asdfghjk Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 nu e viena dr e ok, multi turisti, preturi mari, 15-20 eur o friptura in piata veche la restaurant. frig, umezeala, ziua mica. mai umblu maine. mancare e pe strada la tot pasul. pizza si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 nu e Viena...e mai fain ca Viena....daca ai timp trage o fuga pana la Karlovy Vary...e superb si destul de aproape. Valuta sa schimbi din spatele magazinului New Yorker langa scarile rulante de la metrou...e un arab si nu are comision Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Si mie mi s-a parut mai frumos decat viena. Daca ai timp poti trage o fuga sa vezi si biserica de oase. daca google-esti "Kostnice" gasesti detalii. E cam la 100 de km de Praga daca tin bine minte. Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 DORU loveste din nou.... care e legatura cu IMAGINI DIN CALATORIILE PE 2 ROTI????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Dar calul ? Ai fost pe moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) unii chiar cred ......... Dar calul ? Ai fost pe moto ? hihihi Editat Noiembrie 14, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Nu e imposibil ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2011 DORU loveste din nou.... care e legatura cu IMAGINI DIN CALATORIILE PE 2 ROTI????? 4x4 e divizibil cu 2 hahaha. nu e sezon, merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Daca am trike nu pot sa postez in sectiunea asta? Ca nu are 2 roti si nici nu se divide..... Am fost sa schimb butelia cu carutu' pot sa pun poze? Dar cand ma dau cu sania trasa de cai? Sau cu celofanul pe partie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Daca am trike nu pot sa postez in sectiunea asta? Ca nu are 2 roti si nici nu se divide..... Am fost sa schimb butelia cu carutu' pot sa pun poze? Dar cand ma dau cu sania trasa de cai? Sau cu celofanul pe partie. Poti posta linstit, insa carcotasi vor fi mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Foarte placut la Praga, am fost de 2 ori dar m-as mai duce. Au si o sunca ca un fel prosciutto (asa si scrie - prosciutto di Praga), le tot invart la protap acolo in piata, foarte bun. Nu are nici o legatura cu "sunca de Praga" aia mizerabila care ni se servea noua drept mezel. Frumoase pozele. Editat Noiembrie 16, 2011 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2011 m-am intors. frumoasa praga dar cred ca nu se poate compara cu viena. pare daca vreti, asa mai provinciala, nu are maretia vienei. spatiile sunt inguste, nu e vegetatie, e extrem de poluat. am pus si poza cu bodega de la viena din grinzing unde spun ei ca se mananca cele mai bune coaste. am testat, sunt f bune, nici snitelul nu e de lepadat. strada cu bodegi din grinzing se numeste himmelstrasse, o gasit pe harta sau in gps, in nord langa canal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Ih, ce vreme nasoala ai prins. Eu mereu cand merg intr-un oras si nu e soare plec cu o parere mai proasta decat cele pe care le-am vazut pe vreme frumoasa. Coaste din alea au si la Brasov, foarte asemanator platoul, la "Four roses" in cartierul Tractorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2011 Ih, ce vreme nasoala ai prins. Eu mereu cand merg intr-un oras si nu e soare plec cu o parere mai proasta decat cele pe care le-am vazut pe vreme frumoasa. da, la fel si eu. ce nu mi-a placut deloc a fost poluarea ingrozitoare, era un smog de nu puteai respira, fatadele la cladiri se inegresc, am vazut ca le curata cu wap-ul, statuile de pe pod sunt negre taciune nu din nastere ci de smog, unele erau curatate si erau mai albe. desi erau cca 0c, te patrundea rau frigul din cauza umezelii, era ca la ny sau amsterdam, de la apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Lasa pizza si alte prostii. Si de carnatzii care ii iei pe strada de la toneta cu mustar si chifla incalzita. Mi s-au parut mai buni decat oriunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2011 in germania mi s-au parut cremvustii cei mai buni, aia afumati care pocnesc cand musti din ei. la praga nu am mancat decat la carciumi, destul de scump, cam 50 eur 2 fripturi si 1-2 beri, mai scump sau la fel de scump dar mai prost decat in austria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 da, la fel si eu. ce nu mi-a placut deloc a fost poluarea ingrozitoare, era un smog de nu puteai respira, fatadele la cladiri se inegresc, am vazut ca le curata cu wap-ul, statuile de pe pod sunt negre taciune nu din nastere ci de smog, unele erau curatate si erau mai albe. desi erau cca 0c, te patrundea rau frigul din cauza umezelii, era ca la ny sau amsterdam, de la apa. Dar de unde atâta poluare?fă-mă să înțeleg că mu am ajuns pe acolo....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2011 Dar de unde atâta poluare?fă-mă să înțeleg că mu am ajuns pe acolo....... de la masini, gaze de esapament. poate fi si un efect al amplasarii geografice, nu stiu, poate e o depresiune acolo habar n-am. cert e ca mirosea rau a gaze si era negru peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Tu in care Praga ai fost bai nene??? Sigur nu ai nimerit aiurea? Ai fost in Mala Strana? Ai urcat la castel? Ai vazut panorama orasului de sus? Cunosc zeci de oameni care au vizitat si Praga si Viena si toti spun ca la Praga e mai frumos. Din pozele postate imi pare ca nu prea ai vazut mare lucru... Tu in care Praga ai fost bai nene??? Sigur nu ai nimerit aiurea? Ai fost in Mala Strana? Ai urcat la castel? Ai vazut panorama orasului de sus? Cunosc zeci de oameni care au vizitat si Praga si Viena si toti spun ca la Praga e mai frumos. Din pozele postate imi pare ca nu prea ai vazut mare lucru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Tu in care Praga ai fost bai nene??? Sigur nu ai nimerit aiurea? Ai fost in Mala Strana? Ai urcat la castel? Ai vazut panorama orasului de sus? Cunosc zeci de oameni care au vizitat si Praga si Viena si toti spun ca la Praga e mai frumos. Din pozele postate imi pare ca nu prea ai vazut mare lucru... Tu in care Praga ai fost bai nene??? Sigur nu ai nimerit aiurea? Ai fost in Mala Strana? Ai urcat la castel? Ai vazut panorama orasului de sus? Cunosc zeci de oameni care au vizitat si Praga si Viena si toti spun ca la Praga e mai frumos. Din pozele postate imi pare ca nu prea ai vazut mare lucru... DE ACORD viena e naspa PRAGA RULS" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2011 ma rog, am obosit sa va spun ca fiecare are dreptul la o opinie, a mea mi-am exprimat-o, nu inteleg de ce trebuie ca cineva sa-si impuna propria opinie altora. cand veti depasi etapa asta de primitivism poate stam de vorba. p.s. belbody: nene e ma-ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 care e legatura cu IMAGINI DIN CALATORIILE PE 2 ROTI????? Hei, domnu' Q7(GSA), matale vorbesti? /index.php?/topic/663628-thasos-vazut-altfel/ /index.php?/topic/589734-transfagarasan-de-octombrie-si-sibiu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 ma rog, am obosit sa va spun ca fiecare are dreptul la o opinie, a mea mi-am exprimat-o, nu inteleg de ce trebuie ca cineva sa-si impuna propria opinie altora. cand veti depasi etapa asta de primitivism poate stam de vorba. p.s. belbody: nene e ma-ta Eu doar am remarcat ca matale calatoresti cam degeaba, incerci in zadar, nu prea se lipeste frumosul de mata.. Dovada sunt pozele pe care le faci cu aparatu peste umar.. POZE PRAGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2011 e o vorba mai belbody - "beauty is in the eye of the beholder". pricepi cum vine aia? tie-ti place mie nu-mi place sau invers. care e problema? eu n-am nimic cu praga si daca imi place mai mult la viena nu cred ca e treaba ta sa faci consideratii despre cum si in ce fel calatoresc eu. parerea mea despre tine o cunosti, tot ce ai de facut e sa-ti tii jegul sub propriul pres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Da, corect, e o chestie de gusturi. Si la Viena e frumos, e grandios, e alt stil, dar daca e sa le vizitezi pe amandoua des o sa observi ca-ti place mai mult Praga. Praga are acel "ceva" pe care Viena nu il are. Dar matale oricum nu ai gusturi, asa ca vorbim degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate