maryusmaryus Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 "Rica randunica", e la un mosulica in curte. o si vinde daca sunt doritori. detalii pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Mezeueile sunt de vanzare dar se cere 500 e pe bucata,nu stiu daca au acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 abandonata dar poate fi salvata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Depinde la ce pret poate fi salvata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Depinde la ce pret poate fi salvata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Depinde la ce pret poate fi salvata. scrie aici; /index.php?/topic/680474-cumpar-ifa-mz-bk-350/page-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 La pretul asta nu va fi prea curand salvata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tehnicoldtimer Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Mezeueile sunt de vanzare dar se cere 500 e pe bucata,nu stiu daca au acte. bag seama ca ai dat peste unu' bolnav grav de tot la capatana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Asta nu este nimic mi-a cerut o tanti pe un simson sport 10.000 euro "ca stiea ea ca cu atat se vinde in afara"astfel de specimene sunt multe. Un carpati super 1964 interesati il gasesc la bursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Doua Me-zeuri. ma intereseaza cele 2 mz.rog un nr.tel. sau un bip. la 0723297338 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 abandonate undeva la vre-un remat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 abandonate undeva la vre-un remat image.php.jpeg Man, nu mai pune pose d'astea ca bagi lumea prin spitale neuropsihiatrice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Majoritatea de pe aici se califica si fara vizualizari d'astea. Mie mi se pare o poza realista cu privire la valoarea pe care o au fiarele acestea ceva mai la est. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 daca ar fi la noi fi sigur ca era lumea internata in spitale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danikon Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 ma intereseaza cele 2 mz.rog un nr.tel. sau un bip. la 0723297338 de vanzare 3 mz 250 es si 1 buc mz rt tel 0721701101 sau mail ninatutulescu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Oare cat o cere pe kg? Cele 2 mz ereu la 500e bucata si se aflau undeva in hunedoara nu mai am nr de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucatalin Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Am si eu un Mz fara acte de vanzare si un rt fara motor. Amandoua 1000 lei. Mai jos nu le dau pt. ca nu cer mancare. 0755018076 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Am si eu un Mz fara acte de vanzare si un rt fara motor. Amandoua 1000 lei. Mai jos nu le dau pt. ca nu cer mancare. 0755018076 Salut ma intereseza mz rt, imi poti da o poza? Am multe piese de rt iar daca gasesc un cadru cu telescoape fata-spate, aripa spate, juguri si ghidon ,termin un rt. Vand un mz es 175 , inf la 0744835877 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Doua jucari abamdonate, luate azi in mare graba. Una din ele toarce ca un motan in calduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 (editat) Un IJ Jupiter 3 cu atas am gasit si eu saptamana asta.Cum deja am doua motociclete ,am vorbit cu proprietarul si iau atasul maine.Trebuia de azi dar nu am avut cu ce .Dupa ce-l aranjez putin(vopsea,parbriz ,etc....) iil pun la Planeta Editat Decembrie 29, 2012 de marian zcm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 @nime`n`drum ms pana la urma am luat un atas de la schumydan care e ok, un e chiar ce vreau eu da isi face treaba ... oricum daca mai gasesti da`mi de veste ca oricum mai am un prieten care cauta un atas pt un jupiter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Trei Mobre printre care si una model vechi care dealtfel este si cea mai completa , celelalte nu au motor una si cealalta la fel cam incompleta ....a cerut 200 lei pe Mobra 50 care este mai completa . Mobrele se afla la fiare vechi la depozitul de pe centura la podul din Militari unde incepe autostrada spre Pitesti . Ar mai fi si doua Maneturi dar terfelite rau la alt dep de fiare vechi dar la astea deja sa dus un prieten si a vorbit sa-i ia motoarele ca restu nu prea aveai ce recupera . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Salut. Ionele, de la Manet- urile alea vezi daca te lipesti de comenzile electrice de pe ghidon. Sint niste alea de nu au moarte, si simple... in draci. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Salut. Ionele, de la Manet- urile alea vezi daca te lipesti de comenzile electrice de pe ghidon. Sint niste alea de nu au moarte, si simple... in draci. Numai bine. Victore,daca-mi dai o toba originala de Manet ai de la mine un ghidon cu tot cu comenzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Salut. Honda San-e , daca va cadea ceva in mina nu voi uita. Am avut un Manet care mi-a mincat o iarna intreaga. Da' i-am venit de hac. Vara am facut un schimb cu alta gioarsa si nu mai stiu nimic de el. Oricum multumesc ptr. oferta. Comenzile alea sint pe diametrul 22mm. Repet, sint simple, robuste si se pot adapta ptr. orice motocicleta care foloseste ghidon cu diametrul 22mm. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate