Sari la conținut

San francisco to pakistan


six_6
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 83
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

piese de vitezane n-am, cu shurubelnitza ma descurc cat sa nu imi scot ochii... da in rest pun umaru cum s-o putea.

 

hai sa vedem cum ne organizam pe sambata. am putea de ex sa ne vedem la a lu adie la bodega. ziceti si voi ce idei va mai vin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stule - pai tu cred ca tre sa o organizezi cat de cat ca inteleg din ce postezi, ca poti sa iei legatura cu omul.

sa gasim un loc in care putem parca cat de cat 10-20 de motoare (de aia am zis sambata ca-s apropape 10 grade si se poate iesi sa zicem intre 12 - 14), il inviti pe om la o poza, o strangere de mana si de pus tara la cale.

e posibil sa aprecieze strangerea aia de mana si faptul ca vede ca am iesit din casa pentru el mai mult decat credem noi.

eu astept locatia si ora exacta daca e sambata. daca e nevoie de pus osul la treaba ma bag si la asta ca nu am doua maini stangi si am si ceva scule la o adica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Are adresa de mail la el pe site, www.adifferentagenda.com - moin86@gmail.com.

 

Din cite am vorbit s-ar bucura mult sa se intilneasca cu lume, doar ca il dor inca coastele si ar trebui asta luat in considerare la alegerea locatiei/activitatilor.

 

O sa va zica cum e cu piesele si cind planuieste sa o ia din loc, din cite spunea nu vrea sa se urce pe moto de la Arad ci sa ii fie adusa la Bucuresti. Asta ar fi tare bine, avind in vedere vremea si traficul din tara.

 

I-am povestit un pic si cum e prin Bulgaria, poate mai bine ar evita muntii si ar incerca un traseu gen Constanta, Varna, Burgas si apoi iesit spre Turcia. I-ar prinde bine informatii de genul asta de la cei care au mai fost.

 

El spera sa plece de 1 dec, daca lucrurile se aseaza cum trebuie. Daca eram in zona incercam sa merg cu el o portiune de drum, poate se gasesc oricum amatori de o plimbare avind in vedere ca e si sarbatoarea exact atunci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca il dor toate cele, e de inteles, dar cred ca poate iesi dintr-o casa, intr-o parcare apropiata unde ne putem strange....cati om veni 1-2-20, nu stiu.

deja astea cu decembrie....si daca e zapada de juma de metru? ca ma uit pe weather si zice medie 7 grade, dar de vreo doua saptamani tot e temperatura cu mult sub medie (unde o fi global warmingu'?)

in ce zona a bucurestiului e cazat?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu am idee, l-am intrebat acu si i-am zis de ideea generala. daca imi raspunde in urmatoarele ore postez o locatie si un telefon si dupa aia vedeti voi, daca nu - i-am zis ca poate sa imi foloseasca contul si sa dea reply direct aici. eu nu sint in tara si in urmatoarele zile nu o sa am nici acces la mail.

 

have fun daca iese ceva :) si daca ajungeti pe la vreun loc de pierzanie cu rockeri satanisti vedeti sa nu-l convertitisperiati... :rock: :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am trimis la om un email cu propunerea mea de zi si ora (maine ora 12.00) si vedem ce zice.

daca nu raspunde in timp rezon, dau si un tel.

va tin la curent. cred ca ar fi frumos sa fim cativa la aceasta intalnire (daca o fi sa iasa). oricum eu merg daca este maine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut baieti, sunt Dani din Arad, eu am vorbit cu Moin si stiu ca ar vrea sa continue drumul de la Arad; de aceea piesele pentru reparatie tocmai au ajuns la mine, saptamana viitoare va veni si Moin la Arad (daca totul a ramas cum am vorbit cu el ultima oara), motocicleta se va repara si el va putea pleca mai departe.

Chiar am vorbit cu un biker din Sibiu (unde vroia si Moin sa faca urmatoarea oprire) si il va gazdui cand va ajunge acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la noi o repara, dar nu la cel care i-a oferit pe ea 300 de euro, ci la un mecanic foarte priceput, un om ca lumea, garantez

puteti sa-i urmariti drumul si aici

https://www.facebook.com/ADAmoin?ref=ts

Editat de branconier
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

maine, ora 14.00 in fata la casa poporului.

am stabilit sa mai vorbim oricum inainte la telefon in caz ca apare ceva.

daca mai vine cineva bine, daca nu, eu oricum ma duc. am motiv sa scot si motorul mai ales ca cica o da spre 10 grade maine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai, eu am propus 12, ca am zis ca e destul timp sa se incalzeasca afara, dupa care mai avem cateva ore bune de caldura, dar omu mi-a zis ca vrea sa viziteze si el centrul bucurestiului.

daca vrei neaaparat, putem sa ne intalnim noi mai devreme, sa stam la un pahar de vorba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Slabă reprezentarea,inclusiv din partea mea care eram pe fugă.

Am trecut pe la 14:10 pe acolo,erau doar două motociclete (eu mai grav,eram cu conserva). Spre ruÂşinea mea Âşi spre lauda neamțului care-Âşi bate joc de noi (Alzheimer îl cheamă) mi-am dat seama abia după ce am plecat că ar fi trebuit să fac niÂşte fotografii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Omu` zice că mobra ar putea fi gata foarte repede,piesele vin luni-marți Âşi mulțumită unor oameni cu mult suflet din Arad o va avea reparată imediat,problema e că el încă nu se simte în stare,nu a încercat dar bănuieÂşte că nu poate conduce pentru că încă îl dor coastele.

Bănuiesc că doar minte,s-o fi îndrăgostit de România sau Âşi mai grav de BucureÂştiul nostru mizerabil. Oare o trage de timp ca să amâne plecarea până la primăvară doar din cauza frigului ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci vineri se pare ca motorul ar fi gata, el ar vrea sa plece imediat, sa reia din arad de unde a ramas.

problema e ca nu prea putea nici sa stranga ambreiajul. teoretic daca nu poate aduce el motorul pe roti de la arad la bucuresti, il pune pe o platfoma, dupa care o sa vedem daca/cand poate merge - ne gandeam sa organizam o ieseala intr-un weekend daca mai avem vreme frumoasa, de vreo cativa km in jurul bucurestiului, sau poate pana la ploiesti, sa vada daca e in stare sau nu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hello guys, Khan from ADifferentAgenda here. i asked a Romanian friend to translate some of the replies. Thanks for the support.

 

i made my own login Username 'ADifferentAgenda' but it dosnt work it gives me an error saying it needs some verification from the owner of the forum..

 

anyway if anyone can speak English i would love to answer any questions, my friend wo was translating said you guys have a lot of question. im here now :)

 

i met c00bra and Alex today. very cool people, had a blast. it was a little cold standing outside but still it was fun. would like to meet all of you before i leave Romania.

 

im in love with Romania and the people here.. Awesome :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hello,we've seen your mishap here in Romania,such a pitty that some drivers are really stupid.

Now you are in Bucharest or in Arad?

So how's your health?R u feeling ok?

How's your bike?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...