Bibi40k Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 ati mai mers, cum fu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 Â Â Â Â Â Â Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 Hai sa mai facem una. Maine si poimaine. Identica. Apoi poate mai facem una, si sambata inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 (editat) am ajuns si eu (0:15 @militari). banuiesc ca si restu e de mult acasa. multumiri Iulia pt. gazduire si toate cele (tre sa ne vedem sa ma achit si eu). noapte buna. Editat Septembrie 4, 2011 de Angrenaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 da da ,ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 astept poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pcaalex Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Salutare la toata lume a fost excelenta plimbarea ,asa da, am mers toti si am tinut ritmul asa cum trebuie ,abia astept sa mai gasim un traseu comun si sa ne reantalnim cu moto,adresa mea de yahoo pcaalex2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldo Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 (editat) Salutare la toata lume a fost excelenta plimbarea ,asa da, am mers toti si am tinut ritmul asa cum trebuie ,abia astept sa mai gasim un traseu comun si sa ne reantalnim cu moto,adresa mea de yahoo pcaalex2004. Ai uitat sa mentionezi ceva : Buna Palinca Eu si Angrenaj (Ionut) avem o curiozitate . De ce a vrut motocicleta alba se ne ia in brate , pe centura Ploiestiului ? Daca va este prienten , sau ati auzit ca un motociclist a luat o curba pe contrasens si era sa produca un accident frontal , cu 2 motociclete , va rog ne spunteti si noua cauza. De curiozitate . Nu este penibil ca 2 motociclisti sa se loveasca frontal ? Editat Septembrie 5, 2011 de aldo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 da, si eu, cred c-ar trebui sa deschidem topic la Accidente (era 2.05pm, centura Ploiesti spre Valeni). Cica ar fi fost o busa alba, parca avea si ceva rosu pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 o busa alba cu rosu pe ea am vazut spre constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 aha, deci de asta nu stia sa incline motoru pe curbe, acolo prin Ct-a o forjeaza in linie dreapta. aplicand axioma: daca te cheama Dan(iel) ai Busa , rezulta ca era un Dan cu busa din c-ta. Spre deosebire de cei doi Dan-i cu buse care au fost cu noi, care stiu sa le foloseasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 5, 2011 Autor Share Postat Septembrie 5, 2011 Dap, super plimbarica, mai ales asfaltul proaspat turnat dincolo de Miercurea Ciuc (zona Homorod). Vremea a tinut cu noi, grupul s-a mentinut unit pe drum, locatia sper ca v-a placut, cu focul de tabara promis...deja ne gandim la urmatorul traseu : Cazane - Portile de Fier? Ne gandim si facem topic nou p.s. trebuie sa invat sa dau cu pumnul in oglinzile celor care incearca sa ma scoata in decor in timp ce ii depasesc...ca au fost 3 la numar de data asta (plus un catel mic sinucigas )) Merci baietilor din urma mea care au aranjat conturile pt mine )) lool, rad eu acum, dar atunci eram.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Super si plimbarea si destinatia dar mai ales gasca. Acum asteptam si noi sa ne trimiteti pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 (editat) Ai uitat sa mentionezi ceva : Buna Palinca Eu si Angrenaj (Ionut) avem o curiozitate . De ce a vrut motocicleta alba se ne ia in brate , pe centura Ploiestiului ? Daca va este prienten , sau ati auzit ca un motociclist a luat o curba pe contrasens si era sa produca un accident frontal , cu 2 motociclete , va rog ne spunteti si noua cauza. De curiozitate . Nu este penibil ca 2 motociclisti sa se loveasca frontal ? Nu este vorba de busa alba care a fost cu voi. Busa era de mult departe, a luat-o prin mijlocul Ploiestiului nu pe centura cu destinatia Buzau / Constanta si nu a iesit deloc pe contrasens si mai ales sa faca accident. Nu faceti confuzie. Editat Septembrie 5, 2011 de undacover Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldo Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Nu este vorba de busa alba care a fost cu voi. Busa era de mult departe, a luat-o prin mijlocul Ploiestiului nu pe centura cu destinatia Buzau / Constanta si nu a iesit deloc pe contrasens si mai ales sa faca accident. Nu faceti confuzie. Nu facem . Era la dus, sambata , nu la intors . Dan era pe Cheia in acel moment . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Nu facem . Era la dus, sambata , nu la intors . Dan era pe Cheia in acel moment . Si dovada clara: 03-sept-2011 02:03pm data in fileinfo pus de aparat La capatul cheiei in drum spre il refugio dupa ce doar am coborat juma de cheia dinspre brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 motorul respectiv era alb si cu o dunga rosie (cel putin pe stanga), vizibila din fata. Cineva din grup a zis ca ar fi hayabusa, mie mi s-a parut ceva mai suplu ... Mai mult de atat nu imi aduc aminte, modelul de motor era ultimul lucru care ma preocupa cand venea ala fix in mine; point fixation imi mai 'lipsea' ... revenind, axioma aia de mai sus era poanta noastra de sambata, avand doi Dan cu buse (alba si argintiu-albastru), am emis noi regula ca "daca te cheama dan, trebuie sa ai busa' . N-a fost vorba nici un moment ca cel de pe contrasens ar fi fost din grup. Catalin zicea ca era una cu rosu spre C-ta. daca eu am generat confuzie, scuzele mele. Revenind on topic, pregatesc pozele si le trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 5, 2011 Autor Share Postat Septembrie 5, 2011 Revenind on topic, pregatesc pozele si le trimit. Pe tine te astept , Ionut...hai ca toata lumea asteapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 aha, deci de asta nu stia sa incline motoru pe curbe, acolo prin Ct-a o forjeaza in linie dreapta. aplicand axioma: daca te cheama Dan(iel) ai Busa , rezulta ca era un Dan cu busa din c-ta. Spre deosebire de cei doi Dan-i cu buse care au fost cu noi, care stiu sa le foloseasca. Dan mai au si choppere , nu stiu care zicea ca Dan au numa motoare de peste 1000cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 (editat) gata, ai link pe mail (verificat). inca putin si adormeam cu capu pe laptop (pillow-top); am datorii la somn: V-S (5h), S-D (4+h), D-L (6h). ieri am facut peste 550km, din care 80 prima oara cu pasager, iar ultimii 300 pe bezna. daca nu reincepeam serviciu azi, cred ca dormeam toata ziua. mai am 1-2 filmulete, marturia lu alex ca nu mai pupa palinca ever, dar trebuie convertite intai... mai dureaza. @SloiLord: pai n-ai dragstar de 1100cm3 ? Editat Septembrie 5, 2011 de Angrenaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 gata, ai link pe mail (verificat). inca putin si adormeam cu capu pe laptop (pillow-top); am datorii la somn: V-S (5h), S-D (4+h), D-L (6h). ieri am facut peste 550km, din care 80 prima oara cu pasager, iar ultimii 300 pe bezna. daca nu reincepeam serviciu azi, cred ca dormeam toata ziua. mai am 1-2 filmulete, marturia lu alex ca nu mai pupa palinca ever, dar trebuie convertite intai... mai dureaza. @SloiLord: pai n-ai dragstar de 1100cm3 ? Ba da, dar am stipulat ca peste 1000cc Poza pe care am facut-o eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate