese am gasit o chiuloasa care arata destul de bine si e cam pacat sa se duca la topit. intrebarea este de ce e? Editat Ianuarie 13, 2011 de alex_dr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 salutare cautand pe la fier vechi divese piese am gasit o chiuloasa care arata destul de bine si e cam pacat sa se duca la topit. intrebarea este de ce e? daca se facea mai multe foto din mai multe poziti era mai bine..din ce vad eu acolo pare de la un compresor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 nu creca findca are supape plus ca are si locas pentru bujie si pe dos este calamina treaba e ca e pacat sa se arunce si arata destul de bine supapele.cine este interesat sa ma anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 (editat) vreo trei ij uri, in poza doar unu unu are nr noi parca 2 k uri 125 unul cu acte vechi si unu fara acte un k 175, si multe altele Editat Ianuarie 13, 2011 de edivkv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 unde? cum? cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 k-urile alea sunt destul de rare observ eu...pana acum nu am vazut pe nimeni sa se apuce de unul.Pacat de poze,ca nu prea se intelege mare lucru.Daca tot le-ai pus .....il citez si eu pe colegul de mai sus.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 da asa este pozele sunt f proaste dar tinand cont ca sunt facute in bezna totala .... un k 125 cu acte si unu fara si cel de 175 cu iepurasi tot cu acte incepe de la 10 mil fara acte, iar cu acte scump domne .... nu sunt ale mele, am dat de ele din gresala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anghelus Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 De ceva timp ma gandesc sa-mi achizitionez o moto comunista... K-urile de 125 ma intereseaza... asteptam mai multe detalii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 k-urile alea sunt destul de rare observ eu...pana acum nu am vazut pe nimeni sa se apuce de unul.Pacat de poze,ca nu prea se intelege mare lucru.Daca tot le-ai pus .....il citez si eu pe colegul de mai sus.... Exista o singura persoana la noi in tara (din cate stiu eu) care reconditioneaza un K-58 ca cel din pozele de mai sus si anume @mexic92 . Un alt exemplar de K reconditionat, model mai vechi decat K-58, este K-55 si il gasiti aici : /index.php?...2469&st=370 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Mai este unul reconditionat si inmatriculat pe classiccar.3xforum.ro , parca in '58 e facut cel de care zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...958-350116.html intr-o stare foarte proasta si la un pret...pe masura .Asta dca tot veni vorba de k-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 La starea in care e motocicleta aia......nu merita nici 400 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneliutecu Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Buna seara, care e pretul pentru epava de CZ 175 ? PRET DE EPAVA CZ 175 =350RONI sau la schimb cu cizme moto nr 41+manusi lungi marimea L .(SH). tel:0721919210 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 o strutocamila dativa cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 motor , cadru, roata spate MZ ES 175 rezervor posibil MZ ES trophy chiulasa , cilindru probabil ceva motocicleta cross veche restul adunate de pe la mai multe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 cilindru, chiulasa, evacuare de cz cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 da intradevar , este o combinatie intre un mz 175 , 250 es si un cz de cros carterele motorului , cadrul, roata spate sunt de mz es, rezervorul este de mz es trophi furca fata ,butucul de roata fata , pistonul, cilindrul,chiulasa, evacuarea de cz de cros shumy dan stia de la mine asa ca... nu se pune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 da intradevar , este o combinatie intre un mz 175 , 250 es si un cz de cros carterele motorului , cadrul, roata spate sunt de mz es, rezervorul este de mz es trophi furca fata ,butucul de roata fata , pistonul, cilindrul,chiulasa, evacuarea de cz de cros shumy dan stia de la mine asa ca... nu se pune in curand o so bag la dezmembrat ,daca nu da nimeni banu pe ia asa cum este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 da intradevar , este o combinatie intre un mz 175 , 250 es si un cz de cros carterele motorului , cadrul, roata spate sunt de mz es, rezervorul este de mz es trophi furca fata ,butucul de roata fata , pistonul, cilindrul,chiulasa, evacuarea de cz de cros shumy dan stia de la mine asa ca... nu se pune in curand o so bag la dezmembrat ,daca nu da nimeni banu pe ia asa cum este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 da intradevar , este o combinatie intre un mz 175 , 250 es si un cz de croscarterele motorului , cadrul, roata spate sunt de mz es, rezervorul este de mz es trophi furca fata ,butucul de roata fata , pistonul, cilindrul,chiulasa, evacuarea de cz de cros shumy dan stia de la mine asa ca... nu se pune in curand o so bag la dezmembrat ,daca nu da nimeni banu pe ia asa cum este A cazut oferta cu ambielajul? Astept un bip. Mesaj completat si asta,na!!! Am nevoie de suruburile cu sfera de cadru.Pt .amanunte rog un bip la 0723 297 338 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Alta abandonata si cred ca asa va si ramane ca a cerut cam mult mosu la cate modificari are . IJ 49 din 1950si ceva ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 A cazut oferta cu ambielajul? Astept un bip. Mesaj completat Am nevoie de suruburile cu sfera de cadru.Pt .amanunte rog un bip la 0723 297 338 [sunt cele 3 sau 4 suruburi cu cap sferic fixate in partea dreapta pe cadrul Simsonului,de care se prind legaturile de la atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Cu toate ca asa par, motocicletele si barcile din imagine nu sunt abandonate. Apartin unui domn din M-Ciuc, pasionat de vechituri, majoritatea au si acte insa datorita situatiei actuale este deschis la oferte..... Eu tot imi caut un stoye pt un gat de lup, insa deocamdata nu ne-am inteles la pret, poate in viitor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate