Sicilyano Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Deci ramane stabilit pentru ora 8:00 plecarea de la MC iuliu maniu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 asa e... e rupt intre obarsia lotrului si lacul vidra. de la voineasa e cat de cat ok. @Roxynel: eu zic ca intra mai bine o bere in bucuresti sambata seara! a doua zi nu tre sa ne facem griji ca ne doare capul! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 14, 2011 Autor Share Postat Septembrie 14, 2011 Sa inteleg ca ultima experienta la litoral nu ti-a prins prea bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 am avut ceva balans la intoarcere... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Este o idee foarte buna sa ne impartim in 2 grupuri, unul cu cei care vor ramane peste noapte si unul care se vor intoarce sambata seara. Cei care vom ramane o nopate nu vom merge racing, ci in plimbare, opriri, poze, etc. Nu ne grabim. Cat despre ora, o sa stabilim vineri, cei care vom ramane peste nopate putem pleca lejer si pe la un 9.30 dimineatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Unde o sa dormim ?ca vreau si eu sa ma alatur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Unde o sa dormim ?ca vreau si eu sa ma alatur O sa vedem la fata locului...nu e nimic stabilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Ok,mă bag si eu cu un NAKED si haine groase + o votka sa ne țină de cald ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 cum facem cu benzina? din ce vad e o benzinarie no_name in novaci. urmatoarea ar fi in brezoi (petrom) la 128 km sau voineasa 90 km tot no_name. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 cum facem cu benzina? din ce vad e o benzinarie no_name in novaci. urmatoarea ar fi in brezoi (petrom) la 128 km sau voineasa 90 km tot no_name. Daca vreti sa evitati benzinaria din Novaci, puteti alimenta in Horezu (OMV) sau la Ciupercenii de Oltet (Petrom mic, pe stanga cum mergi spre Targu Jiu). Ar trebui sa va tina gazul pana la Brezoi (Horezu-Brezoi = 165 km; Ciupercenii de Oltet-Brezoi = 145 km). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 (editat) salut oamenilor, parca era vorba de intors in aceeasi zi, acum se ramane peste noapte? daca era vb de o zi poate ma bagam( tre sa vad o estimare e costului benzinei intai, si sa vad azi cat iau la salariu ) astept vesti mentionez ca nu sunt reisar.(120km/h pare cam mult ) Editat Septembrie 15, 2011 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 pai grupul care pleaca la 8 dimineata are intoarcere in aceeasi zi .. ai zx6r si 120 ti se pare mult .. marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Duminica pe 18 mai merge careva pe Transalpina cu intoarcere pe Transfagarasan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 pai grupul care pleaca la 8 dimineata are intoarcere in aceeasi zi .. ai zx6r si 120 ti se pare mult .. marfa e bine daca oamenii se-ntorc in aceeasi zi. cred ca ma bag. viteza e viteza, indiferent de sursa ei, 120 e mult parca au lasat niste oamni nr de tel pe-aici, vineri seara am sa confirm. grupul incepatorilor, cu ce viteza va merge? noroc! Duminica pe 18 mai merge careva pe Transalpina cu intoarcere pe Transfagarasan? ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 e bine daca oamenii se-ntorc in aceeasi zi. cred ca ma bag. viteza e viteza, indiferent de sursa ei, 120 e mult parca au lasat niste oamni nr de tel pe-aici, vineri seara am sa confirm. grupul incepatorilor, cu ce viteza va merge? noroc Nu exista grupul incepatorilor, ci doar cei care se vor intoarce in aceeasi zi si cei care vor ramane peste noapte... Cei care raman peste noapte eu zic sa ne intalnim in acelasi loc, dar la ora 09.00...Va rog sa postati cei care raman o noapte sa stim cati vom fi, eventual poate facem si vreo rezervare pe undeva pe drum, poate pe la Ranca... ai pm Nu exista grupul incepatorilor, ci doar cei care se vor intoarce in aceeasi zi si cei care vor ramane peste noapte... Cei care raman peste noapte eu zic sa ne intalnim in acelasi loc, dar la ora 09.00...Va rog sa postati cei care raman o noapte sa stim cati vom fi, eventual poate facem si vreo rezervare pe undeva pe drum, poate pe la Ranca... Pana acum suntem 5 care vom innopta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 o lista cu cele 2 grupuri pls? Eventual o pers de contact pt fiecare din ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 15, 2011 Autor Share Postat Septembrie 15, 2011 (editat) Ok. Cei care mergem o tura de o zi ne vedem la ora 8.00, ceilalti cum credeti dar cu cazarea la Ranca in weekend e cam dubios , in sensul ca e cam plin. Eu plec cu prima serie. Narcis - 0751089669 Editat Septembrie 15, 2011 de NarciusZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sicilyano Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 si eu tot din prima serie sunt 0765216197 Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Din grupul celor care vom innopta Alin 0745017033 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Eddie 0762 960 910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Eddie 0762 960 910 tu din care grup faci parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 ala de vrea sa ramana peste noapte ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 voi facetzi popasul intai la ranca sau intai mergetzi la cota 2100 si apoi va intoarcetzi la ranca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 voi facetzi popasul intai la ranca sau intai mergetzi la cota 2100 si apoi va intoarcetzi la ranca ? Nu ne-am hotarat, o sa vedem si in functie de vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Deci cei care ramanem overnight ,ne vedem la 9:00 !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate