ianachim Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 nici prea frig nici prea soare nici toamna nici iarna destul din toate astfel in cat sa te bucuri de inca o iesire cu prietenii care azi "prietenii' fura' doar alex restul prea ravasiti de vant bucuresti 4 grade ploiesti 6 grade campina 7.5 valea doftanei intre 6 si 2 grade pensiunea ATRA zona de plaja si degustare tort ciocolata comarnic 4 grade si retur exact cat sa nu fie intuneric si sa incheti RADAREEEEE garla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 O zi superba de Sweet November. Ca de obicei o tura foarte frumoasa cu nenea Ianachim.Natura a imbracat colectia de toamna/iarna in niste culori superbe. Fara minusuri de orice fel.. a, ba da. Pe mine m-a muscat un pic vantul dintr-o zona une de obicei nu t bronzezi, iar Ian a fost nemultumit ca portia de tort delicios a fost prea mica Si poze. Alte poze Mai sunt cateva dar ma lasa bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 blana, yo am fost la plaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2011 blana, yo am fost la plaja TRISEZI ai avut ASISTENTA AUTO noi am intalnit o singura moto pe drumurile noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 TRISEZI ai avut ASISTENTA AUTO noi am intalnit o singura moto pe drumurile noastre intr-o localitate la un peco am vazut endurist pe un cross, in rest nimic... a trebuit sa renunt la topcase si pasager la intoarcere. mi s-a rupt suportul dreapta de la topcase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) dati i ban lu' ianchim ca troleaza. huo astea nu s poze de noiembrie . sunt gelos Editat Noiembrie 13, 2011 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Foarte frumos! Mai ca m-ati facut invidios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 a trebuit sa renunt la topcase si pasager la intoarcere. mi s-a rupt suportul dreapta de la topcase pasagerul locuia in topcase ? cum de a trebuit sa renunti la el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 In ultima poza se pare ca Ian a ajuns la varsta la care trebuie sa se asigure ca e inca acolo... Daca nenii cu pensiunea fac reducere pt mosociclisti, va spunem si cum sa ajungeti acolo. Oricum, implica un pic de offroad numai bun pt motoarele noastre de strada. Domnu Ian statea si se prapadea de ras cum dansam eu cu donsoara in 20 cm de piatra sparta inainte de parcare. "da-i gaz da-i gaz" zicea Ian, dar eu aveam in fund ditaimai morcovu, iepurashu aferent si vanatoru... Oricum, n-am mai parcat niciodata pe camera de hotel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2011 In ultima poza se pare ca Ian a ajuns la varsta la care trebuie sa se asigure ca e inca acolo... Daca nenii cu pensiunea fac reducere pt mosociclisti, va spunem si cum sa ajungeti acolo. Oricum, implica un pic de offroad numai bun pt motoarele noastre de strada. Domnu Ian statea si se prapadea de ras cum dansam eu cu donsoara in 20 cm de piatra sparta inainte de parcare. "da-i gaz da-i gaz" zicea Ian, dar eu aveam in fund ditaimai morcovu, iepurashu aferent si vanatoru... Oricum, n-am mai parcat niciodata pe camera de hotel de mosule" la varsta mea cand te dai cu peste 200 iti numeri oualele de fiecare data sa fii sigur ca nu au ramas pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 pasagerul locuia in topcase ? cum de a trebuit sa renunti la el ? statea sprijinit pe topcase si a preferat sa-si puna curu la caldurica in masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2011 Ianachime, ce faceai bre acolo? Frectie la O.O.?? tocmai ce i.am raspun lui alex "de mosule" la varsta mea cand te dai cu peste 200 iti numeri oualele de fiecare data sa fii sigur ca nu au ramas pe drum " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 deci Valea Doftanei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Oricum, n-am mai parcat niciodata pe camera de hotel Aha... deci v-ati luat si camera, n-ati mai rezistat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate