AdrianS Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Nu recunosc nimic! Am fost (con)strâns cu (b)u©Âşa! Nu-mi face nicio plăcere să merg pe motocicletă. Mai ales ca să văd alți motocicliÂşti! Dar de dragul vostru... EEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Să vezi ce-ți bucÂşez doo în ăla de-l pui pe Âşa.... apoi vă strîng în brață frățeÂşte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 22, 2012 Autor Share Postat Aprilie 22, 2012 Aceasta este o afirmație care e cam aproape de a fi aproximativ apropiată de un adevăr pozitiv! Nu recunosc nimic! Am fost (con)strâns cu (b)u©Âşa! Nu-mi face nicio plăcere să merg pe motocicletă. Mai ales ca să văd alți motocicliÂşti! Dar de dragul vostru... EEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 (editat) Fix, ca nu se putea mai bine, nici daca se vorbea dinainte, cu mine .In iunie sunt in Grecia, iar la intrunirea mare din august, sunt la mare la noi, ambele platite acum cateva luni bune, ca erau la oferta deh .Deci ratez si anul asta,ca as fi venit si eu.Of of... Editat Aprilie 22, 2012 de master_alexut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 ......te cam "cotesti" de ceva vreme.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Se fac inscrieri deja? De la Mizil cred ca venim doi-trei cu boxere rusesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 c-am de mult se coteste.... oare sa piara pasiunea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 23, 2012 Autor Share Postat Aprilie 23, 2012 Se fac inscrieri deja? De la Mizil cred ca venim doi-trei cu boxere rusesti. Prieteneasca de la Focasani va asteapta cu bratele deschise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 (editat) c-am de mult se coteste.... oare sa piara pasiunea?? Mai scriam eu pe aici dupa 3 ani si cu pasiunea pierita ? .Chiar ma gandeam ca anul asta daca nu vin cu motocicleta macar vin cu cineva ca pasager sau cu masina ( da nu mai spuneti la nimeni ), macar mai car corturile unora.Uite ca datele sunt puse la mare arta, dar..na poate la anul. Ultima mea dotare...poate incercati sa faceti si voi ceva in genul o fasole, pare mai autentic pentru o iesire cu cortul la munte. Editat Aprilie 23, 2012 de master_alexut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 24, 2012 Autor Share Postat Aprilie 24, 2012 Mai scriam eu pe aici dupa 3 ani si cu pasiunea pierita ? .Chiar ma gandeam ca anul asta daca nu vin cu motocicleta macar vin cu cineva ca pasager sau cu masina ( da nu mai spuneti la nimeni ), macar mai car corturile unora.Uite ca datele sunt puse la mare arta, dar..na poate la anul. Ultima mea dotare...poate incercati sa faceti si voi ceva in genul o fasole, pare mai autentic pentru o iesire cu cortul la munte. Era deja in plan. Doar facem o petrecere campeneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 master..... are loc pe mz??? Â P.S,,, ne primesti si pe noi la oala ta??? ...sanatate maxima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Mai scriam eu pe aici dupa 3 ani si cu pasiunea pierita ? .Chiar ma gandeam ca anul asta daca nu vin cu motocicleta macar vin cu cineva ca pasager sau cu masina ( da nu mai spuneti la nimeni ), macar mai car corturile unora.Uite ca datele sunt puse la mare arta, dar..na poate la anul. Ultima mea dotare...poate incercati sa faceti si voi ceva in genul o fasole, pare mai autentic pentru o iesire cu cortul la munte. tocgitura merge la fix... in oala aia, cu vuin de Vrancea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 master..... are loc pe mz??? Â Cum sa nu .... trepiedu il leaga de toba de esapament , tuciul il ia in cap in loc de casca si capacul il baga sub geaca in loc de platosa ..... ..... si sa rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Cum sa nu .... trepiedu il leaga de toba de esapament , tuciul il ia in cap in loc de casca si capacul il baga sub geaca in loc de platosa ..... ..... si sa rezolvat buna asta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 27, 2012 Autor Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Fix, ca nu se putea mai bine, nici daca se vorbea dinainte, cu mine .In iunie sunt in Grecia, iar la intrunirea mare din august, sunt la mare la noi, ambele platite acum cateva luni bune, ca erau la oferta deh .Deci ratez si anul asta,ca as fi venit si eu.Of of... La intrunire vom avea prezenti si fotograf si cameraman care sa transpuna toata intrunirea pe hartie si pe pelicula. Iti vom trimite un exemplar din filmul actiunii. O sa ne chinuie ceva fotograful caci e cam perfectionist dar va asigur ca se va merita. Editat Aprilie 27, 2012 de etarulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Da pai si anul trecut m-am uitat la poze,devine frustrant, sa speram ca anul acesta daca este cum spui tu, sa surprinda mai mult atmosfera.Treaba este ca si eu sunt pasionat de fotografie si era un motiv in plus sa mai exersez. Uite ce am scos dintr-o banala plaja... poze de care sunt foarte mandru:) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.171459682881179.47511.100000514457921&type=3&l=b9216ce93a Inca nu imi dau seama cum singurele 2 saptamani batute in cuie imposibil de amanat, au cazut ambele intruniri.Asta e ghinion porcesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Master, superbe fotografiile.... ce,,Nikon" folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Nikon profesional... cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 28, 2012 Autor Share Postat Aprilie 28, 2012 Da pai si anul trecut m-am uitat la poze,devine frustrant, sa speram ca anul acesta daca este cum spui tu, sa surprinda mai mult atmosfera.Treaba este ca si eu sunt pasionat de fotografie si era un motiv in plus sa mai exersez. Uite ce am scos dintr-o banala plaja... poze de care sunt foarte mandru:) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.171459682881179.47511.100000514457921&type=3&l=b9216ce93a Inca nu imi dau seama cum singurele 2 saptamani batute in cuie imposibil de amanat, au cazut ambele intruniri.Asta e ghinion porcesc . Foarte frumoase pozele. In cazul tau nu conteaza atat de mult aparatul ci mai mult fantezia. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 (editat) prezent!!!! voi bifa acesta data in calendar.voi veni impreuna cu LOLO_ID si cu oricine mai vrea sa mai vina din BUZAU sau din imprejurari.ma inclin! RESPECT!!! Editat Aprilie 29, 2012 de Amendatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 (editat) Revin. Editat Aprilie 30, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Mai 4, 2012 Autor Share Postat Mai 4, 2012 (editat) prezent!!!! voi bifa acesta data in calendar.voi veni impreuna cu LOLO_ID si cu oricine mai vrea sa mai vina din BUZAU sau din imprejurari.ma inclin! RESPECT!!! Focsaniul va asteapta. Editat Mai 4, 2012 de etarulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Cu mult drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 S-a rezolvatara CU CUrentul si cu budele ecologice. Cei care vor cazare la pensiuni, va rog sa-l anuntati pe Edi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Focsaniul va asteapta. ..mai spune o data cand are loc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate