Vizitator Adrian Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 IMO, piesele! Sunt mai greu de găsit decât la japoneze, poate și puțin mai scumpe (din același motiv). Sunt și mai sensibile, adică la astea chiar trebuie facute schimburile la timp, trebuie ingrijite... altfel nu merg bine. Recunosc, până să am Aprilia nici nu mă uitam la ele, atât de indusă era ignoranța de piață. Însă, once u have it... » Post actualizat in 21 Oct 2014 07:24 Macai ai dat cui trebuie? )) Tocmai pt ca se vand greu, piesele sunt ieftine, chiar si in RO si gasesti cam ce ai nevoie (SH). Sensibile nu sunt,e doar o idee preconceputa. Ce piese e sensibila? chiulasa? janta? ) In rest, cel putin la motoarele Rotax, erau mai robuste decat multe japoneze... Totul e plin de idei preconcepute alimentate de fraieri care au avut poate o Aprilia,careia nu i-au schimbat uleiul la timp de nu stiu cate miii si mii de km,si i-au dat pe o roata si asa mai departe, si dupa aia,daca in final crapa: "pai e italianca, ce sa-i ceri'... cam asa e pe la noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Sensibile nu sunt,e doar o idee preconceputa. Ce piese e sensibila? chiulasa? janta? ) In rest, cel putin la motoarele Rotax, erau mai robuste decat multe japoneze... Totul e plin de idei preconcepute alimentate de fraieri care au avut poate o Aprilia,careia nu i-au schimbat uleiul la timp de nu stiu cate miii si mii de km,si i-au dat pe o roata si asa mai departe, si dupa aia,daca in final crapa: "pai e italianca, ce sa-i ceri'... cam asa e pe la noi... orice e SH si nu are garantie e potential sensibil pt. buzunar. Cunosti (cunoastem) pe proprie piele, asa-i? (tu cu rotaxu', eu cu tdm-ul, ambele recunoscute pt. fiabilitate) Legat de al 2-lea paragraf: e clara treaba pt. cine gandeste logic. Cine nu... ia honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 IMO, piesele! Sunt mai greu de găsit decât la japoneze, poate și puțin mai scumpe (din același motiv). Sunt și mai sensibile, adică la astea chiar trebuie facute schimburile la timp, trebuie ingrijite... altfel nu merg bine. Recunosc, până să am Aprilia nici nu mă uitam la ele, atât de indusă era ignoranța de piață. Însă, once u have it... » Post actualizat in 21 Oct 2014 07:24 Macai ai dat cui trebuie? )) cred ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Tocmai pt ca se vand greu, piesele sunt ieftine, chiar si in RO si gasesti cam ce ai nevoie (SH). Sensibile nu sunt,e doar o idee preconceputa. Ce piese e sensibila? chiulasa? janta? ) In rest, cel putin la motoarele Rotax, erau mai robuste decat multe japoneze... Totul e plin de idei preconcepute alimentate de fraieri care au avut poate o Aprilia,careia nu i-au schimbat uleiul la timp de nu stiu cate miii si mii de km,si i-au dat pe o roata si asa mai departe, si dupa aia,daca in final crapa: "pai e italianca, ce sa-i ceri'... cam asa e pe la noi... Tie din ce motiv ti,a puscat motorul? Presupun !!!! Ca nu faci parte din exemplele enumerate de tine mai sus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 (editat) Tie din ce motiv ti,a puscat motorul? Presupun !!!! Ca nu faci parte din exemplele enumerate de tine mai sus ? Pot presupune ca improper use by previous owner... Ironia e ca eu nici nu-i dadeam in rosu, nu mergeam agresiv, chiar mergeam foarte decent. Iar in materie de mentenanta, i am schimbat uleiul la timp (Bine,doar un shcimb de ulei am apucat sa-i fac). Il luasem in Iulie parca, si in Septembrie a facut bucuria... Dupa aia am schimbat motorul la el, si n am avut nici o problema... Nu, nu fac parte. Uleiul il schimbam la timp (am folosit Belray 15W-50 EXP), placute de frana brembo, lichid de racire schimbat in fiecare an (pt ca si-asa e ieftin), lichid de frana si ambreiaj la fel, in fiecare an, ca-s ieftine. Urma sa servisez furca, anu asta, dar n am mai apucat )) Editat Octombrie 22, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Deci poti sa ai grija ca tot pusca. Daca erai golan cu motorul si pusca, asta era, doar pusca toate in cazul asta Problema la italience e ca pusca din senin, pe cand la restu mai da cate un semnal inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 (editat) Deci poti sa ai grija ca tot pusca. Daca erai golan cu motorul si pusca, asta era, doar pusca toate in cazul asta Problema la italience e ca pusca din senin, pe cand la restu mai da cate un semnal inainte. N-ai treaba. N-a puscat din senin, o explicatie exista. Aveam un topic unde am descris exact problema. Inainte sa-mi puste, am facut si eu o greseala. Am dat o inferioara aiurea. amexplicat eu acolo cu lux de-amanunte.. Oricum motoarele Rotax chiar is foarte robuste, si n au treaba cu italienii. Is facute de austrieci. Daca -mi pica electrica sau altceva, mai ziceam... Multe piese de pe motocicleta sunt si japoneze (relee denso etc), deci vrajeala asta cu italiencele....e doar un slogan .. Gandeste-te ca dupa ce mi-a puscat motorul,daca era sa plec urechile la gurile rele,as fi maritat motorul pe bucati/dezmembrat. Dar am preferat sa cumpar cu totul,un motor nou, si n-am avut nici o problema ulterior... Editat Octombrie 22, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Am terminat astazi si urmeaza sa o montez pe mobra maine. Indreptat si centrat roata , montat guma noua ( abia astept sa vad cum e) facut tratament cu deruginol la suroabe ( ruginesc rau la italiencele astea) si voxite cu Zinc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 adi, ce inferioara aiurea ai dat? crezi ca aia a fost cauza? » Post actualizat in 26 Oct 2014 15:30 adi, ce inferioara aiurea ai dat? crezi ca aia a fost cauza? n-a avut nici o treaba inferioara. a fost blocaj hidraulic, o garnitura de chiulasa care a crapat. vezi si pozele cu motorul bulit, daca te pricepi macar un pic la mecanica iti dai seama imediat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 n-a avut nici o treaba inferioara. a fost blocaj hidraulic, o garnitura de chiulasa care a crapat. vezi si pozele cu motorul bulit, daca te pricepi macar un pic la mecanica iti dai seama imediat! locul tau e la cratita, atat in materie de Aprilia cat si de altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 )))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 (editat) Stresu' si-a tras clona noua,de data asta intr-o prezentare "trendy". Bv drace. In alta ordine de idei,un Mille in mintile lui e cam 2500€,aici in Doiciland,cu carte service si multe lucruri noi ,schimbate.S-a dat una chiar si la 1700 eu,vu mici defecte.Cat ar trebui sa coste atunci una acasa? » Post actualizat in 27 Oct 2014 10:00 http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/aprilia-rsv-mille-imsweiler/200610986.html?origin=PARK Voila! Pretul cerut este negociabil,f negociabil. Editat Octombrie 27, 2014 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 La noi, sunt mai ieftine. Ce e drept, pana gasesti o mobra cum trebuie, arzi multa benzina. Toti le lauda ca fiind ''impecabile'' si cand mergi sa o vezi iti vine sa-l bati pe ala ca te-a pus pe drum pentru un cazan. Eu am cam avut noroc cu mobrele pana acum si ma mai si stiu cat de cat la ce sa ma uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Alex ce vrei sa-ti cumperi ? am vazut ca ai activat anuntul se vede ca esti suparat rau de tot pe Aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Frumuseti de la Aprilia .... sariti pe ele cat e' calde! http://www.cycleworld.com/2014/11/04/aprilia-motorcycles-introduce-new-tuono-and-rsv4-models-at-eicma-2014/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 da ma, ca toti au de dat 10.000+ pe o mobra noua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 nu lipseste nimeni aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 bazelu? nu ne e dor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 mi e da ) mii dor de intrebarile alea care blocheaza orice doctor fizician in algebra si geometrie cuantica spatiala. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 http://www.motorcyclistonline.com/news/2015-aprilia-rsv4-rr-rf-first-look?src=SOC&dom=fb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Motoretele astea estem si frumoase si puternice si exotice si tot ce vrea muschiu vostru (generic spus) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 pret pt rsv 2000e ! , poate este cineva interesat ...0784.774.218 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 pret pt rsv 2000e ! , poate este cineva interesat ...0784.774.218 Asta e pret de ''iarna''? Ca pe bikeshop o ai la 1900 eur http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-aprilia-rsv-din-2001-589328.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 Aici cred ca include si bonusul special pt tine - ca tot te place el mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate