G30RG3 Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 George, ti-ai refacut viespea ? sau vii cu altceva ? Salut, da mi-a reparat-o, nu 100%, adica mai am codita sparta si semnale fata(care trebuie sa mi le cumpar/instalez azi dupa munca), dar e ok. Ne vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 deci cine se mai baga in echipa ca maine e plecarea si vremea se anunta frumoasa tot week-endul ? am sunat un prieten din severin si deja se intereseaza de cazare acolo pentru maine cu loc de gratarel si tot ce trebuie pentru a ne simti bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 deci cine se mai baga in echipa ca maine e plecarea si vremea se anunta frumoasa tot week-endul ? am sunat un prieten din severin si deja se intereseaza de cazare acolo pentru maine cu loc de gratarel si tot ce trebuie pentru a ne simti bine. ataaat! hai cu grataru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 aici ar fi cazarea (65 lei pe noapte de om cu mic dejun inclus.): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 aici ar fi cazarea (65 lei pe noapte de om cu mic dejun inclus.): mamaaa... e bestial... vreau si eu detaliile... poate om ajunge si noi odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 mamaaa... e bestial... vreau si eu detaliile... poate om ajunge si noi odata... Pensiunea La Ponton din Eselnita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Pensiunea La Ponton din Eselnita thank youuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Dap, arata super....gata, nu ne mai sucim. Mergem si vedem! Va aratam poze cand ne intoarcem sa va ofticati )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Nu merge nimeni pana la Anina in prima zi? Eselnita mi se pare mult prea aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 normal ca dupa ce ne cazam vizitam pana spre seara imprejurimile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Nu merge nimeni pana la Anina in prima zi? Eselnita mi se pare mult prea aproape... Detalii, detalii....important este ca mergem Am zis , haha Stabilim impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) Bah! M-am lamurit. Voi sunteti din aia care pleaca la pranz, merg cu 200 dar fac pauza juma' de ora la fiecare 50 km, se cazeaza la 4 dupa-amiaza si apoi pierd vremea la terasa pana la miezul noptii. Editat Septembrie 23, 2011 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Dap, arata super....gata, nu ne mai sucim. Mergem si vedem! Va aratam poze cand ne intoarcem sa va ofticati )) you do so... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brain Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Eu am stat anul trecut prin mai la pensiunea aia. E curata si merita pretul rostit mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 E clar, viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn (si bere, tuica, visinata, etc). M-am cam saturat sa caut(am) cazare noaptea pe drumuri. Dane, tu aveai o camera de-aia de montat pe tankbag, sau ceva de genu ? mi-a facut cu ochiu un GoPro HD, dar e o caruta de bani, si mai scumpa de cat gumele noi pe care le-am pus. @Marius: nu suntem de-aia sa se opreasca din 50 in 50, ar fi chiar enervant. la 600km intr-o zi, nu prea ai timp de atatea opriri. O masa de 30-45min, alimentare si regrupare. Insa cu plecatul la pranz, ne-ai subestimat. Ultimele dati, am plecat in final la 1, 2pm... si am ajuns pe noapte. incercam sa nu se mai repete. Ziua s-a scurtat deja. Pana una alta, in care topic discutam plecarea ? in asta sau in ala cu Cazane- Portile de fier (link-ul de acum o pagina) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 nu stiu nici eu exact care topic asa ca postez in ambele uneori eu zic sa facem deja rezervarile pentru noi cei care mergem sigur, suntem 4 deja, Eu, Iulia, Ionut si George, corect ? mai astept pana la 6 si alte confirmari si incep sa sun dupa camere (duble) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Pana la urma cati mrg la Cazane maine, si se cazeaza acolo? As vrea sa merg si eu, dar mai sunt libere 2 camere la Ponton, eu vin singur Daca se merge dati mi un bip la 0736405954 DAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Bah! M-am lamurit. Voi sunteti din aia care pleaca la pranz, merg cu 200 dar fac pauza juma' de ora la fiecare 50 km, se cazeaza la 4 dupa-amiaza si apoi pierd vremea la terasa pana la miezul noptii. Vaiiii, cum de ne-ai "citit", hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Bibi da mi si mie nr tau de tel, te sun eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 intalnirea / plecarea la 10 AM in parcarea Carrefourului de la intrarea pe autostrada Buc - Pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 24, 2011 Autor Share Postat Septembrie 24, 2011 sa aveti drum bun si uscat fara incidente , si asteptam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate