rsvr Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 salut la toti Aprilistii.imi cer scuze daca am suparat pe cineva.am reusit intrun final sa postez ceva.si accept cu placere si sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 (editat) Ma apropii de 1000km si prima revizie. Denis tu ce ulei & filtru de ulei/aer folosesti ? Eventual de unde le'ai luat & pret daca e posibil. RSVR ... fratioare da stiu ca ai niste culori si pe tine si pe mobra de se vad din satelit. Foarte tare ar fi sa auzi scuze gen .. nu te'am vazut ) Editat Februarie 26, 2013 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 (editat) eu va recomand liqui-moly! e mai scump intr-adevar dar (ma rog, e vorba doar de parerea mea si de motoarele mele deci pot fi subiectiv) mi-a transformat toate cutiile de viteza in care l-am bagat! Editat Februarie 26, 2013 de Performance Solutions Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsvr Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 mersi mult.ma vad astia da ...si ma aud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 baaaaa, da unde-i aditzuu????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Ma apropii de 1000km si prima revizie. Denis tu ce ulei & filtru de ulei/aer folosesti ? Eventual de unde le'ai luat & pret daca e posibil. Sincer ? ... habar nu am. Avind garantia la ei, revizia de 1000 de km mi-am facut-o la United Motors in service si a costat in jur de 300 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 (editat) Baaaaaai frati sorori .. a incoltit iarba.. a venit primavara! Hai scoateti agregatele la inaintare! Editat Martie 1, 2013 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Semne bune anul are. Duminica fac un traseu asa de primavara: Bucuresti - Veliko Tirnovo si inapoi p.s. spune-mi te rog cit de eficient este parbrizul fata de cel de serie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 marti ma apuc si eu de revizia completa de primavara (desfacut juma' de motocicleta ) la mille. dac sunteti cuminti pun si poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 marti ma apuc si eu de revizia completa de primavara (desfacut juma' de motocicleta ) la mille. dac sunteti cuminti pun si poze! Pina acum ce-ai facut frate ? ... glumesc ... spor la treaba si sa ne vedem la plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Pina acum ce-ai facut frate ? ... glumesc ... spor la treaba si sa ne vedem la plimbari mi-am batut capul cu turbina de pe celalalt mille si am baut. ca doar de asta fost iarna! oricum, revizia la mne nu dureaza mai mult de 3-4 zile in lene! poate facem o intrunire de aprilisti vara asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 mi-am batut capul cu turbina de pe celalalt mille si am baut. ca doar de asta fost iarna! oricum, revizia la mne nu dureaza mai mult de 3-4 zile in lene! poate facem o intrunire de aprilisti vara asta! vorbeste cu DP sa faca tabara de excelenta/monomarca Aprilia, la maretul festival =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 vorbeste cu DP sa faca tabara de excelenta/monomarca Aprilia, la maretul festival =)) ma, io stiu ca-s destul de dus... dar tu chiar crezi ca-s chiar asa de dus incat sa-l rog pe dp asa ceva? eventual sa punem si flotoare pe rsv-uri&co, ce plm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 poate facem o intrunire de aprilisti vara asta! Nu sunt fan intinliri ( mai mult cu iesirile ) insa daca faceti ceva in sensul asta nu voi rata oportunitatea sa va salut, sa va string mina si sa ne cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 intrunire cu iesire! ) ceva cum vor sa faca astia cu vitezanele de-si aleg traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 p.s. spune-mi te rog cit de eficient este parbrizul fata de cel de serie Mai Denis ... e chiar f folositor si in al 2'lea rand ..completeaza imaginea de Transformers a motorului - lucru care pe mine ma fascineaza Acum nu stiu cat de bun este comparativ cu celelalte modele de parbriz ... dar comparat cu jucaria aia de stock ... e 100 de clase peste. De ex .. la 180 simteam ca'mi iau zborul cu stock'ul . Asa .. ghemuit pe rezervor am mers (poate lejer e un pic fortat) ok cu 200+ Daca iti place cum arata (majoritatea posesorilor sunt impotriva acestui look ) eu ti'l recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 (editat) Mai Denis ... e chiar f folositor si in al 2'lea rand ..completeaza imaginea de Transformers a motorului - lucru care pe mine ma fascineaza Acum nu stiu cat de bun este comparativ cu celelalte modele de parbriz ... dar comparat cu jucaria aia de stock ... e 100 de clase peste. De ex .. la 180 simteam ca'mi iau zborul cu stock'ul . Asa .. ghemuit pe rezervor am mers (poate lejer e un pic fortat) ok cu 200+ Daca iti place cum arata (majoritatea posesorilor sunt impotriva acestui look ) eu ti'l recomand Merci de raspuns Sy, mie unul imi place cum arata si sunt deacord cu tine cind spui ca-i completeaza look-ul. Paradoxal, eficienta lui sporita il face ineficient pentru gusturile mele si am sa-ti spun si de ce. Unul dintre motivele pentru care am ales naked a fost sa nu merg repede pe strada, asadar, daca parbrizul asta scade din suferinta rularii cu viteze de peste 200 nu e bun pentru mine Dealtfel, acum astept si un pinion ( -1 ) si o foaie ( +2 ) ca sa-i reduca si mai mult viteza maxima de rulare si sa-i dea mai mult zvic. Pentru cei care vor sa faca simulari cu gearing-ul, vizitati linkul asta ---->>> http://www.gearingcommander.com/ p.s. am sa caut un parbriz strict pentru look, mic si ineficient Editat Martie 1, 2013 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 hahaha .. te inteleg perfect PS: am devenit fan ----> dopurile de urechi rullz .. apropo de viteze mari PSS: acum am venit de la prima revizie. Am pus ulei MOTOREX 10W50 .. o fi bine/ n'o fi bine .. ramane de vazut PSSS: Constanta e plina de motoare azi .. am vazut cel putin 15 pe un drum de 5km maxim prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Si in Ploiesti era nebunie cat si pe DN1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Haules baules!! ... Sa n'am parte... de cata galagia dracu pe topicul asta. Mai pune'ti draq frana .. nu v'ar mai satura D-zeu de atata palavrageala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Simbata din nou plimbare. Caucicuc spate ( Rosso Corsa ) aproape terimnat la 2800 km. p.s. astept toba, scaritele si manetele de la AR ca aia mici pe Mos Gerila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Caucicuc spate ( Rosso Corsa ) aproape terimnat la 2800 km. Pai daca iesim din viraje de se ridica roata fata... P.S. Felicitari pt jucariile voastre! Sunt superbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Plimbare incotro ? Share the love nu umblati blat ps: 1700km facuti pana acum .. nu'i rau .. i think Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Plimbare incotro ? Share the love nu umblati blat http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=24849 Pai daca iesim din viraje de se ridica roata fata... P.S. Felicitari pt jucariile voastre! Sunt superbe! Mobra e de vina p.s. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsvr Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 bujii ngk iridium pe topicul de bursa locala timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate