draku Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) Nu pot pleca decat pe la pranz. Ferry este la orice ora? info: http://www.thassos-ferries.gr/schedule-ro.html recomand ferry din Keramoti. e mai putin de mers pe apa, mai ieftin si, cel mai important, are program mai lung decat cel din Kavala Editat Iunie 8, 2011 de draku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 da sunt toata ziua, nu stiu noaptea, cam la fiecare 30 min sau ora cred. mergeti? Noaptea nu sunt. Programul variaza in functie de zi. http://www.thassos-ferries.gr/schedule-en.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Nu este clar programul. Importanta este ultima cursa sa o corelez cu cca 10 h de mers din Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 8, 2011 Autor Share Postat Iunie 8, 2011 Nu este clar programul. Importanta este ultima cursa sa o corelez cu cca 10 h de mers din Buc. puteti veni sambata dim cu manuel & co. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Doru, pe traseul tau, mers omeneste ( 10km peste limita de vit), cu alimentari la 250 km, cat se face? La Keramoti inteleg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) sal!ce ma maninca talpa si pe mine......dar am fost acum o luna,eu recomand Potos-ul,este cel mai animat loc de pe insula.sunt citeva hoteluri chiar in apropierea falezei iar terasele........super OK!Recomand terasa IRENE.In legatura cu drumul ,merita sa merge-ti macar intr-un sens (de preferat la intoarcere)pe ruta KERAMONTI- XANTI-ZLATOGRAD-STARA ZAGORA.........este un fel de transfagarasean cu multe curbe si peisaje superbe.Distanta pe acest drum de la Keramonti pana la Giurgiu fix 550km!!!!!!!!!!! din care doar 150km sunt mai grei in rest media este de peste 100...Drum bun si distractie placuta Editat Iunie 8, 2011 de sorin das Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 sal!ce ma maninca talpa si pe mine......dar am fost acum o luna,eu recomand Potos-ul,este cel mai animat loc de pe insula.sunt citeva hoteluri chiar in apropierea falezei iar terasele........super OK!Recomand terasa IRENE.In legatura cu drumul ,merita sa merge-ti macar intr-un sens (de preferat la intoarcere)pe ruta KERAMONTI- XANTI-ZLATOGRAD-STARA ZAGORA.........este un fel de transfagarasean cu multe curbe si peisaje superbe.Distanta pe acest drum de la Keramonti pana la Giurgiu fix 550km!!!!!!!!!!! din care doar 150km sunt mai grei in rest media este de peste 100...Drum bun si distractie placuta Eu vreau sa ma duc si peste o luna ..ca atunci am ceva preplatit acolo din feb ..dar tot asa ,ma mananca si acum .Si eu sunt curios cu drumul ala pe zlatograd..cred ca mobrei i-ar placea.Am tot citit ce a zis "foxbat" si suna asa a provocare. HAI !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 8, 2011 Autor Share Postat Iunie 8, 2011 Doru, pe traseul tau, mers omeneste ( 10km peste limita de vit), cu alimentari la 250 km, cat se face? La Keramoti inteleg! nu se poate merge cu 10 km peste limita de viteza, bulgaria e toata plina de restrictii 50, 60 ..etc. in orice caz mergand in jur de 140 pe sosele goale fara risc max 8 ore pana la keramoti. poti lua in calcul 10 dar nu mai mult. PLECAREA ORA 7:00 PETROM GIURGIULUI DUPA CAPATUL TRAMVAIELOR PE DREAPTA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Salutare, va rog sa ma ajutati putin, e configurata bine ruta ? Nu am GPS sa pot vedea formatul Garmin. Rog pe cine stie sa traseze ruta si prin Stara Zagora - Zlatograd - Xanti (drumul prin munti) ca nu pricep care e drumul nou. Multan mult si scuze de deranj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 9, 2011 Autor Share Postat Iunie 9, 2011 pare ok. compara si tu cu asta: http://img202.imageshack.us/img202/6/tassos2.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Cred ca sunt la fel, ideea e ca se tine E85, cu exceptie scurtatura Veliko Tarnovo - Nova Zagora - Svilengrad. Apoi, la intersectia cu E90 (A2) o tii pe autostrada, e ok? Multam mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) Rog pe cine stie sa traseze ruta si prin Stara Zagora - Zlatograd - Xanti (drumul prin munti) ca nu pricep care e drumul nou. Multan mult si scuze de deranj! Mie treaba mi se pare simpla. Mergi pe E 85 : BucureÂşti - Giurgiu - Ruse - Bjala - Veliko Tarnovo - Stara Zagora - Haskovo. La Haskovo mergi in continuare pe drumul 5 in directia Kardzhali. Dupa Kardzhali la Balabanov faci dreapta pe drumul 508 ... Pentru restul am pus o harta ce contine toate informatiile lamuritoare despre zona. Sper sa ajute ... Editat Iunie 9, 2011 de Old Steed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Salut Doru,salut Emanuel ,acum imi pregatesc si eu motorul si restul,sambata dimineata la 7 sunt la Mihai.Sper sa avem vreme buna.Am inteles ca intoarcerea este luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 10, 2011 Autor Share Postat Iunie 10, 2011 dada luni devreme plecam inapoi. hai ca ma duc sa ma echipez. ne vedem acolo maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 dada luni devreme plecam inapoi. hai ca ma duc sa ma echipez. ne vedem acolo maine! Nu foarte devreme pt ca feriboturile pleaca dupa 8 din Thassos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Sa traiesti Batrane Armasar! Am intuit traseu', da' nu eram sigur. Calatorii frumoase tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Am incercat sa rezerv o camera pe booking dar nu mai sunt libere(poate din cauza ca e prea din scurt). Credeti ca la fata locului pot gasi ceva liber si decent calitate/pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Am incercat sa rezerv o camera pe booking dar nu mai sunt libere(poate din cauza ca e prea din scurt). Credeti ca la fata locului pot gasi ceva liber si decent calitate/pret? nu cred ca vor fi probleme cu cazarea .eu recomand orasul potos.cum intri in oras la 100m se face o alee la dreapta in jos,acolo gasesti citeva hoteluri(incearca hotel potos).drum bun si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 10, 2011 Autor Share Postat Iunie 10, 2011 Am incercat sa rezerv o camera pe booking dar nu mai sunt libere(poate din cauza ca e prea din scurt). Credeti ca la fata locului pot gasi ceva liber si decent calitate/pret? gasesti sigur, nu e aglomerat.noi am ajuns la ferry la 14:45 plecati la 7. am oprit de 3 ori la alimentari 19-15 min. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 nu ca mi-as fi facut griji............... dar bine ca ati ajuns la destinatie , sejur placut va doresc , noi am ramas aici sa ne ploua ! mergem sa patinam la Mall . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Cum este vremea acolo,ca aici curge o ploaie care este tocmai buna ca sa te tina in casa ,la numarat bani si conceput copii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Pentru plecarea de simbata dimineata au confirmat deja Virgil si phantom-kawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Pentru plecarea de simbata dimineata au confirmat deja Virgil si phantom-kawa. Si eu am confirmat cand Manuel KTM si-a dat acceptul dupa ce am intrebat. 6.45 la Petrom.Daca s-a modificat ceva anuntati,un sms ceva. 0732465102 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 11, 2011 Autor Share Postat Iunie 11, 2011 e soare baaaaaa!!! si tatziki pe saturate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Cum este vremea acolo,ca aici curge o ploaie care este tocmai buna ca sa te tina in casa ,la numarat bani si conceput copii. SOAREE APA CRISTALINA BEREE CALAMARI NISIP AURIUUU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate