mihai_2b3 Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 din pacate eu am fost cu masina de data asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) ce se-nclina tipul ala incepator cu kawa Editat Septembrie 26, 2011 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Buna initiativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) ce se-nclina tipul ala incepator cu kawa pai tipu' cu kawa sa intors si mi-a cerut sa-i fac si lui cateva poze (in prima poza a trecut cu pasager, dupa care l-a dat jos sa-mi tina de urat ) ... deci stia ca-i pozat... poate d-aia. restul sunt instantanee. si mai stii daca nu-i pus la misto semnu. Buna initiativa esti si tu prin poze ? Editat Septembrie 26, 2011 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) Frumos unde sunt facute pozele ? LE - scuze, acum am vazut in sub-titlu Editat Septembrie 26, 2011 de Seb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 asta e un fel de mulholland ..soseaua aia din america, unde tot stau fotografi in curbe si apoi posteaza poze pe net. pai tipu' cu kawa sa intors si mi-a cerut sa-i fac si lui cateva poze (in prima poza a trecut cu pasager, dupa care l-a dat jos sa-mi tina de urat ) ... deci stia ca-i pozat... poate d-aia. restul sunt instantanee. si mai stii daca nu-i pus la misto semnu. eu chiar daca stiu ca-s fotografiat, filmat tot nu pot sa ma-nclin atat cu semnul asa e, cine stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 esti si tu prin poze ? Nu,eu am fost la Rosia Montana in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonardsen Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 sunt si cativa participanti la tura din Delta 2011 ( brasoveni ) se intorceau de la Enisala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 eu chiar daca stiu ca-s fotografiat, filmat tot nu pot sa ma-nclin atat Eu chiar nu inteleg ce te minunezi atat. Eu nu vad nimic spectaculos in pozele astea. Toti par sa mearga relaxat si fara sa forteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Share Postat Septembrie 26, 2011 Eu chiar nu inteleg ce te minunezi atat. Eu nu vad nimic spectaculos in pozele astea. Toti par sa mearga relaxat si fara sa forteze. asta nu mergea chiar relaxat ... nu cred ca a observat ca i-am facut poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 asta nu mergea chiar relaxat ... nu cred ca a observat ca i-am facut poze Ba cred ca era cel mai relaxat dintre toti. Faine poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jelzah Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Poate te transformi in Rnickeymouse de pe youtube. E cel care filmeaza pe The Snake, un fel de Mecca motociclistilor din state. Foarte misto, n-ar fi rau sa postezi in continuare. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 27, 2011 Autor Share Postat Septembrie 27, 2011 Poate te transformi in Rnickeymouse de pe youtube. E cel care filmeaza pe The Snake, un fel de Mecca motociclistilor din state. Foarte misto, n-ar fi rau sa postezi in continuare. Bafta! mda ... ar fi o treaba daca as avea si bani sa ajung in fiecare we pe acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Multumim pentru poze. Ne-am regasit si noi in ele,o mica parte a grupului de Tulcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Da,mersi de poze! Nici nu te-am vazut pe unde erai. Prin Franta era unul care facea astfel de poze pe care dapa aceea le vindea! Nu-i rea ideea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate