Hellryder Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Salutare! S-a anuntat ca maine (Duminica 15 oct 2006) va fi probabil ultima zi cu vreme buna de mers cu motorul la drum lung din anul asta. Asa ca m-am gandit sa iesim la o plimbarica. Plecare de la Arc la ora 9.30, mers frumos in grup pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Cheia - Sacele - Predeal - Sinaia - Targoviste - Bucuresti. Fara excese, fara figuri si fara bravade. Viteza de croaziera - 100-110 km/h. Va fi doar o plimbare, ne mai si oprim sa mai admiram peisajul. Cine se baga? Daca vreti detalii, lamuriri sau aveti intrebari, ma gasiti la tel 0726.850.334 Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 (editat) eu deja am baut, deci ies din calcul Editat Octombrie 14, 2006 de lordloth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 I'm in!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 14, 2006 Autor Share Postat Octombrie 14, 2006 eu deja am baut, deci ies din calcul Ai baut motoreta, ce ai baut? Plimbarea asta e MAINE, Duminica 15 oct de la ora 9.30. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Ai baut motoreta, ce ai baut? Plimbarea asta e MAINE, Duminica 15 oct de la ora 9.30. Ry. Tuica si bere, imi pare rau, daca nu as fi avut maine musafiri as veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 parca si astazi au plecat niste oameni din buc , am inteles ca vreo 15, si 7sau 8 din ploiesti. m-as baga si eu...daca ziceti ca treceti prin pl. stabiliti ora...sa vedem. ce si cum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 14, 2006 Autor Share Postat Octombrie 14, 2006 parca si astazi au plecat niste oameni din buc , am inteles ca vreo 15, si 7sau 8 din ploiesti. m-as baga si eu...daca ziceti ca treceti prin pl. stabiliti ora...sa vedem. ce si cum.. Pai ne vedem la intrare in Ploiesti. Daca ne strangem la 9.30 la Arc, o sa plecam la 10 cel tarziu, si ajungem la 11 in Ploiesti, ca e aglomerat pana acolo. Deci hai sa stabilim la ora 11-11.15 intalnire la benzinaria Petrom de la Ploiesti, pe centura, cea de unde incepe Turbo Zone. E bine? Sper ca e destul de explicit cum am descris... Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 sa stii ca nu stiu de ''turbo zone'', dar cred ca spui de benzinaria petrom de la ..metro-praktiker. dar cred ca mai sunt doritori din pl , sa vina. am sa vb sa vedem pana diseara cine se mai anunta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 14, 2006 Autor Share Postat Octombrie 14, 2006 Asa asa... aia e benzinaria. De acolo se merge direct pe drumul spre Valenii de Munte. Aduceti gasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 mai , imi faci pofta dar parca n as lua XX ul ca drumul ala "inapoi" prin sinaia nu i cel mai "bun" iar de 100 - 110 unde pana mea ca sunt doar 2 - 3 zone de alergat ( pana in brasov, adicalea) deci..cred ca o "caprita" ar fi ok eventual poate o luam prin rucar inapoi ( bran..etc ) ca i la fel ( ba poate si mai bun ) ca cel prin sinaia - tg ca fiind sfarsit de sezon cred ca i o frumusete natura pe acolo ce zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Din pacate eu nu pot merge... Merci de invitztie oricum, Radu... Sa avetzi drum bun... eu stau cu nevasta sa fac pregatire, ca luni da examenul auto... Bafta shi asfalt uscat!!! A... shi nu mai am nici asigurare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 (editat) as fi mers si eu, dar nu ma lasa parintii. Naspa! dar va doresc din suflet sa va distrati. si sa faceti poze si pt mine, da? Editat Octombrie 14, 2006 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DavidBMW Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 as veni si eu da nu ma tine cureaua si mai important bateria va urez asfalt uscat si ma alatur grupului macar in suflet si'n simtiri daca in persoana imi e cam greu. Da ma fac eu mare! Merci insa de invitatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 se pare ca ma voi alatura grupului...alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 of de ce se nimeresc zilele proaste (din mai multe pct de vedere) cand plecati voi la plimbarica.... o sa balesc atunci cand voi vedea pozele lui Hellryder... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 (editat) hai mai repede acasa cu pozele Editat Octombrie 15, 2006 de silvi28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 pai bina ma, cam tarziu... sambata am fost deja ca o iesire... acu e oricum cam tarziu (si ma cocenteaz raz rau sa scriu corect... da ma concentrez nu gluma... dupa mici vin, bere, mici... hai ca-mi iesi)... numa bine, inante sa scriu tampenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 A fost.... super tareee! acum am intrat pe usa Inca o plimbare geniala prin raiul drumurilor intortocheate: Cheia-Brasov - Siriu - Nehoiu - Buzau - Bucuresti. L-am cam alergat pe Hellryder .. si pe marcos cu fzr-ul de 1000... si pe Baiazid care avea "bagaj" mult Superbe serpentinele.... si peisajele de toamna.. si barajul Asteptam pozeleeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Foarte tare ! Si noi tot la Siriu am fost [printre altele]. Pe la ce ora ati ajuns acolo ? Batea un vant de era sa decolez de vreo 2 ori ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Poza in Ploiesti: Marcos, Ray si Cristina Ray Motor Dan Chelsoi Virago La Cheia Undeva in Brasov Barajul de pe valea Siriului The Band: S-a mers ok, 100-140 pana in ploiesti. Serpentinele Cheia - Brasov un deliciu. Drumul pe valea siriului are parti bune si rele. Gropi destule din pacate. Despre partile neplacute ... sa scrie cine stie ca eu am ajuns in buc inainte. /index.php?...c=65635&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 mama, ce invidioasa sunt!!! cred ca a fost de belea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 A fost... dar acum sunt mahnit de ce s-a intamplat cu coloana de motociclisti.. ma oftic ca nu stiu multe detalii despre ce s-a intamplat... sper sa nu fie grav! later edit: un baiat e la urgente la Floreasca.. mergem sa vedem despre ce e vb. acum. Starea lui e stabila din cate am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 ce s-a intamplat? adica a fost vreu accident??? spuna mai multe......doamna fereste.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Cateva poze si de la mine ... A fost un traseu fain, pacat ca s-a terminat urat /index.php?showtopic=65635 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Salutare baieti!!!...imi pare rau ca nu am putut participa la toata plimbarea si imi pare si mai rau daca chiar s-a intamplat ce se vorbeste pe aici.Sper sa nu fie nimic grav Ps:mi-a parut bine de cunostinta Baiazid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate