SorinSenior Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 (editat) Magarul Vasile ne-a intampinat cu "Bine-ati venit" si "Pune mana pe Vasile sa-ti mearga motorul bine". Editat August 14, 2011 de SorinSenior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 cine a scris pe cearceaful ala .. cumva promotie bac 2011? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 14, 2011 Autor Share Postat August 14, 2011 (editat) cine a scris pe cearceaful ala .. cumva promotie bac 2011? Am inteles ca cearceaful este scris de mai multi ani (nu se mai stie de cine, probabil un om simplu). ... si e foarte probabil s-o fi facut-o la misto. . Editat August 14, 2011 de SorinSenior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 A fost o petrecere pe cinste se pare,imi pare rau ca nu am venit.P.S:Nea Mihai e criminal cu magarul ala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Bravo, fratilor, bairam de inalta tinuta, ca pe vremea tineretilor mele. Mi-a placut tare mult la voi, datile viitoare n-o sa va ratez cu niciun chip... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 ...nu am putut sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 15, 2011 Autor Share Postat August 15, 2011 Mai aproape de Dumnezeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratufm Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Asta a fost cea mai tare partida de skandenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 15, 2011 Autor Share Postat August 15, 2011 Multumiri lui Ciprian si fratelui lui pentru organizare. Au fost gazde "boieresti". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 cine a scris pe cearceaful ala .. cumva promotie bac 2011? E facut undeva prin anul2000 de doi copilasi de 10 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 (editat) Vin rar la Boboci si de fiecare data nu ma satur sa stau alaturi de voi tovarasi pe 2 roti .Pe unii va stiu pe altii va descopar la o tuica, ori un git de vin,si ma bucur cu fiecare cunostinta nouo pe care mi-o fac.E frumos la Boboci si propietarii sint baieti de toata isprava mi-ar parea tare rau sa se piarda obiceiul asta anual...imi pare numai rau ca locul se paragineste..ma gindesc ca am putea sa ne stringem mai des acolo..ma gindesc ca poate am putea ajuta in vreun fel oamenii astia de treaba sa mentina locatia pe linia de plutire..ar fi mare pacat sa se naruie si mai rau. Exista ceva magic in acel loc...si dincolo de cuvinte sint oamenii lui..Va multumesc ptr ospitalitate. Editat August 15, 2011 de aliance-steel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Cric lateral vegetal Âşi imobilizator "pă curea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexic92 Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 buna,sunt unul din oamenii care nu a ajuns la baile boboci ca m-am ratacit,am fost la 30 de km cred de mizil,m-am dus la bucuresti mi-am luat un m72,si in drum spre mizil am adormit si soferul s-a incurcat rau de tot,cand m-am trezit eu pe unde suntem eram la aproape 200 km de mizil cred ,imi pare rau ca nu am ajuns ca am vazut pozele si sunt foarte faine, Lolo data viitoare sper sa iasa mai bine, felicitari tuturor celor care au ajuns...si sa ne auzim cu bine data viitoare...va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 ...."sa iasa mai bine" - NU MAI LUA SOFER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratufm Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Salutare !!! vreau sa va anunt aici ca am creat un cont de facebook cu numele de Baile Boboci https://www.facebook.com/profile.php?id=100002804812898&ref=ts unde am postat fotografii de la intrunirea din data de 12-14 august 2011 , de la intrunirea comunistelor din data de 20-22 august 2010 , de la intrunirea din data 3-5 oct. 2010 si de la intrunirea din 2-4 oct. 2009 . am cautat si profilele voastre de facebook si am dat adaugare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bl00ndyss Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 DAca mai are cinva poze la la intalnirea de la baile boboci ce nu sunt postate plsss contact me:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Salutare !!! vreau sa va anunt aici ca am creat un cont de facebook cu numele de Baile Boboci https://www.facebook.com/profile.php?id=100002804812898&ref=ts unde am postat fotografii de la intrunirea din data de 12-14 august 2011 , de la intrunirea comunistelor din data de 20-22 august 2010 , de la intrunirea din data 3-5 oct. 2010 si de la intrunirea din 2-4 oct. 2009 . am cautat si profilele voastre de facebook si am dat adaugare . CIudat profil mosule! nu pot sa vad nimic din poze,nu am cont pentru ca nu exist!totusi poza de profil e a mea e cortul meu si motorul meu in ea.TI_o fac cadou(poza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratufm Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 CIudat profil mosule! nu pot sa vad nimic din poze,nu am cont pentru ca nu exist!totusi poza de profil e a mea e cortul meu si motorul meu in ea.TI_o fac cadou(poza). pai ... domnu' Lantz daca nu vrei sa fii vazut pe facebook ... iti poti face doar un profil fara fotografiile tale si fara sa fii trecut cu numele tau CONTUL TAU PE FACEBOOK EXISTA !! te-am gasit putin mai devreme si ti-am dat add de pe acel profil . daca o sa iti faci cont o sa observi ca am stat si am uploadat in jur de 1300 de fotografii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 ..nu am cont pentru ca nu exist... treci la bere, lasa sucurile.. ...CONTUL TAU PE FACEBOOK EXISTA !! ... nu e el, e frati-sau al mic.. in seara aia am numarat vreo patru.. o fi fost de la bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratufm Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 treci la bere, lasa sucurile.. nu e el, e frati-sau al mic.. in seara aia am numarat vreo patru.. o fi fost de la bere? waaaaaaaai !!!! asta micu era transformaaaat ) =)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bl00ndyss Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 super mega ultra giga tera faina intalnire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenaozn Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 Ne-am simtit foarte bine si va multumim pentru rabdare(probleme tehnice)si intelegere. Sunteti oameni !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Inca ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate