etarulescu Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 Cand o sa am timp o sa fac si foto. Care e interesat direct il pun in legatura cu proprietarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 ce motor are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 (editat) Foto.... Pentru detalii 0765211474-Edy Editat Decembrie 26, 2014 de etarulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Pacat ca nu a tras o folie de ciolofan pe ea, cand era in regula. Acum e doar un morman de rugina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Crede-ma ca nu e un morman de rugina. In fine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 O sa ii dau un telefon zilele astea daca nu il,da poate ne putem intelege ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 La pretu' de 300 euro proprietarul asigura tot in banii acestia si numerele noi, restaurarea ei completa cu repere originale si perfectarea actelor. Plus ca pretul mai este si foarte negociabil. Bonus inca o masina pentru piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Un ij-49 in Arges , acte nu are- prop decedat. Motocicleta este cam toata ,starea cum se vede in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 Nimic despre pretentiile financiare ? Ar fi interesant de stiut. » Post actualizat in 27 Dec 2014 05:30 Ar fi interesant si daca se da pe bucati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucatalin Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 Un număr de telefon pt. Ij??? Ar fi bine să rămână tot în Argeș Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 La pretu' de 300 euro proprietarul asigura tot in banii acestia si numerele noi, restaurarea ei completa cu repere originale si perfectarea actelor. Plus ca pretul mai este si foarte negociabil. Bonus inca o masina pentru piese. Si o masa la KFC ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 Si daca doritorul nu si-l poate permite il fac cadou de sarbatori. » Post actualizat in 27 Dec 2014 19:2699% vandut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 28, 2014 Share Postat Decembrie 28, 2014 Eu din pacate , pana pe data de 15.01 .n am sa ajung in tara , am sa iau legatura cu Edy cand am sa ajung. Sper sa nu o dea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Decembrie 28, 2014 Share Postat Decembrie 28, 2014 E data..... Si ma dau cu capul de pereti ...... ca am pierdut-o la liniuta....De prima data, cand mi-am dorit o clasica, Capri Mk1 a fost prima dragoste. Sper sa ajunga pe maini bune si de o vrea sa o revanda ...sa ma contacteze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 De masa de la KFC nu m-a intrebat nimeni dar de a doua masina(cea pentru piese) m-au intrebat foarte multi. "am inteles ca in pretul de 300 e sunt 2 masini" :eek: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Da, e o informatie de pe FB....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dexporta Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Bună tuturor, Am văzut suficiente "ameninţări cu Remat-ul" în situaţia în care o anumită mobră nu este achiziţionată în x zile/ore/minute/secunde, pentru a-mi aminti nu numai că suntem sălbateci (exact, cu "e") ci şi faptul că mulţi dintre noi nu au niciun fel de compasiune pentru cei ce dedică timp şi, de multe ori, mulţi bani din puţinul pe care îl deţin. De asemenea am văzut colegi care fac din vânzare pieselor acestor mobre un business, care nu ar fi trebuit să existe în situaţia unei pieţe ne umflate artificial de pseudo lipsa acestor piese precum şi prezenţa unor magazine on-line care solicită preţuri europene, toate acestea fiind în detrimentul colegilor care într-adevăr investesc multă energie, pasiune şi bani în recondiţionarea/restaurarea unor bucăţele de istorie. Având în vedere cele de mai sus, şi pentru aceştia din urmă, doresc să fac următorul anunţ: În situaţia în care sunteţi interesaţi de mobre din Bucureşti şi împrejurimi care sunt pe cale să ia drumul funestului Remat şi sunteţi din alte colţuri ale splaiurilor mioritice neavând posibilitatea de a vă deplasa în timp util în zonă, mă ofer să vă ajut cu achiziţionarea/transportul/păstrarea acestora, până în momentul când veţi avea posibilitatea să ajungeţi la locul faptei. Cele de mai sus sunt pro-bono (exceptând gazolina în situaţia în care costul acesteia este simţibil şi, evident, preţul în sine al mobrei) şi în măsura în care timpul etc. îmi va permite (precum şi capacitatea maşinii - un MCV). Îmi pare rău să văd cum unii îşi bat joc de ceea ce alţii preţuiesc şi respectă. Cu respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Laudabila initiativa. Cel mai bine daca ai lasa un numar de telefon, ca doritorii sa te contacteze direct si rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dexporta Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Corect. Mulţumesc de precizare. 0731793900 - Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotaru Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 imbatat cu apa rece. Nu ca ai fi primul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 am gasit o frumusete si am luat-o acasa mai ales ca mi-a facut-o cadou....jawa 175 -1958, primul lucru pe care l-am remarcat este faptul ca suportii manerelor de frana si ambreiaj sunt corp comun cu ghidonul..... CAM00022.jpgCAM00023.jpg CAM00026.jpgCAM00027.jpg , Sa ai mult noroc de ea! Ce norocos ai fost, eu am cautat o viata intreaga Jawa 175 si nu am gasit decat una care na fost de vanzare.Eram dispus sa platesc mult doar ca sa-mi implinesc visul.Am gasit in schimb multe cz-uri tot 175. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 putin polish si e ca nou hardai jaru' sa-i harda cu haluminiu' lor cu tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Ai upgradat LT-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 (editat) Aha,i-am anexat un forceps traby ptr. extractii speciale ..din remat Sti vreo barca de EL,ptr. operatul de mai sus? Editat Februarie 24, 2015 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre.66 Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 putin polish si e ca nou Imag075.jpgImag073.jpgImag065.jpg hardai jaru' sa-i harda cu haluminiu' lor cu tot! varianta mai moderna sau o fi dupa polysh!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate